folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi

TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Catapat
    Catapat's avatar
    Erkek
    erdem358 bunu yazdı

Konuyu her gördüğümde sövüyorum aq. Kurumu

Her sövüşünde gülüyorum hocam sayende. Teşekkür ederim :D

Catapat tarafından 21/Kas/25 07:53 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    Catapat bunu yazdı
    erdem358 bunu yazdı

Bende hshsjsjsjs

Erdem pek iyi biri ama iyi analizci degil, sonunda olacak dairesi elbet. Hak onun

Derde gerek yok :D

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek

"Diğer"den bavurdum. 

"Banka başvuru numaranız ile başvuru bedeliniz tahsil edildi. Süreç devam ediyor" yazıyor normal mi ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Megalados bunu yazdı

"Diğer"den bavurdum. 

"Banka başvuru numaranız ile başvuru bedeliniz tahsil edildi. Süreç devam ediyor" yazıyor normal mi ? 

Hesabındaki parayı çektilerse olay tamam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Megalados bunu yazdı

"Diğer"den bavurdum. 

emlak katılımda hesap açılıyor, oraya attık parayı, çekilip çekilmediğini nası görücez? bankanın şubesi de yok ki buralarda.

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    Catapat bunu yazdı
    erdem358 bunu yazdı

Bende hshsjsjsjs

Erdem pek iyi biri ama iyi analizci degil, sonunda olacak dairesi elbet. Hak onun

Derde gerek yok :D

Derdim evi verip vermesi değil versede aq vermese de aq. Derdim kaypak yavşak ve sözünün Adamı olmamaları benim 3+1 2.3 mil. Her türlü piyasa altı konum on numara. Bu da bahçeli gibi önce asalım sonra yargılarız diyodu ya şimdi de o suçsuz kader mahkumu. Bu hipnetor da sabit taksit %1 kdv. Herşeye yine tamamda anası kötü kadının çocuğu kaç yıl oldu evleri bitiremedi çapsız pezemenk daha geçen hafta bir haksahibi daha rahmetli oldu. Ada'm evi göremedi bu izzeti dergahına yolnuna soktuğum yavşağı. Bak sinirin kalktı yine 

Yav he he
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

Dikkat edin cevrinizde tokiye para  yatıracaklara adamlar tokinin cakmasını yapmışlar :) 

Emekli
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    Megalados bunu yazdı

"Diğer"den bavurdum. 

emlak katılımda hesap açılıyor, oraya attık parayı, çekilip çekilmediğini nası görücez? bankanın şubesi de yok ki buralarda.

Bende Ziraat Bankası hesabı vardı oraya hesap açtı ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    Megalados bunu yazdı

"Diğer"den bavurdum. 

Bende Ziraat Bankası hesabı vardı oraya hesap açtı ?

Ziraat hesabı bende de var ama gelen sms te emlak katılım bankasına açtığını yazıyordu, ibanı kontrol ettiğimde de emlak katılım bankası görünüyordu.

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

O zaman ya şehire göre yada TC numarasına göre banka veriyor sistem. 

Toplam Hit: 27807 Toplam Mesaj: 299
toki 500bin konut projesi