folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi

TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

edit.

mkyb tarafından 23/Nis/26 15:41 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Başvurusu kabul edilenlere dün TOKİ SMS attı. YouTube'tan canlı yayınlanacakmış. Saçmalık şu ki çıkan isimler ekranın bir köşesinde yazmıyor. Örnek veriyorum 123456 numarası Elon Musk çıktı. İsmi söyleyip geçiyorlar. Anlık olarak izlemek lazım o yüzden.

Yalnız benim ismim listede var. Bana SMS gelmedi.

Ne demek oluyor bu :|

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Başvurusu kabul edilenlere dün TOKİ SMS attı. YouTube'tan canlı yayınlanacakmış. Saçmalık şu ki çıkan isimler ekranın bir köşesinde yazmıyor. Örnek veriyorum 123456 numarası Elon Musk çıktı. İsmi söyleyip geçiyorlar. Anlık olarak izlemek lazım o yüzden.

Ona bakarsan bende listede yokum ama SMS geldi. :D

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

https://www.youtube.com/shorts/bO_xGNO1wzA

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

İşte bu ibneleri dövsen bela siksen zina olurlurlar. AQ KURUMU

Yav he he
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Size çıkmadığını canlı olarak izlemek isterseniz : 

https://www.youtube.com/watch?v=M-95mor1bag

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Erdem hocam ne diyorsun bu habere ? :D

https://www.ensonhaber.com/gundem/ensonhaber-vatandaslara-sordu-500-bin-konut-2028-yilina-yetisir-mi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

bunların ayrı, onun ayrı QA, aha size ülke özeti sözünü tuttu ha vay ben sizin nöronlarınıza soyayım Homo habilis bile bunlardan zeki. Fikrini zikrini siktiklerim.
    2019 dan beri ben teslim alamadım bunlar babayı alırlar. rüyasında elime aldım diyen teyze anahtar ile penisi karıştırmıştır. Mezarına soktuklarım 

Yav he he
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

100.000 daireye 1 milyon 72 bin başvuru var. Önce şehit yakınları ve gazilerle, emeklilere çekiliş yapıldı geriye 74.262 daire kaldı. Bu rakamlarla çıkması çok zor bence. 

Birde bu sefer ki sistem bayağı saçma. Güya yapay zeka rastgele numara çekiyor. Önceden torbadan tombala misali numara çekilirdi.

https://www.youtube.com/watch?v=E34K6iWCMBk

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

100.000 daireye 1 milyon 72 bin başvuru var. Önce şehit yakınları ve gazilerle, emeklilere çekiliş yapıldı geriye 74.262 daire kaldı. Bu rakamlarla çıkması çok zor bence. 

Birde bu sefer ki sistem bayağı saçma. Güya yapay zeka rastgele numara çekiyor. Önceden torbadan tombala misali numara çekilirdi.

https://www.youtube.com/watch?v=E34K6iWCMBk

Burdaki asıl sorun o bina ne zaman verilecek kaç paraya verilecek bizim yün bin konut için başlangıç fiyatının neredeyse 10 katı fiyata imza attım ben teslim tarihi hala netdeğil teslim edilen binalarda ki su sorununu da çözemediler. Aq hep kelime oyunları 

Yav he he
Toplam Hit: 27769 Toplam Mesaj: 299
toki 500bin konut projesi