Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?
-
http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/100709_700b_v1.jpg
-
neonell bunu yazdı:
-----------------------------
dead_march bunu yazdı:
ben dinleyince sakinleşiyorum belki sizdede işe yarar
http://www.youtube.com/watch?v=d_mLFHLSULw
bu kesmez hocam bunu dinlesinler :)http://www.youtube.com/watch?v=KC7SdT0YL4U
-----------------------------tamam
-
zalimadam bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ahah :D beni gerçek hayatta tanısaydn yalan denen pisliğin pembesi beyazı olmaz bilincinde biri olduğumu görürdün :D peki isminide wereyim okulumun üsküdarda fıstıkağacında üsküdar kız lisesiydi sonra adı üsküdar lisesi oldu karma olduğu için
ben herkes gibi olmayı sewmeyen biriyim hoca illa gülücük koydum die tribe girdim die mi anlaşılıo :d sen sanalda çok takılmışsın :d
hee bu arada bu hayatı senden çok daha gerçek yaşıorum we bi o kadar realist sunuorum merak etme hani demişsiniz ya gördğümü yazıorum die sizinkiler görmek istediğinizi yazmak ben direk olayları yazıorum :D çok yazık sana örneklere çaresiz kalıp uydurma diebiliosan tipik zawallı örneğisin gözümde :D
not : okulu araştır eminim sende bulursun ;)
-----------------------------zavallıyım değilmi kendine göre haklısın
ama unutma bizim açıklık konusuna yorum yapıp ardından bildiğimizi yaptığımızı sanan zavallılardan birisin
çünkü insanları ayırtedebilme yeteneğin olsaysdı gerçekte cinsiyeti erkek ola bir insanın da inanç ve duyguları olduğunu anlayabilrdin
ama herkezi aynı keseye koyman seni ayrı bi zavallı yapmış
-----------------------------bu yazdıklarınla kendinle çelişiosun ya bide göremiosun :D noldu damarına mı bastım :D ben başından beri herkes aynı deili sawunurken herkesi aynı yaptığımı da nerden çıkardın :D yok yok sen benim yazdıklarımı anlayabilcek kapasiteye gelememişsin :D erkek ya da kadın yapar eder ya da yapamaz edemez gibi bi yaklaşıma yada daha da açayım kadın olunca duygulu inançlı erkek olunca duygusuz inançsız gibi bişeyide ima etmedim ben :D tanrı sana 5 duyu organı wermiş beni 6. üretip algılama lütfen
-
Bu konuda ben bir görüş belirtmeyeyim, zira pek çok kişi zaten doğru olanın ne olduğunu belirtmiş. Sadece ortamı yumuşatalım biraz :)

-
neonell bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
ben dinleyince sakinleşiyorum belki sizdede işe yarar
http://www.youtube.com/watch?v=d_mLFHLSULw
bu kesmez hocam bunu dinlesinler :)http://www.youtube.com/watch?v=KC7SdT0YL4U
-
irwa bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ahah :D beni gerçek hayatta tanısaydn yalan denen pisliğin pembesi beyazı olmaz bilincinde biri olduğumu görürdün :D peki isminide wereyim okulumun üsküdarda fıstıkağacında üsküdar kız lisesiydi sonra adı üsküdar lisesi oldu karma olduğu için
ben herkes gibi olmayı sewmeyen biriyim hoca illa gülücük koydum die tribe girdim die mi anlaşılıo :d sen sanalda çok takılmışsın :d
hee bu arada bu hayatı senden çok daha gerçek yaşıorum we bi o kadar realist sunuorum merak etme hani demişsiniz ya gördğümü yazıorum die sizinkiler görmek istediğinizi yazmak ben direk olayları yazıorum :D çok yazık sana örneklere çaresiz kalıp uydurma diebiliosan tipik zawallı örneğisin gözümde :D
ama unutma bizim açıklık konusuna yorum yapıp ardından bildiğimizi yaptığımızı sanan zavallılardan birisin
çünkü insanları ayırtedebilme yeteneğin olsaysdı gerçekte cinsiyeti erkek ola bir insanın da inanç ve duyguları olduğunu anlayabilrdin
-----------------------------bu yazdıklarınla kendinle çelişiosun ya bide göremiosun :D noldu damarına mı bastım :D ben başından beri herkes aynı deili sawunurken herkesi aynı yaptığımı da nerden çıkardın :D yok yok sen benim yazdıklarımı anlayabilcek kapasiteye gelememişsin :D erkek ya da kadın yapar eder ya da yapamaz edemez gibi bi yaklaşıma yada daha da açayım kadın olunca duygulu inançlı erkek olunca duygusuz inançsız gibi bişeyide ima etmedim ben :D tanrı sana 5 duyu organı wermiş beni 6. üretip algılama lütfen
-----------------------------alıntı yapmaktan ıspat yapmaktan sıkldım yapmayacağım birdaha
ama dediklerimi söylemeye çalıştığın önceki yorumlarında mevcut
bildiğini yap kazanan sen olacaksın
ama unutma tahribatta öyle kolayca real olmayan fikirlerini yorumlayamayacağını öğrenmiş oldun
bunları çürüten birilerinin var olduğunu artık anlamış oldun
çok önemli: sadece açık giyinince kendimi mutlu hissediyorum demen yeterliydi ama sen bunu yapmadın
kasıldın sinirlerin bozuldu aslı olmayan örnekler verdin gerek yoktu bunlara
ne bilmiyorum ama bi konuda yaran varki gocunuyorsun demekki yada ben zavallı olduğum için böyle anladım
-
Hala bakir olmanın siniriyle iyice yobaza bağlıyorsunuz. Bi kafanızı kaldırıp dışarı bakın beyler. Sizin o mini etekli, tikky, jartiyerli dediğiniz kızlarla biz sevişiyoruz. Öptüm. Böylede bir gerçek var şimdi.
