Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
MaTRaX bunu yazdı:

-----------------------------Çok güzel bir bayan profile koysammı la =)
-----------------------------Dikkat..!
Bugün Mesir Macunları Ellerine Ulaşmış Müridlere Sesleniyorum Bu konuyu derhal terk edin :))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
MaTRaX bunu yazdı:

-----------------------------Çok güzel bir bayan profile koysammı la =)
Bugün Mesir Macunları Ellerine Ulaşmış Müridlere Sesleniyorum Bu konuyu derhal terk edin :))
-----------------------------fotoşop amk, böle salak şeyleri getirip önümüze koyyosunuz ya, ne mallıktır bu,
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
MaTRaX bunu yazdı:
----------------------------Çok güzel bir bayan profile koysammı la =)
-----------------------------fotoşop amk, böle salak şeyleri getirip önümüze koyyosunuz ya, ne mallıktır bu,
-----------------------------agir ol.. fazla atar g*te batar...
-
Aklima gelmisken, o fotolari paylasiyosunuzya benimde birilerini profesyonel olarak carsafa sokmuslugum var isterseniz koyarim fotoyu eger kendide izin verirse :) Irwa
-
MaTRaX bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
MaTRaX bunu yazdı:
----------------------------Çok güzel bir bayan profile koysammı la =)
-----------------------------agir ol.. fazla atar g*te batar...
Adam yıkıldı lan :D :D:D:D Kardeş korkarım kadın gerçek :(((((((((((((((
-
tevbe est.
-
E kız biliyor bir erkeğin onun olmayan beynine bakmayacağını bari olan popoma baksın diyor. Çıplak bedeni ile kendini erkeklere beğendirmeye çalışan bir kız bir hayat kadınından daha onursuzdur!
-
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAKSA BENDENİ DESENE HAYVANLAR SENDENDE MEDENİ...
-
c0der bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
MaTRaX bunu yazdı:

ne fotoşopu amk olm
moda bu moda hacı hoca modası
bizim kız bizden kaçar, başını örter kıçını açar :)
-----------------------------illa kanıtlamam gerekli dime?
sağ bacağa bak tunik bacağın içine girmiş sanki, tuniğin sol bacaktaki ğpaçası düz kesim iken sağ ayak tarafındaki paçası oval, yani ps kesimi, bacak sonradan oturtma, bacak bacak sütüen atmış vucudun d,ğer kesiminde hiç gölge yok aynı açılarda bile, neden orada gölge var? onu geçtim makine flaş lı çekim yapmış fşlaş o açıda gölge mölge yapmaz olan gölgeyi de siler, neden onu silmemiş bu flaş?
tamam ahdi gölge oldu neden o gölge bank ın altına da aynı oran da yansımadı?
bana atar batar muhabbeti yapmayın, bilmeden bişeye bok attığımız yok,
,
bu arada bu fotoğrafn sahte oluşu bu kızlardan olmadığı anlamına gelmez, polisten kaçmak isteyen orospular bilerel eşarp takıyor, türban fantezisi olan akdınlar da başörtüsü takıp dolaşabiliyor, Allah ıslahe tsin, geçen vapurdan indim ve evime gidrken önümdeki akdının başı çok güzel bi şekilde kapalıydı ama iç çamaşırı diz kapak boyunda olan eteğinin altından transparan olarak bomba gibi görünüyordu, elimde makine de vardı fotoğrafını çekeyim diye düşündüm de kadın bilerek giymemiştir diye çekmedim, Bence her bokun altında bokluk armaktan sa iyi düşünüp olaydan uzak kalmak en iyisi,
-
ilk mesaji bile okumadim ama metroda metrobuste falan o dimdik direkleri kalcalarinin arasina alip oyle ayakta duran ablalari dalganin ustunde amuda kalkarak alkislamak istiyorum :|