TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi
-
mkyb bunu yazdı
Ekşide yazılmış daha önceki TOKİ'ler asgari ücrete endeksliyken bu çekiliş memur maaşına endeksli olacakmış. O yüzden çok uçuk zamlar olur bunda. Mesala sırf bu yüzden bedelli ücreti çok fena arttı.
Bir diğer husus engelli kontenjanından çok daire verildi. Şizofren vs gibi akıl hastalığı olanlarda engelli raporu alabiliyor. Komşunuzun şizofren olma riskide var bu çekilişte.
hep mma idi 2019 dan beri ne zaman asgari ücret olmuş hatta AQ. kurumu biz hiz mma kadar artış yapmadık kep onul altında yaptık dedi. bizzat konuşmasına şahit oldum. AQ yavşaa
-
mkyb bunu yazdı
Ekşide yazılmış daha önceki TOKİ'ler asgari ücrete endeksliyken bu çekiliş memur maaşına endeksli olacakmış. O yüzden çok uçuk zamlar olur bunda. Mesala sırf bu yüzden bedelli ücreti çok fena arttı.
Bir diğer husus engelli kontenjanından çok daire verildi. Şizofren vs gibi akıl hastalığı olanlarda engelli raporu alabiliyor. Komşunuzun şizofren olma riskide var bu çekilişte.
Memur maaşı endeksli olunca milletten çok tepki gördü. Yazmıştım. Sonradan TÜFE oranınıda dikkate alarak yapacaklarını söylediler. Bu zam bir de yılda iki kez olacak :|
https://www.tahribat.com/forum/tokiden-500-bin-sosyal-konut-projesi-260579/14#msg3467209
Hala alamadık parayı.
https://www.youtube.com/watch?v=m7Shdw7p5UA
-
Baya bir sızlanma şikayet okudum ama zaten bunu öngöremediniz mi ?
-
Bariz bir şekilde hile demeyeyim hadi HATA var çekilişte, liyakatsız mal mal orospu çocukları yapıyor bu işleri ondan. Yeğen Kuzen Namaz Kılan vs... Bu yeterli ciddi ihaleler ya da yüksek maaşlı işler için.
İlk gün ben bir ibnelik olduğunu gördüydüm hep 6 haneli çıkıyordu.
Çekiliş videolarını da indirdik kaydettik biz, silerler kaşla göz arasında ;)
Gitmek lazım idare ve aym lere aslında. Taşşaklı bir avukat gitse bari.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Bariz bir şekilde hile demeyeyim hadi HATA var çekilişte, liyakatsız mal mal orospu çocukları yapıyor bu işleri ondan. Yeğen Kuzen Namaz Kılan vs... Bu yeterli ciddi ihaleler ya da yüksek maaşlı işler için.
İlk gün ben bir ibnelik olduğunu gördüydüm hep 6 haneli çıkıyordu.
Çekiliş videolarını da indirdik kaydettik biz, silerler kaşla göz arasında ;)
Gitmek lazım idare ve aym lere aslında. Taşşaklı bir avukat gitse bari.
BUNU İPTAL EDİP YENİDEN YAPARLARSA ŞAŞIRMAM. olan garibanım sevincine hayallerine oluyor. AQ kurumu
-
Diğer dışındaki her gruptan çıkmayanları en son diğer grubuna dahil edip ikinci kez hak vermeleri zaten saçmalık.

-
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOKİ kurasında ismi çıkmayanlara mesaj:
"Kurada ismi çıkmayan vatandaşlarımız üzülmesin, konut projelerine yenileri hızla eklenecek. Hiç üzülmesinler."
Hata olduğu belli, yoksa çikip CANIM BAŞKANIM boyle aciklama asla daha taze TOKİ kurasi sonrasi yapmaz. -
Konuyu gizli yapmayan arkadaşa da selam olsun
Google sikini icimizde gezdiriyor.
-
mkyb bunu yazdı
Oyun oynanırken kural değiştiriyorlar. Dünkü kurada ismi çıkmayan emekli, genç, engelli ve üç çocuk üzeri kategorisindekileri benim de içinde bulunduğum diğer kategorisine eklemişler. Emekli, genç, engelli ve üç çocuk üzerine ikinci bir şans daha verelim demişler. Bilgisayarla kura mı olur ? Önceden belirlenmiş listeyi sanki kurada çıkmış gibi göstermedikleri ne malum ? Önceki gibi tombala sistemi olmalıydı.
Hem 3 gün süren kura çekimi mi olur lan ? Zaten bilgisayara çektiriyorsunuz. İyice bokunu çıkardılar. Ne yapacaksanız yapında 5 binimizi geri alalım bari, aylardır faiz işlettiğiniz yeter artık. :D
Kaldı ki TOKİ'dense banka kredisiyle eğer faizler düşük olursa ev almak daha mantıklı. Zira TOKİ taksitleri enflasyona göre her sene yeniden belirliyor. Bankadan çekilen kredi ise hep aynı oranda kalıyor. Zaten tahminim seneye bu zamanlar erken seçim ayağına faizleri düşürüp piyasaya sıcak para salarlar.
Kural en baştan öyleydi ben okumuştum detayları. Senin yeni haberin olmuş. Başka konuda bunu yazdım sankiii
siberturq tarafından 29/Nis/26 21:56 tarihinde düzenlenmiştir -
siberturq bunu yazdımkyb bunu yazdı
Oyun oynanırken kural değiştiriyorlar. Dünkü kurada ismi çıkmayan emekli, genç, engelli ve üç çocuk üzeri kategorisindekileri benim de içinde bulunduğum diğer kategorisine eklemişler. Emekli, genç, engelli ve üç çocuk üzerine ikinci bir şans daha verelim demişler. Bilgisayarla kura mı olur ? Önceden belirlenmiş listeyi sanki kurada çıkmış gibi göstermedikleri ne malum ? Önceki gibi tombala sistemi olmalıydı.
Hem 3 gün süren kura çekimi mi olur lan ? Zaten bilgisayara çektiriyorsunuz. İyice bokunu çıkardılar. Ne yapacaksanız yapında 5 binimizi geri alalım bari, aylardır faiz işlettiğiniz yeter artık. :D
Kaldı ki TOKİ'dense banka kredisiyle eğer faizler düşük olursa ev almak daha mantıklı. Zira TOKİ taksitleri enflasyona göre her sene yeniden belirliyor. Bankadan çekilen kredi ise hep aynı oranda kalıyor. Zaten tahminim seneye bu zamanlar erken seçim ayağına faizleri düşürüp piyasaya sıcak para salarlar.
Kural en baştan öyleydi ben okumuştum detayları. Senin yeni haberin olmuş. Başka konuda bunu yazdım sankiii
Tokide kural daima böyle, eski çekilişlerde de aynıydı.