folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?

Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

amk o zaman ne diye kas yapayım, iyi giyneyim diye uğraşıyorsunuz ?? KAdınların mini etek giymesiyle, erkeklerin kas yapması arasında ne gibi ir fark var ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Foruma yeni kural getirilsin. Erekte haldeyken mesaj yazmak yasaklansın. by_gizemli banyoya gönderilsin.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

By_Gizemli bunu yazdı:
    -----------------------------

@by_gizemli hayatında kaç defa kadın oldun da ewden çıkarken falan nası düşünceğini öğrendin

saçma sapan paylaşımlar yapıp durmayın özgür bi ülkedeyiz isteyen istediği gibi giyinir biz senn nası giyindiğine karışıoz mu yok sende karışamazsın herkes haddini bilsin

------------------

tamam ablacım sakin ol , ben kimin ne giyindiğine karışmıyorum ki , nasıl bi algıya sahipsinizz şaşırdım doğrusu ( sadece senin için demiyorum , senin gibi çok insan varr  burada , her konuya atlıyorlar bişi anlamadan etmeden)  , yazdıgım yazıyı nasıl okuyorsunuz acaba  , herkes anlamadan bişiler karalıyorr çiziyor ..

okudum merak etme yargısız infaz nefret ettiğim şeylerdendir okuorum okudukça sinirleniorum 

sadece sana deil yok bri ayakkabıcıymışta mini etek giyince çıkaramıomuşta hoca şimdi 1 2 yaptı dielim hadi eyw ama nası hepsini aynı yere sokarsınız bu nası bi mantık o zaman adamın biri bize kötülük yapsın tüm erkekler şerefsiz diim bu ne kadar adil bana onu söyleyin önce bende giyiyorum gerekirse mini etek gerekirse dar pantolon we yazdığın gibi tacize uğramadım metrobüste ws kendimizi korumayı bilioruz merak etmeyin nerde nası durursak korunabilceğimzi ayrıca fantezilerinizi karıştırmayın..o zaman bende sana kendi gördüğüm bi olayı anlatayım 

2009 yılı bi kız arkadaşımla metrobüsteyiz hawa daha kararmamış akşama doğru işte bi kız bindi gayet salaştı ne dediğin gibi dar pantolonu wardı ne de dar bi bluzu wardı açık tek bi yeri yoktu benim arkama geldi kız benim kız arkadaşım beni uyarınca farkettim bi tane ırzı bozuk kızı sıkıştırmış taciz edio kızla göz göze geldik kıpkırmızıydı yüzü kızı tanıo gibi yaptım aa canım naber falan aldım yanıma şimdi sana soruorum madem biz açık giyinince bi halt oluodu bu kızın ne günahı wardı??

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

zalimadam bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

@by_gizemli hayatında kaç defa kadın oldun da ewden çıkarken falan nası düşünceğini öğrendin

saçma sapan paylaşımlar yapıp durmayın özgür bi ülkedeyiz isteyen istediği gibi giyinir biz senn nası giyindiğine karışıoz mu yok sende karışamazsın herkes haddini bilsin 

şu bayanların özgürüm triplerini hiç sevmiyorum

adam, özgür değilsiniz giyemezsiniz demedi ne derdiniz varda heryerinizi açıyorsunuz dedi

sende şu derdiim var ondan açtım derdin olur biter

nasıl bi dertse 

sen ne diosun yahu özgürüm mü dedim yazdığımı okuyup anlayamıcak kapasiten yoksa yazma hoca adamı deli etmeyin 

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

kardeş sende şort ve tsirt giyme, yüzün güzelse sakal bırak yüzünü gizle, dar pantolon giyme alet edevat belli olmasın, ne acayip adamlarsınız arkadaş, rüzgar esse fiskos sehpa gibi üç bacak oluyosunuz.

