folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?

Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

ana felsefe  at gibi olacan

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

bi sapık daha artıyorlar la :D

"bea"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Ushanka bunu yazdı:
    -----------------------------

2011 yılındayız normal artık bu tür şeyler.

2021'de de kıçımızı açıp gezcez. İnsanoğlu maymundan gelmedi ama maymuna gidiyor.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:

ya bırak yaaa bırak yaaa ben ayakkabı fırmasında calısıyorum bılerek gıyıyorlar ne eteklerle oturanlar var karsımda bırde buyuk numara ıstıyor verıyorum denıyor sonra cıkartamıyorum yardım edermısınız dıyor ben boyle gıyenlere acıkca soylıyım orospu dıyorum abıcım kım nederse desın bırde erkegım dıye gezınenler varya aramızda kız arkadasına mınıcık etek gıydırmıs bır yerde oturuyorlar yoldan gecenler alayı bakıyor oda gogusu kabarıyor heralde boburlenıyor aq evladıı sınır oluyorum ne bıcım bır toplum olmaya basladık bız yaa yasadıgım yerden hayattan ve ınsanlardan nefret eder oldum bırakın allah askına yaa bu abazalı degıl yada pıclık degıl bu sadece halka kendını MAAAAAAAAAAL etmek sermayesını ortaya surmek budur arkadaslar alayının kafası aynıı bacak acalım gogus acalım sonra laf atılıncada pıs sapık hayvan herıf :S ulan acılarak sen sapıklık yapmıssın bız ne yapalım ates barut mısalı abaza olsaydım ınannın bu sekılde gıyınmelerını en cok ben ısterdım ama bu baska ıstemıyorum acık macık gıyınmeyın kardesım

Çoktan içten yazmışsın diyecek birşey bulamadım. Umarım mutluluğu bulursun hocam hayatta. Kadınlar zalimdir sana yapılan zulmün karşısındayız ((:

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:

ya bırak yaaa bırak yaaa ben ayakkabı fırmasında calısıyorum bılerek gıyıyorlar ne eteklerle oturanlar var karsımda bırde buyuk numara ıstıyor verıyorum denıyor sonra cıkartamıyorum yardım edermısınız dıyor ben boyle gıyenlere acıkca soylıyım orospu dıyorum abıcım kım nederse desın bırde erkegım dıye gezınenler varya aramızda kız arkadasına mınıcık etek gıydırmıs bır yerde oturuyorlar yoldan gecenler alayı bakıyor oda gogusu kabarıyor heralde boburlenıyor aq evladıı sınır oluyorum ne bıcım bır toplum olmaya basladık bız yaa yasadıgım yerden hayattan ve ınsanlardan nefret eder oldum bırakın allah askına yaa bu abazalı degıl yada pıclık degıl bu sadece halka kendını MAAAAAAAAAAL etmek sermayesını ortaya surmek budur arkadaslar alayının kafası aynıı bacak acalım gogus acalım sonra laf atılıncada pıs sapık hayvan herıf :S ulan acılarak sen sapıklık yapmıssın bız ne yapalım ates barut mısalı abaza olsaydım ınannın bu sekılde gıyınmelerını en cok ben ısterdım ama bu baska ıstemıyorum acık macık gıyınmeyın kardesım

aynen

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:

günde kaç kez yapıyon az yap olm fantazi kura kura kafanda ne hale gelmişin.

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

insanın kapanmasını sorun etmiyorsunuzda açılmasınımı sorun ediyorsunuz

Özgür ülke burası isteyen örter isteyen açar kimse sen açtın diyemez kimse sen diye kapandın diyemez

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

günde kaç kez yapıyon az yap olm fantazi kura kura kafanda ne hale gelmişin.

sesli güldüm :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bunlar hep sınav aziz kardeşlerim

nefsinize hakim olun bakmayın sizde

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

içinde ağır sapık bi ruh yatıo bence toplumda belirli ahlak kuralları olmasa anlattıklarını yapabilcek potansiyelin var  

ayrıca önce nesnel ve öznel kavramlarını araştır sonra gördüğümü yazıyorum  de 

Yüzde ye kadar verebilmişsin ..

----------------

ne yalan söyliyim içimde bi sapıklık var ama yapamadığım ve yapmak istemediğim şey , hem yaparım hem yapmam meselesi işte  , benim içimdeki sapıklık , seninkinden kat kat azdır , ahkam çekme lütfen , hemen hemen herkez birbirini bilir (erkekler için diyorum) sakin ol  dostum , rahatla gevşet kendini ...

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
Toplam Hit: 80549 Toplam Mesaj: 246