TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi
-
Sorgulanan kişiye ait başvuru bilgisi bulunmamaktadır.
-
blackhammer bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
arkadaşlar e-devletten baktım "Hak Sahibi Olamadınız--Hak Sahibi Olamadı-" dedi. tamam peki 5000 liram ne olacak?
malulen emeklilerin basvuruda verdigi tutar geri odenmiyor, sen bir soda ic
neden ki? hem ben malulen emekli değilim. tamam ilk malulen emekliydim her sene malullüğüm devam ediyor mu etmiyor mu muayene olup doktorlar karar verecekti ama sonraki ilk senemde benden umutlarını kesmişler doktorca olarak; benim eski halime döneceğimden umutlarını kesmişler tamamen emekli oldum.
-
E-devletten başvuru numaramı alıp https://talep.toki.gov.tr/500binkonut/iller/istanbul.html buradaki listeden sorguladım ama sonuç yok. Red edilenlere baktım oradada çıkmıyor. Valla ben anlamadım.

-
2027 Mart teslimli projede henüz başlanan yer var mıdır acaba başvurmaktan son anda vazgeçerek doğru yapmışız..
-
darkroques61 bunu yazdı
2027 Mart teslimli projede henüz başlanan yer var mıdır acaba başvurmaktan son anda vazgeçerek doğru yapmışız..
Başlamayı bırak arsaları bile belli değil şuan. :D
-
toki ile alakası yok ama bankadan konut kredisini yalnızca işbank yapılandırma yapıyormuş ama iş banktan da kredi işi biraz zor gibi bilgisi olan varmı başka bankadan alsak faizler düşünce yapılandırsak diye düşünmüştüm.
-
toki ile alakası yok ama bankadan konut kredisini yalnızca işbank yapılandırma yapıyormuş ama iş banktan da kredi işi biraz zor gibi bilgisi olan varmı başka bankadan alsak faizler düşünce yapılandırsak diye düşünmüştüm.
-

-
samaccc bunu yazdı

Toki ile alakasi yok bunun
-
hiç teslimalan oldumu
hatta baya önce arsa muhabbeti olmuştu
çıkan olmuştu
o arsalardan ev yapan oldumu
samaccc tarafından 21/Mar/26 22:56 tarihinde düzenlenmiştir