Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------
irwa bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
sen ne diosun yahu özgürüm mü dedim yazdığımı okuyup anlayamıcak kapasiten yoksa yazma hoca adamı deli etmeyin
-----------------------------@by_gizemli hayatında kaç defa kadın oldun da ewden çıkarken falan nası düşünceğini öğrendin
saçma sapan paylaşımlar yapıp durmayın özgür bi ülkedeyiz isteyen istediği gibi giyinir biz senn nası giyindiğine karışıoz mu yok sende karışamazsın herkes haddini bilsin
irwa hoca
sinirden gözün dönmüş hoca ne yazdığınıda hatırlamıyorsun
bazı şeyleri kabullenmeyi öğrenmelisin sandığın gibi özgürde değilsin
dünyada heran herşey olabilir tesettürlü bi bayana bu zamana kadar bişi olmadığıda mucizevi bir gerçektir
klavyeni fareni bırak git bi su iç kendine gel sinirlenme :)
-----------------------------tesettürlü bi bayana bu zamana kadar bişi olmadığıda mucizevi bir gerçektir
ispatla
-----------------------------iret +1
@zalim adam ben özgürüm halleriniz demişsin ben o kelimeden bahsediorum sana ben orda kişisel olarak ben demedim herkes için dedim yani bgün sen ne kadar şort giymeye özgürsen kadınlarda mini etek pantolon giymeye özgürler
+ şuan buraya bi tane yabancı bikinili manken koysak şuanda bu giyime karşı olan bi çok mürit off çok fena felan yazıp iretin dediği gibi fiskos sehpaya döner
önce yazdıklarınızla yaşadıklarınız aynı olsun sonra buraya gelin (genel olarak )
-------------------------katılmıyorum eğer dediğin gibi olsaydı by_gizemli arkadaşımız buraya konu açmazdı
ayrıca erkekleri beyninize her gördüğü hatuna eriyip biten bir iki ayaklı mahluk olarak kazımışınız
bence erkeklerin yarısı lan şu giyime bak anası babası hiçmi bilişi demiyor diye yorum yapıyordur emin ol
ayrıca
IRET hoca
cinsiyetini bilmiyorum ama sexy bi hatunmu gördüğünde etkileniyorsun yoksa kapalı bir hatunmu gördüğünde ?
alın size ıspat
-----------------------------katılmıomusun :D way baksen :D sütten çıkmış ak kaşıklara :D ok o zaman burda benim dediğim mürit örneklerini not al illa bi bayan paylaşımı olcaktır orda kendin görürsün ,)
ayrıca mucizewi gerçek diosun ya :D onuda çürüteyim aklıma gelmişken :D ben yatılı okudum liseyi 500 kız wardı yani bunların içinde Tr nin her yerinden kızlar wardı kapalı açık hepsi yani we ne hikmetse heralde bizim yatılıya özel :D bizdeki kapalıların bazısı o mucizeden yararlanamıyolardı çünkü bazen yurda ağlayarak geldiklerini görürdük :D
-----------------------------şuan sinirlerin bozuldu ve klavye başında ellerin titriyor
ne yazacağını bilmiyorsun
ve uydurma hikayeler yazmana gerek yok
tarayıcını kapat ve git uyu birazdan geçer
edit: titreme ve gülerek cevap vermede trip örneğidir :)
-----------------------------arkadaşım neden ellerim titresin, her gün senin gibi onlarca insanla uğraşıyorum, anlattığım şeyin hikaye olduğunu iddia ediyorsan sana gerçek hayatta ispat ederim, çok güzel resimlerimiz ve telefon görüşmelerimiz var, ev telefonum iş telefonum kayıt altında olduğu için bunlar ses olarak olsun görüntü olarak olsun durur, 2 ay sonra istanbulda olacam çok merak ediyorsan gel, ben sana bu işin kapalısının açığının olmadığını gösterecem kafandaki bu önyargı da gitmiş olur. kapalı hanımlardan hoşlandığım da doğru, daha çekici buluyorum.
