Kızların Mini Etek Ve Dar Pantolon Giymesi ?
-
TheIceberg bunu yazdı:
-----------------------------
zalimadam bunu yazdı:
sağınızı solunuzu birilerine göstermek çok hoşunuza gidiyorsa devam edin ne diyim
-----------------------------hocam sen hala olayi anlamamissin ki, sana gostermek icin giyinmiyo, sen takim elbiseyi oo karilar bakar diye mi giyiyorsun kendine yakistigi icin mi?
-----------------------------Bu ıkısı arasında cok fark var.
-
TheIceberg bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
sağınızı solunuzu birilerine göstermek çok hoşunuza gidiyorsa devam edin ne diyim
-----------------------------hocam sen hala olayi anlamamissin ki, sana gostermek icin giyinmiyo, sen takim elbiseyi oo karilar bakar diye mi giyiyorsun kendine yakistigi icin mi?
-----------------------------tabiki yakıştığı için insanlara güzel görünmek için haklısın
ama bazı beyin özürlüler dar giyinmenin sağını solunu açmanın modaya uygun akl mantık işi olmayan şeyleri yapmanın toplumda güzel görünmek olduğunu sanıyor
-
Seni gidi pis apachi abaza...
-
burda olmaz diye sert tavır takınıyosunuz ama sevgiliniz veya eşiniz giydiği zaman bunu diyenlerin büyük bir çoğunluğu susmak zorunda kalıyor, ya da bişey sölüyor ve ağzına tıkılıyor o söz..:D :D ondan sonra susuyor. yakışıyorsa çokta abartılı değilse giysin kardeşim, bakanlar utansın.. o bakanlar kusura bakmayın ama kendini bi b.. sananlardan başka bişey değiller. ancak baktıklarıyla kalırlar...
Neyi konuşuyor bu kadar insan...Millet ne giyeceğini başkasına mı soracak... -
MeTiN_7 bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
MeTiN_7 bunu yazdı:
ya bırak yaaa bırak yaaa ben ayakkabı fırmasında calısıyorum bılerek gıyıyorlar ne eteklerle oturanlar var karsımda bırde buyuk numara ıstıyor verıyorum denıyor sonra cıkartamıyorum yardım edermısınız dıyor ben boyle gıyenlere acıkca soylıyım orospu dıyorum abıcım kım nederse desın bırde erkegım dıye gezınenler varya aramızda kız arkadasına mınıcık etek gıydırmıs bır yerde oturuyorlar yoldan gecenler alayı bakıyor oda gogusu kabarıyor heralde boburlenıyor aq evladıı sınır oluyorum ne bıcım bır toplum olmaya basladık bız yaa yasadıgım yerden hayattan ve ınsanlardan nefret eder oldum bırakın allah askına yaa bu abazalı degıl yada pıclık degıl bu sadece halka kendını MAAAAAAAAAAL etmek sermayesını ortaya surmek budur arkadaslar alayının kafası aynıı bacak acalım gogus acalım sonra laf atılıncada pıs sapık hayvan herıf :S ulan acılarak sen sapıklık yapmıssın bız ne yapalım ates barut mısalı abaza olsaydım ınannın bu sekılde gıyınmelerını en cok ben ısterdım ama bu baska ıstemıyorum acık macık gıyınmeyın kardesım
-----------------------------günde kaç kez yapıyon az yap olm fantazi kura kura kafanda ne hale gelmişin.
-----------------------------bılmem farkındamısın ama bız burda makarasına konusmuyoruz makara yerı degıl bu konu farkına var
-----------------------------Ulan karıkızın götüne ne geçirdiğini konuşuyorsun sanamı soracaklar.
-
gumusservi bunu yazdı:
burda olmaz diye sert tavır takınıyosunuz ama sevgiliniz veya eşiniz giydiği zaman bunu diyenlerin büyük bir çoğunluğu susmak zorunda kalıyor, ya da bişey sölüyor ve ağzına tıkılıyor o söz..:D :D ondan sonra susuyor. yakışıyorsa çokta abartılı değilse giysin kardeşim, bakanlar utansın.. o bakanlar kusura bakmayın ama kendini bi b.. sananlardan başka bişey değiller. ancak baktıklarıyla kalırlar...
Neyi konuşuyor bu kadar insan...Millet ne giyeceğini başkasına mı soracak...
-----------------------------Biz erkekler acayip canlılarız. Mini etekli hatunları süzeriz ama sevgilimiz giymesin isteriz. Kendimiz daldan dala atlarız ama evleneceğimiz kız bakire olsun isteriz. Anlayacağın çözemediğimiz paradokslarımız vardır. Çözemediğimiz için erkeğizdir zaten...
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------selamun aleykum mürid + mürideler , daha havalar ısınmadan kızlar mini etek giymeye başladı , evden çıkarken bütün erkeklerin kendisine bakacağı hayallerini kurması nasıl bi zihniyet yaoo , mini etek giyen bir kızın , bir erkeği baştan çıkarması çok kolay, mini etek dikkat çeken bir unsurdur çünkü , kızlardan anlamadıgım şey şu , mini etek giyince başın göğe mi değiyor noluyor anlamadım ki , misal ; bir kızın bir mini etek giyerek tramwayda yada otobüse bindiği varsayalım , bu kızın tacize uğraması %65tir + Kızın Popusunu Elle Tacizle %100'dür. Dar pantolona gelince , o kocaman popolarını nasıl o daracık pantolona sığdırıyorlar anlamadım gitti , hani arkadan kadını takip edersin yaa bi iğneyle yada bi jiletle rahatca yırtılabilir .... ha bu arada ordan biri çıkıp sana ne diye dayılık kesmesin lütfen , sadece gözümle gördüğüm şeyleri aktarmaya çalıştım ve biraz meraktan açtım konuyu ...
neyse fazla uzatmiyim söz sizde
----------------------------senin sözün gelişi imzadan belli hoca :DD
-
gumusservi bunu yazdı:
Neyi konuşuyor bu kadar insan...Millet ne giyeceğini başkasına mı soracak...
-----------------------------Sen eger dersenkı ne gıyecegımızı sıze mı soracaz dıye.
Karsıdakı adamda sana derkı,nerene bakacagımı sana mı soracam!
Akıllı mantıklı,ve azda olsa ınanclı bır bayan sagını solunu acarak bundan zevk almaz.
-
aynı şeyden bende şikayetcıyım ama tacız edesim gelmedi taciz edeninde anasını sikerim yanı gözümle görürsem (ta bi burda kızlarında pas verip vermemeleri önemli bi etken)
-
ulan sikinizi kontrol edemiyosunuz kızlara mana buluyosunuz. az akıllı olun kendinizi kontrol edin.