TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi
-
bizde şans olsa isviçre de doğardık aq.. çıkmadı.
-
Benim gördüğüm her çekilişte batıya geliyorlar. İstanbul muhtemelen Mart ayında çekilir. İşin ironik tarafı arsaların nerede olduğu, inşaatların ne zaman başlayacağı belirsiz. Aman neyse ne başımı sokacak adıma tapulu evim olsunda isterse tavuk kümesi olsun.
-
mkyb bunu yazdı
Benim gördüğüm her çekilişte batıya geliyorlar. İstanbul muhtemelen Mart ayında çekilir. İşin ironik tarafı arsaların nerede olduğu, inşaatların ne zaman başlayacağı belirsiz. Aman neyse ne başımı sokacak adıma tapulu evim olsunda isterse tavuk kümesi olsun.
işin bu kısmı can sıkıcı ama herkes devlete güveniyor. bi müteahhit böyle iş yapmaya kalkışsa 1 kişi bile para bağlamaz.
asıl olay seçimi kaybederlerse olacak bakalım, o zaman çarşı karışır.
-
İnsanları en çok cezbeden aylık taksiti. Ayda 10-11 bin TL taksit ve 300 bin kapora bir şey değil.

-
LynXMaSTeR bunu yazdımkyb bunu yazdı
işin bu kısmı can sıkıcı ama herkes devlete güveniyor. bi müteahhit böyle iş yapmaya kalkışsa 1 kişi bile para bağlamaz.
asıl olay seçimi kaybederlerse olacak bakalım, o zaman çarşı karışır.
Seçimi kaybetme ihtimali sıfır bu adamların.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
Bu ziraat uzerinden yatirdigimiz 5bini nasil geri aliyoruz illa subeye mi gitmek lazim ? Tek sube var ilcede her zaman kiyamet gibi gozum kesmedi siraya girmeyi.
mobil bankacılıktan eft yapabilirsin ya da kart varsa kart ile çekebilirsin.
Hocam bende QNB den gönderdim.
-
mkyb bunu yazdı
İnsanları en çok cezbeden aylık taksiti. Ayda 10-11 bin TL taksit ve 300 bin kapora bir şey değil.

Sövmiyim sövmiyim diyorumda Aq kurumu bu da benim sözde ilk açıklaman lansman fiyatı idi ama öyle olmadı umarım sizinki olur. (Aq çapsız pzvngi)

-
Bizde 2+1 80m2 toki kazandık ama bizim ilk ödeme 355bin gözüküyor anlamadım internette bu tutar nedense 265 civarında
-
şartları sağlamasa da başvurup çıkan oluyor mu bu işlerde?
-
Kelayvaz bunu yazdı
Bizde 2+1 80m2 toki kazandık ama bizim ilk ödeme 355bin gözüküyor anlamadım internette bu tutar nedense 265 civarında
ödeme tarihi ne zaman hocam kaç gün sonra istiyorlar bu parayı.