profesyonel kahveci?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek
    Kizlar yazsa yazin erkekler sort giyiyo bacagini goruyorum yok tisort kolunu goruyorum tahrik oluyorum dese -hani mesela yani- ne diyeceksin? Hep pantolon gomlekle dolassin erkekler tahrik oluyoruz deseler? Rahat amina kodugumun kiyafetleri rahat iste! Seni tahrik etmek icin giymiyo yazin sicakta rahat ediyo kiz etekle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

By_Gizemli bunu yazdı:

------------------

tamam ablacım sakin ol , ben kimin ne giyindiğine karışmıyorum ki , nasıl bi algıya sahipsinizz şaşırdım doğrusu ( sadece senin için demiyorum , senin gibi çok insan varr  burada , her konuya atlıyorlar bişi anlamadan etmeden)  , yazdıgım yazıyı nasıl okuyorsunuz acaba  , herkes anlamadan bişiler karalıyorr çiziyor ..

okudum merak etme yargısız infaz nefret ettiğim şeylerdendir okuorum okudukça sinirleniorum 

sadece sana deil yok bri ayakkabıcıymışta mini etek giyince çıkaramıomuşta hoca şimdi 1 2 yaptı dielim hadi eyw ama nası hepsini aynı yere sokarsınız bu nası bi mantık o zaman adamın biri bize kötülük yapsın tüm erkekler şerefsiz diim bu ne kadar adil bana onu söyleyin önce bende giyiyorum gerekirse mini etek gerekirse dar pantolon we yazdığın gibi tacize uğramadım metrobüste ws kendimizi korumayı bilioruz merak etmeyin nerde nası durursak korunabilceğimzi ayrıca fantezilerinizi karıştırmayın..o zaman bende sana kendi gördüğüm bi olayı anlatayım 

2009 yılı bi kız arkadaşımla metrobüsteyiz hawa daha kararmamış akşama doğru işte bi kız bindi gayet salaştı ne dediğin gibi dar pantolonu wardı ne de dar bi bluzu wardı açık tek bi yeri yoktu benim arkama geldi kız benim kız arkadaşım beni uyarınca farkettim bi tane ırzı bozuk kızı sıkıştırmış taciz edio kızla göz göze geldik kıpkırmızıydı yüzü kızı tanıo gibi yaptım aa canım naber falan aldım yanıma şimdi sana soruorum madem biz açık giyinince bi halt oluodu bu kızın ne günahı wardı??

katılıyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

kardeş sende şort ve tsirt giyme, yüzün güzelse sakal bırak yüzünü gizle, dar pantolon giyme alet edevat belli olmasın, ne acayip adamlarsınız arkadaş, rüzgar esse fiskos sehpa gibi üç bacak oluyosunuz.

ahhaha :D helal olsun hoca güzel sözmüşte..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

sen ne diosun yahu özgürüm mü dedim yazdığımı okuyup anlayamıcak kapasiten yoksa yazma hoca adamı deli etmeyin 

irwa hoca

sinirden gözün dönmüş hoca ne yazdığınıda hatırlamıyorsun

bazı şeyleri kabullenmeyi öğrenmelisin sandığın gibi özgürde değilsin

dünyada heran herşey olabilir tesettürlü bi bayana bu zamana kadar bişi olmadığıda mucizevi bir gerçektir

klavyeni fareni bırak git bi su iç kendine gel sinirlenme :)

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

zalimadam bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

irwa hoca

sinirden gözün dönmüş hoca ne yazdığınıda hatırlamıyorsun

bazı şeyleri kabullenmeyi öğrenmelisin sandığın gibi özgürde değilsin

dünyada heran herşey olabilir tesettürlü bi bayana bu zamana kadar bişi olmadığıda mucizevi bir gerçektir

klavyeni fareni bırak git bi su iç kendine gel sinirlenme :)

tesettürlü bi bayana bu zamana kadar bişi olmadığıda mucizevi bir gerçektir

ispatla 

------------------------------

çocuklar, yaşlılar, kediler köpekler bile tacize tecavüze uğruyor, sen ne saçmalıyorsun hacı.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 80560 Toplam Mesaj: 246