folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi

TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Ekşide yazılmış daha önceki TOKİ'ler asgari ücrete endeksliyken bu çekiliş memur maaşına endeksli olacakmış. O yüzden çok uçuk zamlar olur bunda. Mesala sırf bu yüzden bedelli ücreti çok fena arttı. 

Bir diğer husus engelli kontenjanından çok daire verildi. Şizofren vs gibi akıl hastalığı olanlarda engelli raporu alabiliyor. Komşunuzun şizofren olma riskide var bu çekilişte. 

hep mma idi 2019 dan beri ne zaman asgari ücret olmuş hatta AQ. kurumu biz hiz mma kadar artış yapmadık kep onul altında yaptık dedi. bizzat konuşmasına şahit oldum. AQ yavşaa

Yav he he
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Ekşide yazılmış daha önceki TOKİ'ler asgari ücrete endeksliyken bu çekiliş memur maaşına endeksli olacakmış. O yüzden çok uçuk zamlar olur bunda. Mesala sırf bu yüzden bedelli ücreti çok fena arttı. 

Bir diğer husus engelli kontenjanından çok daire verildi. Şizofren vs gibi akıl hastalığı olanlarda engelli raporu alabiliyor. Komşunuzun şizofren olma riskide var bu çekilişte. 

Memur maaşı endeksli olunca milletten çok tepki gördü. Yazmıştım. Sonradan TÜFE oranınıda dikkate alarak yapacaklarını söylediler. Bu zam bir de yılda iki kez olacak :|

https://www.tahribat.com/forum/tokiden-500-bin-sosyal-konut-projesi-260579/14#msg3467209

Hala alamadık parayı.

https://www.youtube.com/watch?v=m7Shdw7p5UA

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Baya bir sızlanma şikayet okudum ama zaten bunu öngöremediniz mi ?

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Bariz bir şekilde hile demeyeyim hadi HATA var çekilişte, liyakatsız mal mal orospu çocukları yapıyor bu işleri ondan. Yeğen Kuzen Namaz Kılan vs... Bu yeterli ciddi ihaleler ya da yüksek maaşlı işler için.

İlk gün ben bir ibnelik olduğunu gördüydüm hep 6 haneli çıkıyordu.

Çekiliş videolarını da indirdik kaydettik biz, silerler kaşla göz arasında ;)

Gitmek lazım idare ve aym lere aslında. Taşşaklı bir avukat gitse bari.

Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Bariz bir şekilde hile demeyeyim hadi HATA var çekilişte, liyakatsız mal mal orospu çocukları yapıyor bu işleri ondan. Yeğen Kuzen Namaz Kılan vs... Bu yeterli ciddi ihaleler ya da yüksek maaşlı işler için.

İlk gün ben bir ibnelik olduğunu gördüydüm hep 6 haneli çıkıyordu.

Çekiliş videolarını da indirdik kaydettik biz, silerler kaşla göz arasında ;)

Gitmek lazım idare ve aym lere aslında. Taşşaklı bir avukat gitse bari.

BUNU İPTAL EDİP YENİDEN YAPARLARSA ŞAŞIRMAM. olan garibanım sevincine hayallerine oluyor. AQ kurumu 

Yav he he
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Diğer dışındaki her gruptan çıkmayanları en son diğer grubuna dahil edip ikinci kez hak vermeleri zaten saçmalık. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOKİ kurasında ismi çıkmayanlara mesaj:

"Kurada ismi çıkmayan vatandaşlarımız üzülmesin, konut projelerine yenileri hızla eklenecek. Hiç üzülmesinler."

Hata olduğu belli, yoksa çikip CANIM BAŞKANIM boyle aciklama asla daha taze TOKİ kurasi sonrasi yapmaz.

Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Konuyu gizli yapmayan arkadaşa da selam olsun

Google sikini icimizde gezdiriyor.

Kurtlar tasma takmaz....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Oyun oynanırken kural değiştiriyorlar. Dünkü kurada ismi çıkmayan emekli, genç, engelli ve üç çocuk üzeri kategorisindekileri benim de içinde bulunduğum diğer kategorisine eklemişler. Emekli, genç, engelli ve üç çocuk üzerine ikinci bir şans daha verelim demişler. Bilgisayarla kura mı olur ? Önceden belirlenmiş listeyi sanki kurada çıkmış gibi göstermedikleri ne malum ? Önceki gibi tombala sistemi olmalıydı.

Hem 3 gün süren kura çekimi mi olur lan ? Zaten bilgisayara çektiriyorsunuz. İyice bokunu çıkardılar. Ne yapacaksanız yapında 5 binimizi geri alalım bari, aylardır faiz işlettiğiniz yeter artık. :D

Kaldı ki TOKİ'dense banka kredisiyle eğer faizler düşük olursa ev almak daha mantıklı. Zira TOKİ taksitleri enflasyona göre her sene yeniden belirliyor. Bankadan çekilen kredi ise hep aynı oranda kalıyor. Zaten tahminim seneye bu zamanlar erken seçim ayağına faizleri düşürüp piyasaya sıcak para salarlar.

Kural en baştan öyleydi ben okumuştum detayları. Senin yeni haberin olmuş. Başka konuda bunu yazdım sankiii

siberturq tarafından 29/Nis/26 21:56 tarihinde düzenlenmiştir

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    siberturq bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Oyun oynanırken kural değiştiriyorlar. Dünkü kurada ismi çıkmayan emekli, genç, engelli ve üç çocuk üzeri kategorisindekileri benim de içinde bulunduğum diğer kategorisine eklemişler. Emekli, genç, engelli ve üç çocuk üzerine ikinci bir şans daha verelim demişler. Bilgisayarla kura mı olur ? Önceden belirlenmiş listeyi sanki kurada çıkmış gibi göstermedikleri ne malum ? Önceki gibi tombala sistemi olmalıydı.

Hem 3 gün süren kura çekimi mi olur lan ? Zaten bilgisayara çektiriyorsunuz. İyice bokunu çıkardılar. Ne yapacaksanız yapında 5 binimizi geri alalım bari, aylardır faiz işlettiğiniz yeter artık. :D

Kaldı ki TOKİ'dense banka kredisiyle eğer faizler düşük olursa ev almak daha mantıklı. Zira TOKİ taksitleri enflasyona göre her sene yeniden belirliyor. Bankadan çekilen kredi ise hep aynı oranda kalıyor. Zaten tahminim seneye bu zamanlar erken seçim ayağına faizleri düşürüp piyasaya sıcak para salarlar.

Kural en baştan öyleydi ben okumuştum detayları. Senin yeni haberin olmuş. Başka konuda bunu yazdım sankiii

Tokide kural daima böyle, eski çekilişlerde de aynıydı.

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 27754 Toplam Mesaj: 299
toki 500bin konut projesi