Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
hoca yaşın kaç çok merak ettim :D kasılmak bide way baksen resmen anlamıcağını anladığımdan beri dalga geçiorum daha o jeton bile düşmemiş sende benim neye sinir olduğumu bile daha anlayamamışken yazma artık cwp bana :D aslı olmayan diosun ölemi ? :D ahahaha hocaaa gerçekten zawallsın ya bak artık ciddi yazıorum yalandan nefret ederim kullanmam kullananı çewremde barındırmam her türlü beraberiği dostluğu arkadaşlığı yıkan yalandır sana insan gibi nefret ettiğimi belirtmişken hala aslı olmayan diemezsin he ben çok kafaya koydummu merak etme onunda ispatını yaparım hawada konuşmayı sewmem net çizgilerle yaşamak tercihim şimdi daha kendi kişiliğini bulamamış birine yazmadığının farkına war çünkü aslı olmayan demekte bi ithamdır hele de benim gibi yalana tawizi olmayan birine olmadı seninle 1 hfta boyunca bi mterobüse yapışık waziyettede seyahat edebilirim dediklerimin yaşandığını gör die aslı olmayan falan diemezsin dedirtmem görmediğim bişeyi yazmam 25 yaşıma geldim hayal dünyasından çıkalı yıllar oldu her pislik bu ülkede yaşanıoken ben gördüm yazdım die aslı olmayan mı oldu sıkışınca yalanla oh ne ala
-----------------------------yaşıma profilimden bakabilrisn
görmek istediğini görüyorsun hocam yazmak istediğini yazıyorsun
25 yılda başımıza dert anası kesildin gittin nekadar çok şey görmüşsün
en ufak birşeyi bile dalgaya alabiliiyorsan bu nasıl bir kişilik ?
madem çok gördün ozaman toplum içerisinde daha olgun giyinme mevzusunu yazsaydın triplere girmenden daha mantıklı olmazmıydı
sen benden nefret edebilrisin sorun yok ama ben senden nefret ederek boşa vakit harcamıcam
çünkü sen daha 25 inde kendini lord zannetmişin
biraz daha büyü bunların hepsi geçicek merak etme
-
Böyle adama küfür serbest arkadaş bide ne rahat yazmış ya tahrik oluyorum diye ulan o senin ergenliğin, hasta herif yok jilet milet atacakmış çok çizgi film izliyosun ondandır. Bendede tam tersi "ayağında babet, ten rengi çorap üstüne dar kot giymiş, 2kg fondaten sürmüş, yanar döner örtüyle kafasını örtmüş" tipler varya aşırı gaza getiriyo beni...
-
Giyim tamamen önemlidir diyemeyiz çünkü ne kapalılar gördüm yatmadığı kişi yok. Ama giyinmek tamamen önemsizdir de diyemeyiz ki malum kişiler çıplak dolanır. Mahrem yerlerini örtmemek edepsizliktir. Kim ne saçmalarsa saçmalasın medeniyet denilen kıçını başını açmak değildir. O zaman hayvandan farkı kalmaz insanın. İnsanı insan yapan edebidir ve hayvanlarda namus kavramı yoktur. Ha ben çok açık giyinerek namussuzluk yapmadım diyorsanız neyi kabullendiğini malum.
-
opensource2009 bunu yazdı:
Hala bakir olmanın siniriyle iyice yobaza bağlıyorsunuz. Bi kafanızı kaldırıp dışarı bakın beyler. Sizin o mini etekli, tikky, jartiyerli dediğiniz kızlarla biz sevişiyoruz. Öptüm. Böylede bir gerçek var şimdi.
-----------------------------pleyboy
-

-
hocam bu mesajı okuyan kızların hepsi sana düşman olacaktır. çünki onlar bunu asla kabul edemezler onlara ancak komik qelir. aslında birer zavallıdırlar onların qötünden gelmez bu kadar iffetine sahip çıkmak. isteyen bütün kızlar üstlerine alınsın. eğriye eğri doğruya doğru. bende izmirde yaşıyorum herr türlüsünü gördüm laf atmak gelmiyor içimden ama az çok hangi amaçla yaptıkları bellidir amaçsız yapanlarda vardır öylesine alıştıklarından dolayı. ama yazık yani. eğer kızlar adam olsaydı erkekler yoldan çıkmazdı. önce kızlar sonra erkekler suçlu
-
zalimadam bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
hoca yaşın kaç çok merak ettim :D kasılmak bide way baksen resmen anlamıcağını anladığımdan beri dalga geçiorum daha o jeton bile düşmemiş sende benim neye sinir olduğumu bile daha anlayamamışken yazma artık cwp bana :D aslı olmayan diosun ölemi ? :D ahahaha hocaaa gerçekten zawallsın ya bak artık ciddi yazıorum yalandan nefret ederim kullanmam kullananı çewremde barındırmam her türlü beraberiği dostluğu arkadaşlığı yıkan yalandır sana insan gibi nefret ettiğimi belirtmişken hala aslı olmayan diemezsin he ben çok kafaya koydummu merak etme onunda ispatını yaparım hawada konuşmayı sewmem net çizgilerle yaşamak tercihim şimdi daha kendi kişiliğini bulamamış birine yazmadığının farkına war çünkü aslı olmayan demekte bi ithamdır hele de benim gibi yalana tawizi olmayan birine olmadı seninle 1 hfta boyunca bi mterobüse yapışık waziyettede seyahat edebilirim dediklerimin yaşandığını gör die aslı olmayan falan diemezsin dedirtmem görmediğim bişeyi yazmam 25 yaşıma geldim hayal dünyasından çıkalı yıllar oldu her pislik bu ülkede yaşanıoken ben gördüm yazdım die aslı olmayan mı oldu sıkışınca yalanla oh ne ala
