TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi
-
edit.
mkyb tarafından 23/Nis/26 15:41 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Başvurusu kabul edilenlere dün TOKİ SMS attı. YouTube'tan canlı yayınlanacakmış. Saçmalık şu ki çıkan isimler ekranın bir köşesinde yazmıyor. Örnek veriyorum 123456 numarası Elon Musk çıktı. İsmi söyleyip geçiyorlar. Anlık olarak izlemek lazım o yüzden.
Yalnız benim ismim listede var. Bana SMS gelmedi.
Ne demek oluyor bu :|
-
hypnot1c bunu yazdımkyb bunu yazdı
Başvurusu kabul edilenlere dün TOKİ SMS attı. YouTube'tan canlı yayınlanacakmış. Saçmalık şu ki çıkan isimler ekranın bir köşesinde yazmıyor. Örnek veriyorum 123456 numarası Elon Musk çıktı. İsmi söyleyip geçiyorlar. Anlık olarak izlemek lazım o yüzden.
Ona bakarsan bende listede yokum ama SMS geldi. :D
-
mkyb bunu yazdıhypnot1c bunu yazdımkyb bunu yazdı
-
mkyb bunu yazdıhypnot1c bunu yazdımkyb bunu yazdı
İşte bu ibneleri dövsen bela siksen zina olurlurlar. AQ KURUMU
-
Size çıkmadığını canlı olarak izlemek isterseniz :
-
Erdem hocam ne diyorsun bu habere ? :D
https://www.ensonhaber.com/gundem/ensonhaber-vatandaslara-sordu-500-bin-konut-2028-yilina-yetisir-mi

-
mkyb bunu yazdı
Erdem hocam ne diyorsun bu habere ? :D
https://www.ensonhaber.com/gundem/ensonhaber-vatandaslara-sordu-500-bin-konut-2028-yilina-yetisir-mi

bunların ayrı, onun ayrı QA, aha size ülke özeti sözünü tuttu ha vay ben sizin nöronlarınıza soyayım Homo habilis bile bunlardan zeki. Fikrini zikrini siktiklerim.
2019 dan beri ben teslim alamadım bunlar babayı alırlar. rüyasında elime aldım diyen teyze anahtar ile penisi karıştırmıştır. Mezarına soktuklarım -
100.000 daireye 1 milyon 72 bin başvuru var. Önce şehit yakınları ve gazilerle, emeklilere çekiliş yapıldı geriye 74.262 daire kaldı. Bu rakamlarla çıkması çok zor bence.
Birde bu sefer ki sistem bayağı saçma. Güya yapay zeka rastgele numara çekiyor. Önceden torbadan tombala misali numara çekilirdi.
-
mkyb bunu yazdı
100.000 daireye 1 milyon 72 bin başvuru var. Önce şehit yakınları ve gazilerle, emeklilere çekiliş yapıldı geriye 74.262 daire kaldı. Bu rakamlarla çıkması çok zor bence.
Birde bu sefer ki sistem bayağı saçma. Güya yapay zeka rastgele numara çekiyor. Önceden torbadan tombala misali numara çekilirdi.
Burdaki asıl sorun o bina ne zaman verilecek kaç paraya verilecek bizim yün bin konut için başlangıç fiyatının neredeyse 10 katı fiyata imza attım ben teslim tarihi hala netdeğil teslim edilen binalarda ki su sorununu da çözemediler. Aq hep kelime oyunları