Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?
-
öyle tatmin ediyolar kendilerini. vücutlarını kullanarak egolarını tatmin ediyolar hoşlarına gidiyo bazı şeyler bu kadar basit. daha fazla açıklama yapacak bişey yok yani
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Mini etegi savunan elemanlar, Kizlarin bu tur malzemelerini giymeyi savunuyorsunuz cunku yolda kizin kicina basina bakmak hosunuza gidiyor, hatta daha bi acilsinlar medenilesiriz gibi tavirlara giriyorsunuz isin asli bu.Siz kimi kandiriyosunuz abaznin onde gideni iste sizlersiniz.
-----------------------------sen kapat.Biz de türbanlılardan feci tahrik oluyoruz.
-
omerelili bunu yazdı:
Kim demiş Avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!
Mehmet Akif Ersoy
-----------------------------Problem bedeni açmak değil, açana batının medeni ahlâksızlığını almışsın diye damga vurmak. Çünkü bu ne batı ahlâksızlığıdır nede ahlâhksızlık sınıfına giren birşeydir.
Hala şunu anlayamıyorsunuz, özgür ve hür irade ile giyinmek gayet doğal birşeydir. Bu oluşturduğunuz erkek hegamonyasının istekleri doğrultusunda hiç bir kadını açık giyiniyor diye suçlayamazsınız veya toplumsal istekler doğrutulsunda giyinmesinede zorlayamazsınız.
-
Doğrudur kimse kimsenin nasıl giyineceğine karışamaz örneğin mini eteği savunan birisinin bacısının karşısında ben malafatı belli edecek şekilde bi kapri giysem bu arkadaşın bana diyecek bir lafı olmaz sonuçta herkes nasıl giyineceğine kendi karar verir.
-
CasTeaL bunu yazdı:
omerelili bunu yazdı:
Kim demiş Avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!
Mehmet Akif Ersoy
-----------------------------Problem bedeni açmak değil, açana batının medeni ahlâksızlığını almışsın diye damga vurmak. Çünkü bu ne batı ahlâksızlığıdır nede ahlâhksızlık sınıfına giren birşeydir.
Hala şunu anlayamıyorsunuz özgür ve hür irade ile giyinmek gayet doğal birşeydir. Bu oluşturduğunuz erkek hegamonyasının istekleri doğrultusunda hiç bir kadını açık giyiniyor diye suçlayamazsınız.
-----------------------------kimsenin kimseyi suçladığı yok.burası forum konu açılır fikirler yazılır.o zaman dağılalım evlerimize burda ne işimiz var
-
omerelili bunu yazdı:
kimsenin kimseyi suçladığı yok.burası forum konu açılır fikirler yazılır.o zaman dağılalım evlerimize burda ne işimiz var
Sana hitaben yazmadım, ikinci satırımda genelleme yaptım.
-
mini etek giyen kizin bacagini gorunce haykirarak bosalanlar sort giyen erkek gordugunde ne yapiyor?
-
Açık giyinene değil taciz eden, empati yapamayacak beyinsiz insanlara laf söylemek lazım.
-
zumsuk bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
Mini etegi savunan elemanlar, Kizlarin bu tur malzemelerini giymeyi savunuyorsunuz cunku yolda kizin kicina basina bakmak hosunuza gidiyor, hatta daha bi acilsinlar medenilesiriz gibi tavirlara giriyorsunuz isin asli bu.Siz kimi kandiriyosunuz abaznin onde gideni iste sizlersiniz.
-----------------------------sen kapat.Biz de türbanlılardan feci tahrik oluyoruz.
-----------------------------Dar goruslu murid, ben ortuye, turbanami girsinler dedim.Bir normal giyinmek var basi acik olarak bide asiriya kacmak var.Turbanlilardan tahrik oluyosan turbansizligi savun ne diyeyim banane.
-

tasimasini bilmiyosan giymeyeceksin..
abartan cok.. bakan da cok..
hadi dagilalim...