madem çok gördün ozaman toplum içerisinde daha olgun giyinme mevzusunu yazsaydın triplere girmenden daha mantıklı olmazmıydı
sen benden nefret edebilrisin sorun yok ama ben senden nefret ederek boşa vakit harcamıcam
-----------------------------kimin ne kadar gördüğünü kimin ne yaşadığını ne ortamda olduğunu ya da gözlemlediğini kendi bilebilir oww nası bi egoya sokmuşum seni :D bide erkekler kadınlara şekil werir derler bak seni ne şekle getirmişim kendimi lord sandığımı bile düşünmüşsün :D keyfimi yerine getirdin :D
hee bu arada ben dalgaya alınmıcak değerli şeylerde ciddi olurum demek ki sen o kadar değerli bi konu deilmişsin :D
-
zalimadam bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------irwa kaldıramıyo hocam kendi çapında maç yapıyo karışma kıza moralini bozucan. bırak takılsın :)
-
irwa bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------kimin ne kadar gördüğünü kimin ne yaşadığını ne ortamda olduğunu ya da gözlemlediğini kendi bilebilir oww nası bi egoya sokmuşum seni :D bide erkekler kadınlara şekil werir derler bak seni ne şekle getirmişim kendimi lord sandığımı bile düşünmüşsün :D keyfimi yerine getirdin :D
hee bu arada ben dalgaya alınmıcak değerli şeylerde ciddi olurum demek ki sen o kadar değerli bi konu deilmişsin :D
-----------------------------çok güzel tuzağa düştün baltayı tam taşa vurdun
şu son 3 mesajında zeka seviyeni ölçmüş olduk
ayrıca karakter yapınıda ölçtuk ve ciddi rakamlara ulaşamadık
ve kasılmayada devam ediyorsun farındaysan şimdi piskolojini ölçmek için şöyle bi soru soralım
ben değersiz biriysem neden dene cevap yazıyorsun ? neden kasılmaya ve hummanlı bi şekilde cevap yetiştiriyorsun?
ikinci altın darbe sorumuz
sen benim değersiz olduğumu söylicek kadar değerlimisin ?
-
Caliber bunu yazdı:
@Mukan arkadaşım namuslu ya da namussuz kavramını etkileyen faktör nedir? Öyle şeyler vardırki herşeyi belirler. Kıçını başını açıp dolanan benim gözümde düşüktür. Namuslu hiçbiryerini göstermez çünkü mahremdir. Ha siz modern efendim efendim ya medeniyet dersiniz kıçınızı açarsınız orası ayrı mesele. Ha çarşaf da giyinenlerden yana değilim giyinenlerin ne yaptığı meçhul ama açık giyinipte birşey yapmamak namusu lekeler. Bu benim ve atalarımın görüşüdür. Ne hayvanlar gibi kıçımız açıp medeniyet diye oramızı buramızı gösteriririz ne de diğerini yaparız. Bizim ayarımız bellidir annelerinize filan bakın, mini etek mi giyiyor? Ha dediğim gibi namus tamamen giyinmekle de alakalı değildir ama o da ilintilidir. Ne modern avrupanın süper minileri erotik filmlerinden yanayım ne de arap ülkelerinin gözleri bile görünmeyen çarşaflı kadınlarından. Herşeyin bir kararı vardır.
-----------------------------İşte o karar ne türban ne mini bence. Öyle bir "karar" tayin etmek bireysel olarak değil kitle yönetimi açısından mümkündür ki hiçbir din kitabı el fetişizmden bahsetmez.
Sen otobüste minisi var diye gidip kadını elliyor musun? En fazla gözün takılıyordur. Sonra başını çeviriyorsundur. Mini giymesi o kadının ellenebilir olduğunu göstermemeli.
Kararının olması o insanı bağlar. Benim tahrik olup olmamam ise benim ahlaki,dini,fizyolojik durumumu bağlar.
Zaten samimi Müslümansan, ahlaki değerlere sahipsen her yanın minili olsa "şeytan"a nefsini teslim etmezsin.
Mahremi cetvelle ölçemeyeceğimiz için genel bildiklerimize göre birşeyler tayin ederiz. Boynu kapalı olacaktır, saçları görülmeyecektir deriz. Ama istisnalar hep olacak. Bence miniliyi taciz eden de, türbanlının öne çıkmış en büyük kütlesi yüzündeki dudağından, elinden tahrik olan da istisna.
Buraya 100 mürid yazsa 99'u gidip o miniliyi ellemez. (Ellemez di mi lan :)) )
Bu konularda bir netlik olmuyor. 6 milyar insan 6 milyar huy var.