-
tacizin kapalısı açığı olmaz daha dün karaçarşaflı bi kadın veya kıza elemanın biri dayıyıordu tramwayda. açık giyinmeyle taciz olur safsatalarını geçin artık
-
Kapalilardan hoslananlarin ciddi problemleri oluyo ama etek giyen kizin bacagini gorup azan aa cok normal. Boyle adamlar esek de siker travesti de yeter ki tatmin olsun. Ayrica mucize diyen arkadas -asla yapmam ama- siniftaki kapali kizi su an taciz etsem nolacak carpilacak miyim nasi bidusuncen var ya?
-
zalimadam bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
sen ne diosun yahu özgürüm mü dedim yazdığımı okuyup anlayamıcak kapasiten yoksa yazma hoca adamı deli etmeyin
-----------------------------@by_gizemli hayatında kaç defa kadın oldun da ewden çıkarken falan nası düşünceğini öğrendin
saçma sapan paylaşımlar yapıp durmayın özgür bi ülkedeyiz isteyen istediği gibi giyinir biz senn nası giyindiğine karışıoz mu yok sende karışamazsın herkes haddini bilsin
irwa hoca
sinirden gözün dönmüş hoca ne yazdığınıda hatırlamıyorsun
bazı şeyleri kabullenmeyi öğrenmelisin sandığın gibi özgürde değilsin
dünyada heran herşey olabilir tesettürlü bi bayana bu zamana kadar bişi olmadığıda mucizevi bir gerçektir
klavyeni fareni bırak git bi su iç kendine gel sinirlenme :)
-----------------------------tesettürlü bi bayana bu zamana kadar bişi olmadığıda mucizevi bir gerçektir
ispatla
-----------------------------iret +1
@zalim adam ben özgürüm halleriniz demişsin ben o kelimeden bahsediorum sana ben orda kişisel olarak ben demedim herkes için dedim yani bgün sen ne kadar şort giymeye özgürsen kadınlarda mini etek pantolon giymeye özgürler
+ şuan buraya bi tane yabancı bikinili manken koysak şuanda bu giyime karşı olan bi çok mürit off çok fena felan yazıp iretin dediği gibi fiskos sehpaya döner
önce yazdıklarınızla yaşadıklarınız aynı olsun sonra buraya gelin (genel olarak )
-------------------------katılmıyorum eğer dediğin gibi olsaydı by_gizemli arkadaşımız buraya konu açmazdı
ayrıca erkekleri beyninize her gördüğü hatuna eriyip biten bir iki ayaklı mahluk olarak kazımışınız
bence erkeklerin yarısı lan şu giyime bak anası babası hiçmi bilişi demiyor diye yorum yapıyordur emin ol
ayrıca
IRET hoca
cinsiyetini bilmiyorum ama sexy bi hatunmu gördüğünde etkileniyorsun yoksa kapalı bir hatunmu gördüğünde ?
