Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
ya bırak yaaa bırak yaaa ben ayakkabı fırmasında calısıyorum bılerek gıyıyorlar ne eteklerle oturanlar var karsımda bırde buyuk numara ıstıyor verıyorum denıyor sonra cıkartamıyorum yardım edermısınız dıyor ben boyle gıyenlere acıkca soylıyım orospu dıyorum abıcım kım nederse desın bırde erkegım dıye gezınenler varya aramızda kız arkadasına mınıcık etek gıydırmıs bır yerde oturuyorlar yoldan gecenler alayı bakıyor oda gogusu kabarıyor heralde boburlenıyor aq evladıı sınır oluyorum ne bıcım bır toplum olmaya basladık bız yaa yasadıgım yerden hayattan ve ınsanlardan nefret eder oldum bırakın allah askına yaa bu abazalı degıl yada pıclık degıl bu sadece halka kendını MAAAAAAAAAAL etmek sermayesını ortaya surmek budur arkadaslar alayının kafası aynıı bacak acalım gogus acalım sonra laf atılıncada pıs sapık hayvan herıf :S ulan acılarak sen sapıklık yapmıssın bız ne yapalım ates barut mısalı abaza olsaydım ınannın bu sekılde gıyınmelerını en cok ben ısterdım ama bu baska ıstemıyorum acık macık gıyınmeyın kardesım
-----------------------------ya ne abazan pislik insanlar var ya, kadinlar geliyo ayakkabi almaya bu herif de nemalaniyo herif sevgilisine sen bak diye mi mini giydiriyo i.ne kendisi icin giydiriyo
laf atilincada pis sapik hayvan herif? cok laf etmissin belli ki kizlara. hadim guzel bi ceza tabi.
BAKMAYACAKSINIZ LAN ISTE SIKINIZE SAHIP CIKIN AMINA KOYAYIM! SIZ ABAZANSINIZ DIYE INSANLAR GUZEL GIYINEMEYECEK MI? ZATEN JARTIYER FALAN GIYMIYO ETEK GIYIYO SEN BACAGINI GORUP AZIYORSUN, ERKEK BACAGI GORUNCE DE AZARSIN LAN O ZAMAN?
-
bir milleti böyle asimile ederler işte
-
apokontek bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
burda olmaz diye sert tavır takınıyosunuz ama sevgiliniz veya eşiniz giydiği zaman bunu diyenlerin büyük bir çoğunluğu susmak zorunda kalıyor, ya da bişey sölüyor ve ağzına tıkılıyor o söz..:D :D ondan sonra susuyor. yakışıyorsa çokta abartılı değilse giysin kardeşim, bakanlar utansın.. o bakanlar kusura bakmayın ama kendini bi b.. sananlardan başka bişey değiller. ancak baktıklarıyla kalırlar...
Neyi konuşuyor bu kadar insan...Millet ne giyeceğini başkasına mı soracak...
-----------------------------Sen eger dersenkı ne gıyecegımızı sıze mı soracaz dıye.
Karsıdakı adamda sana derkı,nerene bakacagımı sana mı soracam!
Akıllı mantıklı,ve azda olsa ınanclı bır bayan sagını solunu acarak bundan zevk almaz.
-----------------------------burda bence farkında olmadan çok büyük hakaret ediyorsun. namusluluk , inançlılık ya da o tarz şeyler giysiyle mi oluyor. sanıyor musunki kapalı olanlar çok namuslu. çarşaf giyiyor ama içinde başka hiçbi şey yok. daha arka planda neler var neler. sadece birazcık saygılı ve hoşgörülü olmalıyız diye düşünüyorum.
benim dediğim şeyle senin verdiğin örnek ne alaka..ikisini aynı kefeye nasıl koyarsın... oldu siz bakmayın diye etmeyin diye kıyafet rejimine girelim..kusura bakma da özrün kabahatinden beter...
-
zalimadam bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------sana yazmayı kestiğim sürede yeterince egonu doldurdun mu :D şimdii baltayı taşa wurmam için önce senin we benim aynı pencereden bakmamız lazım ama nerdee :D ben dedim ankara sen çektin konyaya :Dkasılmam we hummalı bi şekilde sana yazmam için ona da değer olman lazım
değersiz olmanla ilgili soru sormuşsun ya benim orda yazdığımı bile anlamamışsın ben orda kişisel değerlerimden bahsettim we tabiki o değerlerin içinde senin olmayışından :D
ahh ahh darbe sorusu falanda yazmışsın çok güldüm hocam yemek yapma molası wermiştim yorgunluğumun üstüne ii gittin :D
he bu arada dinime küfreden müslüman olsa diorum kendi zeka karakter ws testlerini görsen bence intihar edersin bendekiler bana yetio :D
arada gel ya yaz böle ii geliosun :D:D:D hatta pm at ordan sataş falan :D ben daima gülmeyi sewerim ,))
-----------------------------hocam piskolojik sorunlarınmı var ?
konuyu nerden nereye ddağıttın
şimdi toparlıylaım
sen dar giyinmeyi özgürlüğü savundun vs.
banada şunu söylemek kaldı
sağınızı solunuzu birilerine göstermek çok hoşunuza gidiyorsa devam edin ne diyim
sana yazıpta harcadığım vakte yazık
hayatımda bukadar çocuksu bi yorum görmedim burada ilginç gerçekten
bu cevaplardan sonra bi aynanın karşısına çıkıp ben ne yapıyorum dedinmi ?
