folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?

Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Ne güzel işte.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

TheIceberg bunu yazdı:
    -----------------------------

HaYLaZzz bunu yazdı:

aynen hocam bende anlayamam, neden oran buran görünsün insanlarda seni görüp akşama malzeme çıkarsın istersin ki ? demek öyle hoşlarına gidiyo yada aceba biz mi çok abazan bi milletiz (?) etraflıca düşünmek lazım ...

yolda gordugun kizi dusunup 31 cekiyosan agir abazansin hocam evet.

yok hocam ben öyle yapıyorum demedim, ama ahh ulan karıya bakk be bu ne sikilir a.q dediğim oldu. Gençliğime veriyorum büyük hatalar yaptık gençken :)) Şimdi ben sana soruyorum hiç mi iç geçirdiğin olmadı sokakta gördüğün çok güzel bı kıza ??? Eğer ki yok ben hayatta öyle bişey düşünmem diyebiliyosan (- ki ben inanmam en azından bir kez olsa bile düşünmüşsün) eywllah.

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

zamazingo bunu yazdı:

abi ya bizde var yada sen normal deilsin mini etek giyen herkıza türk milleti bakar dar pantolıonda aynı şekilde bakmam diyene de inanmam yokdur zaten

Turkiye de bakarlar,

bende uyuz olurum; kisa tisort giyip g.tu kapatmak icin tisortu cekistirenleri, mini etek giyip oturunca kapatmaya calisanlar, gobegine kadar dekolte giyip biri bakiyor diye rahatsiz olup eliyle kapatmaya calisanlar

-

bu tipleri taciz etmeye mubahmis gibi goren zihniyetteki arkadaslar, tatile guneye gittiklerinde ne yapiyorlar ?

ben soyleyeyim bi tanesine bile bakmiyorlar, bakmak istemiyorlar cunku ilginc gelmiyor.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Açılın beyler namus polisi geliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=Hv2ApS76zqY

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

burka

Böyle olsun :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

siz takılın ben buralardayım

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

HaYLaZzz bunu yazdı:

TheIceberg bunu yazdı:

HaYLaZzz bunu yazdı:

aynen hocam bende anlayamam, neden oran buran görünsün insanlarda seni görüp akşama malzeme çıkarsın istersin ki ? demek öyle hoşlarına gidiyo yada aceba biz mi çok abazan bi milletiz (?) etraflıca düşünmek lazım ...

yolda gordugun kizi dusunup 31 cekiyosan agir abazansin hocam evet.

yok hocam ben öyle yapıyorum demedim, ama ahh ulan karıya bakk be bu ne sikilir a.q dediğim oldu. Gençliğime veriyorum büyük hatalar yaptık gençken :)) Şimdi ben sana soruyorum hiç mi iç geçirdiğin olmadı sokakta gördüğün çok güzel bı kıza ??? Eğer ki yok ben hayatta öyle bişey düşünmem diyebiliyosan (- ki ben inanmam en azından bir kez olsa bile düşünmüşsün) eywllah.

ya begenebilirsin abi, bak kiz tarafindan anlatayim, cok yakisikli bi herif var diyelim otobuste, kizlar gelip onunde domaliyo, o kizlar adina utanmaz misin, erkek de ayni sey amk ya, kadin giyebilir abi istedigi gibi, o zaman yazin kumsalda git butun kizlarin ustune atla aq... bi de ah ulan ne sikerdimden ziyade cok guzel kiz lan diye begenirim ben. /

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dar pantolon etek mini ölürem kizlar naz eylemen, sallaniyor her bir yeri ölürem kizlar naz eylemen

la liberte ne meurt jamais.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

abicim bazı kesim açık, saçık giyinir hatta karısını arkadaşıyla değişir kıskanmaz... bir kısımda kapalı giyinir dinin gerektirdiği şekilde hareket eder ve hayalıdır. Türkiye de her türlü insan var bakmayacaksın nefsine hakim olacaksın.

Hayat paylasmaktır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Hocam kusura bakmada gördüklerini deyil düşündüklerini yazmışsın jilet iğne felan bildiğin sapıklık bu

Toplam Hit: 80538 Toplam Mesaj: 246