TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi
-
erdem358 bunu yazdı
Konuyu her gördüğümde sövüyorum aq. Kurumu
Her sövüşünde gülüyorum hocam sayende. Teşekkür ederim :D
Catapat tarafından 21/Kas/25 07:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Catapat bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
Bende hshsjsjsjs
Erdem pek iyi biri ama iyi analizci degil, sonunda olacak dairesi elbet. Hak onun
Derde gerek yok :D
-
"Diğer"den bavurdum.
"Banka başvuru numaranız ile başvuru bedeliniz tahsil edildi. Süreç devam ediyor" yazıyor normal mi ?
-
Megalados bunu yazdı
"Diğer"den bavurdum.
"Banka başvuru numaranız ile başvuru bedeliniz tahsil edildi. Süreç devam ediyor" yazıyor normal mi ?
Hesabındaki parayı çektilerse olay tamam.
-
mkyb bunu yazdıMegalados bunu yazdı
"Diğer"den bavurdum.
emlak katılımda hesap açılıyor, oraya attık parayı, çekilip çekilmediğini nası görücez? bankanın şubesi de yok ki buralarda.
-
LaNCeLoT bunu yazdıCatapat bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
Bende hshsjsjsjs
Erdem pek iyi biri ama iyi analizci degil, sonunda olacak dairesi elbet. Hak onun
Derde gerek yok :D
Derdim evi verip vermesi değil versede aq vermese de aq. Derdim kaypak yavşak ve sözünün Adamı olmamaları benim 3+1 2.3 mil. Her türlü piyasa altı konum on numara. Bu da bahçeli gibi önce asalım sonra yargılarız diyodu ya şimdi de o suçsuz kader mahkumu. Bu hipnetor da sabit taksit %1 kdv. Herşeye yine tamamda anası kötü kadının çocuğu kaç yıl oldu evleri bitiremedi çapsız pezemenk daha geçen hafta bir haksahibi daha rahmetli oldu. Ada'm evi göremedi bu izzeti dergahına yolnuna soktuğum yavşağı. Bak sinirin kalktı yine
-
Dikkat edin cevrinizde tokiye para yatıracaklara adamlar tokinin cakmasını yapmışlar :)
-
LynXMaSTeR bunu yazdımkyb bunu yazdıMegalados bunu yazdı
"Diğer"den bavurdum.
emlak katılımda hesap açılıyor, oraya attık parayı, çekilip çekilmediğini nası görücez? bankanın şubesi de yok ki buralarda.
Bende Ziraat Bankası hesabı vardı oraya hesap açtı ?
-
mkyb bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdımkyb bunu yazdıMegalados bunu yazdı
"Diğer"den bavurdum.
Bende Ziraat Bankası hesabı vardı oraya hesap açtı ?
Ziraat hesabı bende de var ama gelen sms te emlak katılım bankasına açtığını yazıyordu, ibanı kontrol ettiğimde de emlak katılım bankası görünüyordu.
-
O zaman ya şehire göre yada TC numarasına göre banka veriyor sistem.