çoluk çocukla uğraşıyoruz arkadaş
-----------------------------çoluk çocuk :D yerim seni :D
ok konuyu toplayalım
bir erkek nasılki yazın şortu sıcaklardan bunaldığından giyiyosa biçok kadında o sebeple giyiyo he şu war herkes aynı mı deil herkes farklıdır bu sebeple nasılki artistlik yapmaya giyinen erkek warsa kadında wardır he dar dersen bi çok kadında daha zayıf gösterdiği için giyiyo benim kilo sorunum yok bende dar giyoyorum streç derecesinde yapışık olmasada bol kesimleri beğenmediğim için giyiyorum he bu arada kadınlar aslında erkekler için deil kendileri için giyinirler yani daima güzel olmak güzel gözükmek isterler bunun bi çok şekli war açık giyinmek aşırı makyaj ws gibi
sen benim kızdğım kısmı bile algılamamışsın benim sinirlerimi hoplatan senin yazın deildi ki 1 2 msjımda wurguladım yok ayakkabıcı bi arkadaş warmış özellikle mini giyip çıkartamıorum ws diomuş gibi saçma sapan bişiydi orda bazı kadınlar diede belirtmemesi yani herkesi aynı sıfata sokmasıydı
psikolojik sorun ,çocuk ws demeden önce iğneyi kendine batırmayı bi dene yazılanlarda ne anlatılmak istenio bi bak sonrasında cwp yaz bu kadar açıklamada sanırım yetmiştir
-
Modernlik-Çağdaşlık adına iyice saçmalıyorsunuz ha.
Lan bunun adı bal gibi TEŞHİRCİLİK,
Hatun bacağına güvenir Mini giyer, göğüslerine güvenir Dekolte giyer, Götüne güvenir Dar giyer,
Hepsinde de ortak payda TEŞHİRCİLİKTİRRR...
Kimi kalkmış " Sen takım elbise giysen " demiş ne alaka? Biri açıyor, biri kapatıyor.
Biri demiş rahatlık, rahat olmak için götünü-başını açmana gerek yoki rahatlığı başka tür elbiseler ilede sağlarsın
-
çok masumalar kanatsız melek
-
odunsunuz odun ODUUUN
-
opensource2009 bunu yazdı:
Hala bakir olmanın siniriyle iyice yobaza bağlıyorsunuz. Bi kafanızı kaldırıp dışarı bakın beyler. Sizin o mini etekli, tikky, jartiyerli dediğiniz kızlarla biz sevişiyoruz. Öptüm. Böylede bir gerçek var şimdi.
-----------------------------umarım kız kardeşin ya da kuzenin vardır... onlarda senin gibiler eline düşmesin... öperler bye.... yorum yapmayacaktım sırf şu yorumun için yaptım... :\
-
Popomu şişkin gösteriyor diyerek motosiklet parası biriktiren kız arkadaşım bile oldu :)
Yanısıra hafif uzun gömleği ile poposunu kapatan kız arkadaşımda...
İnsanlar tek bir orjinalin kopyası değildir.
Çuvaldızlarınızı öncelikle kendinize batırınız... -
irwa bunu yazdı:
-----------------------------çoluk çocuk :D yerim seni :D
ok konuyu toplayalım
bir erkek nasılki yazın şortu sıcaklardan bunaldığından giyiyosa biçok kadında o sebeple giyiyo he şu war herkes aynı mı deil herkes farklıdır bu sebeple nasılki artistlik yapmaya giyinen erkek warsa kadında wardır he dar dersen bi çok kadında daha zayıf gösterdiği için giyiyo benim kilo sorunum yok bende dar giyoyorum streç derecesinde yapışık olmasada bol kesimleri beğenmediğim için giyiyorum he bu arada kadınlar aslında erkekler için deil kendileri için giyinirler yani daima güzel olmak güzel gözükmek isterler bunun bi çok şekli war açık giyinmek aşırı makyaj ws gibi
sen benim kızdğım kısmı bile algılamamışsın benim sinirlerimi hoplatan senin yazın deildi ki 1 2 msjımda wurguladım yok ayakkabıcı bi arkadaş warmış özellikle mini giyip çıkartamıorum ws diomuş gibi saçma sapan bişiydi orda bazı kadınlar diede belirtmemesi yani herkesi aynı sıfata sokmasıydı
psikolojik sorun ,çocuk ws demeden önce iğneyi kendine batırmayı bi dene yazılanlarda ne anlatılmak istenio bi bak sonrasında cwp yaz bu kadar açıklamada sanırım yetmiştir
-----------------------------öncelikle yazdığın yorumlara göre bende konuşmaya çalıştım
temel mantık şu : neden dar giyiniyorsunuz hanımefendi
cevap : yok yada sanane ben özgürüm sanamı kalmış falan filan
bak işinize gelince nasılda mantıklı cevaplar veriyorsunuz (beklediğim cevap buydu aslında)
bu sözlerim için özür dilemek istiyorum
çok zeki iyi biri olabilirsin ama bunu yazılarında belirtirsen ona göre daha iyi olur bence
artık sorun yok bana göre :)