Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?
-
ana felsefe at gibi olacan
-
bi sapık daha artıyorlar la :D
-
Ushanka bunu yazdı:
-----------------------------
2011 yılındayız normal artık bu tür şeyler.
2021'de de kıçımızı açıp gezcez. İnsanoğlu maymundan gelmedi ama maymuna gidiyor.
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
ya bırak yaaa bırak yaaa ben ayakkabı fırmasında calısıyorum bılerek gıyıyorlar ne eteklerle oturanlar var karsımda bırde buyuk numara ıstıyor verıyorum denıyor sonra cıkartamıyorum yardım edermısınız dıyor ben boyle gıyenlere acıkca soylıyım orospu dıyorum abıcım kım nederse desın bırde erkegım dıye gezınenler varya aramızda kız arkadasına mınıcık etek gıydırmıs bır yerde oturuyorlar yoldan gecenler alayı bakıyor oda gogusu kabarıyor heralde boburlenıyor aq evladıı sınır oluyorum ne bıcım bır toplum olmaya basladık bız yaa yasadıgım yerden hayattan ve ınsanlardan nefret eder oldum bırakın allah askına yaa bu abazalı degıl yada pıclık degıl bu sadece halka kendını MAAAAAAAAAAL etmek sermayesını ortaya surmek budur arkadaslar alayının kafası aynıı bacak acalım gogus acalım sonra laf atılıncada pıs sapık hayvan herıf :S ulan acılarak sen sapıklık yapmıssın bız ne yapalım ates barut mısalı abaza olsaydım ınannın bu sekılde gıyınmelerını en cok ben ısterdım ama bu baska ıstemıyorum acık macık gıyınmeyın kardesım
-----------------------------Çoktan içten yazmışsın diyecek birşey bulamadım. Umarım mutluluğu bulursun hocam hayatta. Kadınlar zalimdir sana yapılan zulmün karşısındayız ((:
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
ya bırak yaaa bırak yaaa ben ayakkabı fırmasında calısıyorum bılerek gıyıyorlar ne eteklerle oturanlar var karsımda bırde buyuk numara ıstıyor verıyorum denıyor sonra cıkartamıyorum yardım edermısınız dıyor ben boyle gıyenlere acıkca soylıyım orospu dıyorum abıcım kım nederse desın bırde erkegım dıye gezınenler varya aramızda kız arkadasına mınıcık etek gıydırmıs bır yerde oturuyorlar yoldan gecenler alayı bakıyor oda gogusu kabarıyor heralde boburlenıyor aq evladıı sınır oluyorum ne bıcım bır toplum olmaya basladık bız yaa yasadıgım yerden hayattan ve ınsanlardan nefret eder oldum bırakın allah askına yaa bu abazalı degıl yada pıclık degıl bu sadece halka kendını MAAAAAAAAAAL etmek sermayesını ortaya surmek budur arkadaslar alayının kafası aynıı bacak acalım gogus acalım sonra laf atılıncada pıs sapık hayvan herıf :S ulan acılarak sen sapıklık yapmıssın bız ne yapalım ates barut mısalı abaza olsaydım ınannın bu sekılde gıyınmelerını en cok ben ısterdım ama bu baska ıstemıyorum acık macık gıyınmeyın kardesım
-----------------------------aynen
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------günde kaç kez yapıyon az yap olm fantazi kura kura kafanda ne hale gelmişin.
-
insanın kapanmasını sorun etmiyorsunuzda açılmasınımı sorun ediyorsunuz
Özgür ülke burası isteyen örter isteyen açar kimse sen açtın diyemez kimse sen diye kapandın diyemez
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------günde kaç kez yapıyon az yap olm fantazi kura kura kafanda ne hale gelmişin.
-----------------------------sesli güldüm :D
-
bunlar hep sınav aziz kardeşlerim
nefsinize hakim olun bakmayın sizde
-
içinde ağır sapık bi ruh yatıo bence toplumda belirli ahlak kuralları olmasa anlattıklarını yapabilcek potansiyelin var
ayrıca önce nesnel ve öznel kavramlarını araştır sonra gördüğümü yazıyorum de
Yüzde ye kadar verebilmişsin ..
----------------
ne yalan söyliyim içimde bi sapıklık var ama yapamadığım ve yapmak istemediğim şey , hem yaparım hem yapmam meselesi işte , benim içimdeki sapıklık , seninkinden kat kat azdır , ahkam çekme lütfen , hemen hemen herkez birbirini bilir (erkekler için diyorum) sakin ol dostum , rahatla gevşet kendini ...