-
zalimadam bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------alıntı yapmaktan ıspat yapmaktan sıkldım yapmayacağım birdaha
ama dediklerimi söylemeye çalıştığın önceki yorumlarında mevcut
bildiğini yap kazanan sen olacaksın
ama unutma tahribatta öyle kolayca real olmayan fikirlerini yorumlayamayacağını öğrenmiş oldun
bunları çürüten birilerinin var olduğunu artık anlamış oldun
çok önemli: sadece açık giyinince kendimi mutlu hissediyorum demen yeterliydi ama sen bunu yapmadın
kasıldın sinirlerin bozuldu aslı olmayan örnekler verdin gerek yoktu bunlara
ne bilmiyorum ama bi konuda yaran varki gocunuyorsun demekki yada ben zavallı olduğum için böyle anladım
-----------------------------hoca yaşın kaç çok merak ettim :D kasılmak bide way baksen resmen anlamıcağını anladığımdan beri dalga geçiorum daha o jeton bile düşmemiş sende benim neye sinir olduğumu bile daha anlayamamışken yazma artık cwp bana :D aslı olmayan diosun ölemi ? :D ahahaha hocaaa gerçekten zawallsın ya bak artık ciddi yazıorum yalandan nefret ederim kullanmam kullananı çewremde barındırmam her türlü beraberiği dostluğu arkadaşlığı yıkan yalandır sana insan gibi nefret ettiğimi belirtmişken hala aslı olmayan diemezsin he ben çok kafaya koydummu merak etme onunda ispatını yaparım hawada konuşmayı sewmem net çizgilerle yaşamak tercihim şimdi daha kendi kişiliğini bulamamış birine yazmadığının farkına war çünkü aslı olmayan demekte bi ithamdır hele de benim gibi yalana tawizi olmayan birine olmadı seninle 1 hfta boyunca bi mterobüse yapışık waziyettede seyahat edebilirim dediklerimin yaşandığını gör die aslı olmayan falan diemezsin dedirtmem görmediğim bişeyi yazmam 25 yaşıma geldim hayal dünyasından çıkalı yıllar oldu her pislik bu ülkede yaşanıoken ben gördüm yazdım die aslı olmayan mı oldu sıkışınca yalanla oh ne ala
-
opensource2009 bunu yazdı:
Hala bakir olmanın siniriyle iyice yobaza bağlıyorsunuz. Bi kafanızı kaldırıp dışarı bakın beyler. Sizin o mini etekli, tikky, jartiyerli dediğiniz kızlarla biz sevişiyoruz. Öptüm. Böylede bir gerçek var şimdi.
-----------------------------ahahah playboy a bakın :D asdadasdasd güldürdün la
-
KAdınlara tesettür ya da miniyle namus biçmek çok komik. O bizim testesteron olayımız ya da hayallerimizi ayıplamamız. Erkeğin 40 türküsü var 40'ı da hatun üstüne.
Mini giyen hatunların çoğu tahrik olalım diye mini giymiyordur. TÜRBAN nefsin zırhı değildir. İnsanın içinde olacak. Öyle miniyle, tesettürle namus veya namussuzluk olmaz. Olur diyenler bazı şeyleri görüp yaşamamıştır.
Bundan 5-6 yıl önce. Kuruma kapalı (türbanlı, pardesülü) bir bayan geldi. Konuşabilir miyiz dedi. Olur buyrun dedim. Uyduruktan birşeyler sorduktan sonra sizinle olmak istiyorum dedi. Bahane olarak sevgilim var Almanya'da, olmaz dedim yolladım. 2. gün geldi ben sokaktaki serserilerle olmak istemiyorum sevgiliniz uzaktaymış ihtiyaçlarınız yok mu dedi. Çıkar mısın diye kovdum. 3. gün geldi makam koltuğuna yaklaşıp sarıldı. Çıkar mısın dedim kovdum ancak et ete değmiş oldu. Aynı gün telefonla aradı geleyim mi dedi. Gel dedim. Sonrası malum. Pişman oldum. Ertesi gün yine geldi. Kovdum. Sonraki 2-3 hafta hergün geldi veya kurumun önünde dolandı. Şimdi evli ve hala kapalı. Kendisine mutluluklar.
Bundan 10-15 yıl önce. Cemaatten kara çarşaflı bir bayan benden hoşlandığını söyledi. Ben cemaat üyesi değildim aynı ortamdaydım. İyi konuşalım deyip kuytuya geçtik. Benden hoşlandığını çıkmak istediğini söyledi. Dünya görüşlerimiz ayrı olduğundan anlaşamayacağımızı söyledim. İkna etmek için çarşafının baş tarafını ve sıkmasını açtı. Olmaz mı dedi. Çok güzeldi. Öyle böyle değil cidden güzeldi. Ama popom kalkmış olacak ki veya davranışı hoşuma gitmediğinden reddettim.
Suriyeli kapalı bir bayanla.
Rahmetli Erbakan hocanın grubundan çarşaf-türban karışımı giyinen bir bayanla da görüştüm. İyi bir kızdı. Hakkım helal olsun.
Gördüklerimi de yazsam çok şey çıkar. Bunları yaşadım diye tüm tesettürlüleri aynı kefeye koyabilir miyim? Koyamam çünkü insan evladını tesettürü var diye namuslu görmek, minisi var diye ellenesi görmek sığlık olur. İnsanın içinde olacak. Ne tesettür ne mini, yaftalamak için doğru olmaz. Namus baldırda aramak sığlıktır. Hak yemiyorsan, zor durumdakine yardım ediyorsan... istersen bikiniyle gez, hergün seviş. Benim gözümde senden namuslusu yoktur.