folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?

Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

zalimadam bunu yazdı:
    -----------------------------

irwa bunu yazdı:

çoluk çocuk :D yerim seni :D

ok konuyu toplayalım 

bir erkek nasılki yazın şortu sıcaklardan bunaldığından giyiyosa biçok kadında o sebeple giyiyo he şu war herkes aynı mı deil herkes farklıdır bu sebeple nasılki artistlik yapmaya giyinen erkek warsa kadında wardır he dar dersen bi çok kadında daha zayıf gösterdiği için giyiyo benim kilo sorunum yok bende dar giyoyorum streç derecesinde yapışık olmasada bol kesimleri beğenmediğim için giyiyorum he bu arada kadınlar aslında erkekler için deil kendileri için giyinirler yani daima güzel olmak güzel gözükmek isterler bunun bi çok şekli war açık giyinmek aşırı makyaj ws gibi 

sen benim kızdğım kısmı bile algılamamışsın benim sinirlerimi hoplatan senin yazın deildi ki 1 2 msjımda wurguladım yok ayakkabıcı bi arkadaş warmış özellikle mini giyip çıkartamıorum ws diomuş gibi saçma sapan bişiydi orda bazı kadınlar diede belirtmemesi yani herkesi aynı sıfata sokmasıydı 

psikolojik sorun ,çocuk ws demeden önce iğneyi kendine batırmayı bi dene yazılanlarda ne anlatılmak istenio bi bak sonrasında cwp yaz bu kadar açıklamada sanırım yetmiştir 

öncelikle yazdığın yorumlara göre bende konuşmaya çalıştım

temel mantık şu : neden dar giyiniyorsunuz hanımefendi

cevap : yok yada sanane ben özgürüm sanamı kalmış falan filan

bak işinize gelince nasılda mantıklı cevaplar veriyorsunuz (beklediğim cevap buydu aslında)

bu sözlerim için özür dilemek istiyorum

çok zeki iyi biri olabilirsin ama bunu yazılarında belirtirsen ona göre daha iyi olur bence

artık sorun yok bana göre :)

işte ben orda ben özgürüm demedim yani farklı insanlar olsakta özgürlüğümüzü kullanmak istediğimiz şekillerde kullanabiliriz anlamındaydı  kendi için ,artistlik için ws gibi 

neyse bende seni kırdıysam özür dilerim 

sorun yok tmm ,)

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

ahah :)))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bu millete 10 ytl ye benzinde hak, şeriatta, en boktan yönetimde...Bütün ülkeyi satıp, milletin ağzına zıçsın akp.BElki oyumu akpye veririm.Çünkü millet daha beterini hak ediyor.BÖyle toplumlar daha feci rezil olmayı hak ediyor.

Beter olun.Milletin karısına kızına bakıyorsunuzda, elbet sizin kardeşinizden, annenizden, kız arkadaşınızdan, kızınızdan hoşlananlarda var.İster mini etek giysinler ister giymesinler.Mini etek ve dar pantolonlar sadece sizin sapıklıklarınızın arkasına sığınma nedeni oluyor.

Avrupa amerikaya ağzınız sulanıp özeniyorsunuz ama.ÖZgürlük, kızlar rahat, erkekler rahat, para yetiyor diye

---

komünizmdi, faşizmdi, şeriattı, alkoldü, baş örtüsüydü, mini etektiii...

Aptal aptal, kişisel konulara saplantılı hale geldiniz.Devletten, milletten özgürlük, ekonomik rahatlık, güzle yasalar istemek yerine kendi açıklarınızı kapatmak için milleti de kendinize çekmeye çalışıyorsunuz.

Size değil dünya üzerindeki rejim, sistem; en kral ülke düzenini kurup elinize verseler yinede içine sıçarsınız.

Kimse kusura bakmasın, başkasının giydiği etek size batıyor, aile içi seks dizileri, tecavüz dizileri izleniyor, sikinizle düşünüyorsunuz.

Sikiyle düşünen milletin sonu beter olur.Yarın şeriat gelecek.İstediğiniz olacak.ARaplardan daha beter olacaksınız.

---

Nasıl insansınız arkadaş siz.KEndinizde suç yok, herkes suçlu.Sokim böyle işe.Yarın şeriat geldiğinde ülkemin vatandaşlığını red edip giderim.Böyle kendini bimeyen, psikopat, kendini göremeyen, sapık, paranoyak milletin parçası olmayı red ediyorum.

türbanmışta, mini etekmişte, komünizmmişte, alkolmüşte, camiymişte..Size ne lan ? İSteyen istediğini yapar.Mini etek giyiyor tada türban takıyor diye size giren çıkan ne ? Unutmayın ki anneniz, kardeşiniz, kızınız ve sevgiliniz/eşiniz hakkında da böyle konuşanlar var.

Normal etek, pantolon giyse bile kıçına bakanlar var.Çünkü böyle sadist bir milletin yapacak başka bir işi yok.

Ne yarakmış arkadaş sokamadınız bir yere gitti.30 dakikalık zevk için bütün hayatınızı bitiyorsunuz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

isteyen istediğini giyer özür irade :D

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek
    apokontek bunu yazdı:

gumusservi bunu yazdı:

burda olmaz diye sert tavır takınıyosunuz ama sevgiliniz veya eşiniz giydiği zaman bunu diyenlerin büyük bir çoğunluğu susmak zorunda kalıyor, ya da bişey sölüyor ve ağzına tıkılıyor o söz..:D :D ondan sonra susuyor. yakışıyorsa çokta abartılı değilse giysin kardeşim, bakanlar utansın.. o bakanlar kusura bakmayın ama kendini bi b.. sananlardan başka bişey değiller. ancak baktıklarıyla kalırlar...

Neyi konuşuyor bu kadar insan...Millet ne giyeceğini başkasına mı soracak...

Sen eger dersenkı ne gıyecegımızı sıze mı soracaz dıye.

Karsıdakı adamda sana derkı,nerene bakacagımı sana mı soracam!

Akıllı mantıklı,ve azda olsa ınanclı bır bayan sagını solunu acarak bundan zevk almaz.

Senin ciddi sorunların var harbiden hocam...

darker than black...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

mevzu buraya geliyor:

Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış.
    Birisi :
    -Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki? Bir başkası:
    -Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor? diye konuşmuş. Bir diğeri de :
    -Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok. Nerden baksan dökülüyor.
    Hoca kızmış:
    -Yahu demiş, iyi güzel de kabahatin hepsi benim mi? Hırsızın hiç mi suçu yok?

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

degree bunu yazdı:

mevzu buraya geliyor:

Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış.
    Birisi :
    -Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor? diye konuşmuş. Bir diğeri de :
    -Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok. Nerden baksan dökülüyor.
    Hoca kızmış:

evet burdaki hırsız dişi gördüğünde ereksiyon hale geçenler oluyodur..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

degree bunu yazdı:

mevzu buraya geliyor:

Birisi :
    Hoca kızmış:

evet burdaki hırsız dişi gördüğünde ereksiyon hale geçenler oluyodur..

iki türlüde düşünülebilir.iki tarafıda memnun etti :D

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

degree bunu yazdı:

mevzu buraya geliyor:

Birisi :
    Hoca kızmış:

burda suçlu ana,baba.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

peki bu sevgili arkadaşlara soruyorum ne istiyorsunuz kızlar nasıl giysin ?

HAyır 70 te millet etek giyiyormuş kimsenin ses çıkarttığı yok.O zaman müslüman değildik, yozlaşmadık, asimile olmadıkta şimdi mi asimile olduk ?

Toplam Hit: 80558 Toplam Mesaj: 246