TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi
-
mkyb bunu yazdı
O zaman ya şehire göre yada TC numarasına göre banka veriyor sistem.
Şehirlere ilçelere göre farklı bankalara veriyor.
-
Arkadaşa başvuru ekraninda e devletinde ORTA GELİR proje yaziyordu ( İstanbul )
Hani fakir fukara zorda kalan işiydi bu projeler şu an açıklananlar?
-
LynXMaSTeR bunu yazdımkyb bunu yazdıMegalados bunu yazdı
"Diğer"den bavurdum.
"Banka başvuru numaranız ile başvuru bedeliniz tahsil edildi. Süreç devam ediyor" yazıyor normal mi ?
Hesabındaki parayı çektilerse olay tamam.
emlak katılımda hesap açılıyor, oraya attık parayı, çekilip çekilmediğini nası görücez? bankanın şubesi de yok ki buralarda.
2-3 gün sonra edevlette gözükür
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Sosyal konut projeleri ortageliri hedefler dar gelirler için farklı projelerde oluyor zaman zaman ama onların çok daha ağır şartları var mesela sosyal konutta anahtar teslimden sonra kiraya verebilirsin ama dar gelir projesinde kiraya veremezsin kendin kullanmak zorundasın.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Aha işte o kurumun ben te AQ siz beni niye anlamıyorsunuz. Daha çok şart değiştirir bu frontal loblarına soktoğum gevşekleri.
-
C10H15N bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
Sosyal konut projeleri ortageliri hedefler dar gelirler için farklı projelerde oluyor zaman zaman ama onların çok daha ağır şartları var mesela sosyal konutta anahtar teslimden sonra kiraya verebilirsin ama dar gelir projesinde kiraya veremezsin kendin kullanmak zorundasın.
Gerçekten böyle mi açıklaması
Sosyal HALK için demek değil mi anlamadım, halk deyince aklıma işçi emekçi geliyor benim.
-
Konu uplanmış o zaman şu detayıda verelim. Sözleşmede değişiklik yapılmış.
Sosyal medyada 20 yıllık ödeme planını görüp değişken faizle 6 ayda bir zamlanacağını öğrenenlerden tepki toplamış olacak ki TÜFE oranını geçmeyecek diye ekleme yapmışlar. İyice arap saçına döndü. Ben soğumaya başladım bu işten.

Eskiside şurada;
https://www.tahribat.com/forum/tokiden-500-bin-sosyal-konut-projesi-260579/10#msg3465641
-
Sosyal konut başvuruları başlayalı 23 gün oldu. Son veri 5.314.000 katılım olduğu yönünde.
26,5 Milyar TL başvuru ücreti alındı.
Bu sürede elde edilen muhtemel faiz geliri 750.000.000 TL.
-
samaccc bunu yazdı
Sosyal konut başvuruları başlayalı 23 gün oldu. Son veri 5.314.000 katılım olduğu yönünde.
26,5 Milyar TL başvuru ücreti alındı.
Bu sürede elde edilen muhtemel faiz geliri 750.000.000 TL.
deprem bölgesinde ohali kaldırsınlar o paraların nerelere gittiğide çıkacak bu halkdan benim ümidim kalmadı gari.. 5x2 min 10 milyon keriz hala ümidi var.. bunlardan...
-
Ya kafama bişe takıldı. Hayali bir aile kuruyorum.. Baba anne ve 3 tane tane 30 yaşını geçmiş cocuk aynı evde yaşıyor. Eve toplam giren maaş 200bin.evden sadece 1 çocuk başvurdu. 30 yaşında olduğu için ailesinin velayetinde değil sonuç olarak. Ama kurallarda şöyle yazıyor
Aylık hane halkı gelirinin (kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklar), başvuru dönemi itibari ile son 12 ay ortalamasının, en fazla net 127.000 TL.
Velayet kelimesi hukuki anlamda mı kullanılıyor.? Bu çocugun basvurusunda sorun olur mu? Ve diyelimki geçiyor başvuru esnasında red mi yerdi yoksa sözleşme esnasında mı bunun teyidi alınıyor?