folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi

TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    TeLeVoLe bunu yazdı

1. Aşama Banka ile Ev Kredisi Sözleşmesi. Peşinat verilir taksit sayısı belirlenir. 
    2. Aşama Taşere firma ile evin teslim alındığına dair sözleşme. ( Ödeme bu sözleşmeden sonra başlıyor ) 

@hypnot1c Hocam paylaştığınız görüntü şu an geçerli.  MME Tokilerin tümü için.  

hocam şu anda mevcut projede sözleşme yapıldıktan 1 ay sonra ödemelerin başlayacağı net.

evin tesliminde ödemelerin başlayacağı hususla ilgili bir netlik yok, ancak sözleşmede evin tesliminden sonra taksitler başlayacaktır denilirse o zaman dediğiniz şekilde olabilir.

şu an görünen takvimde ödemeler 2026 mart ayı itibariyle başlayacak, sözleşme yapılan tarihe göre değişiklik gösterebilir. konutlar ise 2027 mart ayından sonra teslim edilecek.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

ödemeler martta başlar, 500.000 kişi her ay toplamda 100 milyon dolar öder.  konut tesliminden sonra ödeme işi yok. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Bu kadar evi taksit toplamadan nasıl yapsınlar tabi ki toplayacaklar.. 

Kendine İyi Bak ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

Nasıl bir hayal kırıklığı yaşadı ise kabullenemiyor.  Simülasyon bazen mavi ekran  veriyor.

siberturq tarafından 14/Kas/25 19:59 tarihinde düzenlenmiştir

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Murat Kurum sosyal konut başvurusunun 2.879.000 olduğunu açıkladı

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

.

korkarabatak tarafından 15/Kas/25 11:29 tarihinde düzenlenmiştir

tabi lan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

reismi olarak kiraya veremıyoruz ki mk, ben  çıkarsa  yatırımlık olsun diye başvurmak istiyorum ama  iş yerindekiler kiraya veremezsin vs dediler 

ZalımMadam.10.07.24
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    AslanAmca bunu yazdı

reismi olarak kiraya veremıyoruz ki mk, ben  çıkarsa  yatırımlık olsun diye başvurmak istiyorum ama  iş yerindekiler kiraya veremezsin vs dediler 

ANahtar teslimden sonra veriliyor sosyal konut projeleri

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı
    AslanAmca bunu yazdı

ANahtar teslimden sonra veriliyor sosyal konut projeleri

Projedeki konutun gelir grubuna ya da imzalanan sözleşmedeki özel maddelere göre değişebiliyor. Konut proje ve daire tipine göre değişkenlik gösterebilir. 

https://www.toki.gov.tr/ts-sikca-sorulan-sorular

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    AslanAmca bunu yazdı

beyler şu şartları neden okumuyorsunuz (:

https://evsahibiturkiye.gov.tr/assets/docs/kitap.pdf

sayfa 22

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 27762 Toplam Mesaj: 299
toki 500bin konut projesi