TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi
-
TeLeVoLe bunu yazdı
1. Aşama Banka ile Ev Kredisi Sözleşmesi. Peşinat verilir taksit sayısı belirlenir.
2. Aşama Taşere firma ile evin teslim alındığına dair sözleşme. ( Ödeme bu sözleşmeden sonra başlıyor )
@hypnot1c Hocam paylaştığınız görüntü şu an geçerli. MME Tokilerin tümü için.hocam şu anda mevcut projede sözleşme yapıldıktan 1 ay sonra ödemelerin başlayacağı net.
evin tesliminde ödemelerin başlayacağı hususla ilgili bir netlik yok, ancak sözleşmede evin tesliminden sonra taksitler başlayacaktır denilirse o zaman dediğiniz şekilde olabilir.
şu an görünen takvimde ödemeler 2026 mart ayı itibariyle başlayacak, sözleşme yapılan tarihe göre değişiklik gösterebilir. konutlar ise 2027 mart ayından sonra teslim edilecek.
-
ödemeler martta başlar, 500.000 kişi her ay toplamda 100 milyon dolar öder. konut tesliminden sonra ödeme işi yok.
-
Bu kadar evi taksit toplamadan nasıl yapsınlar tabi ki toplayacaklar..
-
Nasıl bir hayal kırıklığı yaşadı ise kabullenemiyor. Simülasyon bazen mavi ekran veriyor.

siberturq tarafından 14/Kas/25 19:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Murat Kurum sosyal konut başvurusunun 2.879.000 olduğunu açıkladı
-
-
reismi olarak kiraya veremıyoruz ki mk, ben çıkarsa yatırımlık olsun diye başvurmak istiyorum ama iş yerindekiler kiraya veremezsin vs dediler
-
AslanAmca bunu yazdı
reismi olarak kiraya veremıyoruz ki mk, ben çıkarsa yatırımlık olsun diye başvurmak istiyorum ama iş yerindekiler kiraya veremezsin vs dediler
ANahtar teslimden sonra veriliyor sosyal konut projeleri
-
C10H15N bunu yazdıAslanAmca bunu yazdı
ANahtar teslimden sonra veriliyor sosyal konut projeleri
Projedeki konutun gelir grubuna ya da imzalanan sözleşmedeki özel maddelere göre değişebiliyor. Konut proje ve daire tipine göre değişkenlik gösterebilir.

https://www.toki.gov.tr/ts-sikca-sorulan-sorular
-
AslanAmca bunu yazdı
beyler şu şartları neden okumuyorsunuz (:
https://evsahibiturkiye.gov.tr/assets/docs/kitap.pdf
sayfa 22