alın size ıspat
-----------------------------katılmıomusun :D way baksen :D sütten çıkmış ak kaşıklara :D ok o zaman burda benim dediğim mürit örneklerini not al illa bi bayan paylaşımı olcaktır orda kendin görürsün ,)
ayrıca mucizewi gerçek diosun ya :D onuda çürüteyim aklıma gelmişken :D ben yatılı okudum liseyi 500 kız wardı yani bunların içinde Tr nin her yerinden kızlar wardı kapalı açık hepsi yani we ne hikmetse heralde bizim yatılıya özel :D bizdeki kapalıların bazısı o mucizeden yararlanamıyolardı çünkü bazen yurda ağlayarak geldiklerini görürdük :D
-----------------------------şuan sinirlerin bozuldu ve klavye başında ellerin titriyor
ne yazacağını bilmiyorsun
ve uydurma hikayeler yazmana gerek yok
tarayıcını kapat ve git uyu birazdan geçer
edit: titreme ve gülerek cevap vermede trip örneğidir :)
-----------------------------ahah :D beni gerçek hayatta tanısaydn yalan denen pisliğin pembesi beyazı olmaz bilincinde biri olduğumu görürdün :D peki isminide wereyim okulumun üsküdarda fıstıkağacında üsküdar kız lisesiydi sonra adı üsküdar lisesi oldu karma olduğu için
ben herkes gibi olmayı sewmeyen biriyim hoca illa gülücük koydum die tribe girdim die mi anlaşılıo :d sen sanalda çok takılmışsın :d
hee bu arada bu hayatı senden çok daha gerçek yaşıorum we bi o kadar realist sunuorum merak etme hani demişsiniz ya gördğümü yazıorum die sizinkiler görmek istediğinizi yazmak ben direk olayları yazıorum :D çok yazık sana örneklere çaresiz kalıp uydurma diebiliosan tipik zawallı örneğisin gözümde :D
not : okulu araştır eminim sende bulursun ;)
-
GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
tacizin kapalısı açığı olmaz daha dün karaçarşaflı bi kadın veya kıza elemanın biri dayıyıordu tramwayda. açık giyinmeyle taciz olur safsatalarını geçin artık
-----------------------------hocam onu bırak benim 2005 senesinde topkapı otobüsünden gördüğüm vaka, taciz... neticede adamı otobüsten kelle paça atmıştık, 13-14 yaşlarında bir erkek çocuğuna tacizde bulunuyordu, çocuk yer değiştiriyor bu peşinden gidiyor ben bağırana kadar kimse sesini de çıkarmadı, adam rahat 64-65 yaşında vardı, insan görmek istemediği şeyi görmez, her gün göz önünde olan şeyler, müdahale edilmemesi de toplumun ne kadar normal karşıladığının bir göstergesi, karışırsam aman bana bir şey olmasın düşüncesi hakim.
-
ben dinleyince sakinleşiyorum belki sizdede işe yarar
http://www.youtube.com/watch?v=d_mLFHLSULw
-
çok tartışma olmuş.
by_gizemli. hoca siktiret kim nasıl giyiniyorsa salla. sen etrafına sahip çık yeter.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ahah :D beni gerçek hayatta tanısaydn yalan denen pisliğin pembesi beyazı olmaz bilincinde biri olduğumu görürdün :D peki isminide wereyim okulumun üsküdarda fıstıkağacında üsküdar kız lisesiydi sonra adı üsküdar lisesi oldu karma olduğu için
ben herkes gibi olmayı sewmeyen biriyim hoca illa gülücük koydum die tribe girdim die mi anlaşılıo :d sen sanalda çok takılmışsın :d
hee bu arada bu hayatı senden çok daha gerçek yaşıorum we bi o kadar realist sunuorum merak etme hani demişsiniz ya gördğümü yazıorum die sizinkiler görmek istediğinizi yazmak ben direk olayları yazıorum :D çok yazık sana örneklere çaresiz kalıp uydurma diebiliosan tipik zawallı örneğisin gözümde :D
not : okulu araştır eminim sende bulursun ;)
-----------------------------zavallıyım değilmi kendine göre haklısın
ama unutma bizim açıklık konusuna yorum yapıp ardından bildiğimizi yaptığımızı sanan zavallılardan birisin
çünkü insanları ayırtedebilme yeteneğin olsaysdı gerçekte cinsiyeti erkek ola bir insanın da inanç ve duyguları olduğunu anlayabilrdin
ama herkezi aynı keseye koyman seni ayrı bi zavallı yapmış
-
dead_march bunu yazdı:
ben dinleyince sakinleşiyorum belki sizdede işe yarar
http://www.youtube.com/watch?v=d_mLFHLSULw
bu kesmez hocam bunu dinlesinler :) -
Yazık, ülke nerelere gidiyor.Mini etek giyen bir kadını taciz etmeyi düşünüyorsanız sizin en yakın psikoloğa gitmenizi öneriyorum.