folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi

TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

O zaman ya şehire göre yada TC numarasına göre banka veriyor sistem. 

Şehirlere ilçelere  göre farklı bankalara veriyor. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Arkadaşa başvuru ekraninda e devletinde ORTA GELİR proje yaziyordu ( İstanbul )

Hani fakir fukara zorda kalan işiydi bu projeler şu an açıklananlar?

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    Megalados bunu yazdı

"Diğer"den bavurdum. 

"Banka başvuru numaranız ile başvuru bedeliniz tahsil edildi. Süreç devam ediyor" yazıyor normal mi ? 

Hesabındaki parayı çektilerse olay tamam.

emlak katılımda hesap açılıyor, oraya attık parayı, çekilip çekilmediğini nası görücez? bankanın şubesi de yok ki buralarda.

2-3 gün sonra edevlette gözükür

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    LaNCeLoT bunu yazdı

Sosyal konut projeleri ortageliri hedefler dar gelirler için farklı projelerde oluyor zaman zaman ama onların çok daha ağır şartları var mesela sosyal konutta anahtar teslimden sonra kiraya verebilirsin ama dar gelir projesinde kiraya veremezsin kendin kullanmak zorundasın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Aha işte o kurumun ben te AQ siz beni niye anlamıyorsunuz. Daha çok şart değiştirir bu frontal loblarına soktoğum gevşekleri.

Yav he he
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı

Sosyal konut projeleri ortageliri hedefler dar gelirler için farklı projelerde oluyor zaman zaman ama onların çok daha ağır şartları var mesela sosyal konutta anahtar teslimden sonra kiraya verebilirsin ama dar gelir projesinde kiraya veremezsin kendin kullanmak zorundasın.

Gerçekten böyle mi açıklaması

Sosyal HALK için demek değil mi anlamadım, halk deyince aklıma işçi emekçi geliyor benim.

Kurtlar tasma takmaz....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Konu uplanmış o zaman şu detayıda verelim. Sözleşmede değişiklik yapılmış.

Sosyal medyada 20 yıllık ödeme planını görüp değişken faizle 6 ayda bir zamlanacağını öğrenenlerden tepki toplamış olacak ki TÜFE oranını geçmeyecek diye ekleme yapmışlar. İyice arap saçına döndü. Ben soğumaya başladım bu işten.

https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/connect/TR/TCMB+TR/Main+Menu/Istatistikler/Enflasyon+Verileri/Tuketici+Fiyatlari

Eskiside şurada; 

https://www.tahribat.com/forum/tokiden-500-bin-sosyal-konut-projesi-260579/10#msg3465641

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Sosyal konut başvuruları başlayalı 23 gün oldu. Son veri 5.314.000 katılım olduğu yönünde.

26,5 Milyar TL başvuru ücreti alındı.

Bu sürede elde edilen muhtemel faiz geliri 750.000.000 TL.

QaynaQ

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Sosyal konut başvuruları başlayalı 23 gün oldu. Son veri 5.314.000 katılım olduğu yönünde.

26,5 Milyar TL başvuru ücreti alındı.

Bu sürede elde edilen muhtemel faiz geliri 750.000.000 TL.

QaynaQ

deprem bölgesinde ohali kaldırsınlar o paraların nerelere gittiğide çıkacak bu halkdan benim ümidim kalmadı gari.. 5x2 min 10 milyon keriz hala ümidi var.. bunlardan...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Ya kafama bişe takıldı. Hayali bir aile kuruyorum.. Baba anne ve 3 tane tane 30 yaşını geçmiş cocuk aynı evde yaşıyor. Eve toplam giren maaş 200bin.evden sadece 1 çocuk başvurdu. 30 yaşında olduğu için ailesinin velayetinde değil sonuç olarak. Ama kurallarda şöyle yazıyor

Aylık hane halkı gelirinin (kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklar), başvuru dönemi itibari ile son 12 ay ortalamasının, en fazla net 127.000 TL. 

Velayet kelimesi hukuki anlamda mı kullanılıyor.? Bu çocugun basvurusunda sorun olur mu? Ve diyelimki geçiyor başvuru esnasında red mi yerdi yoksa sözleşme esnasında mı bunun teyidi alınıyor? 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 27806 Toplam Mesaj: 299
toki 500bin konut projesi