TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi
-
LaNCeLoT bunu yazdıSilvanus bunu yazdı
Biz eşimin üstünden yaptık başvuruyu ve o yatırdı parauı kendi hesabından. Ama soyad değişikliği durumu falan oldu o sebeple tribe girdik :(
Sen deyince isim degisikligi vs.. ben de girdim valla :D. SMS e güvenecen abi yapçak bişe yok gün bitti zaten :/
Sikkkim gibi sistem bir cagri merkezi kurmamislar ki.
Kiptaş ta aynı Toki de aynı, biz gencoyken öss de leş gibiydi derdin oldu mu sıçtın. 39 milyon memur var daracik e-devlet ekranindan yapiyoz her seyi.
Sms nedir hocam, nasıl bir sms geliyor
-
Silvanus bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıSilvanus bunu yazdı
Biz eşimin üstünden yaptık başvuruyu ve o yatırdı parauı kendi hesabından. Ama soyad değişikliği durumu falan oldu o sebeple tribe girdik :(
Sen deyince isim degisikligi vs.. ben de girdim valla :D. SMS e güvenecen abi yapçak bişe yok gün bitti zaten :/
Kiptaş ta aynı Toki de aynı, biz gencoyken öss de leş gibiydi derdin oldu mu sıçtın. 39 milyon memur var daracik e-devlet ekranindan yapiyoz her seyi.
TOKI basvuru Tahsilatı sorunsuz saglikla tamamlanmistir
Basvuru durumunuzu ve kura sonucununuzu e devletten gorunteleyebilirsiniz gibi bir sms ler.
-
Silvanus bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıSilvanus bunu yazdı
Bilgilendirme: TOKİ konut başvurunuzun başvuru bedeli tahsilatı tamamlanmıştır. Başvurunuzun sonucunu E-Devlet üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Mersis: 0456000468500132 B002
-
Bayağı başvuru geçersizmiş.

-
Foto bana ait değil .
Keşke ihtiyacı olana çıksaymış.

-
Benim yaşıtlarımdan çoğusu baba evinde yaşadığından çıkarsa maaşımla taksitlerin bir kısmını öder, birde üste daireyi kiraya verir kalanını onla tamamlarım, evlenince daireye taşınırım düşüncesi var.
-
samaccc bunu yazdı
Foto bana ait değil .

Konuyu gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor aq. Kurumu bana çıktığında yeni evli Kira da oturan biriydim şimdi şükür başka bir ev sahibi oldum. A.q kurumu ve A.Q.P yüzünden 7 sene olacak hala ev bekliyor olacaktım. Bu arada mezar taşlarıyla cima eylediklerimin kurumu hala evi eşlim etmedi. Kiradan çıktığım ev şuan 40 küsür bin TL daire sahibi benim gibi yaptıysa evi bedavaya getirecektir. Getirsin ama. Siktiğim A.q.p liyse zaten onunda aq.
-
samaccc bunu yazdı
Foto bana ait değil .

İşte saçmalık bu. Kiraya verilemez diye bir kısıtlama getireceksin 5 10 sene. Güven kalmamış ki.
Kuraya bile farklı gözle bakanlar var.
-
samaccc bunu yazdı
Foto bana ait değil .

Asgari ücretli zaten nerden çıkartıp verecek peşinatı da taksit ödeyecek? Ortada ev olsa girse otursa anlıcam da ev yok. Kirada oturan asgari ücretli peşinat vercek de taksit ödeyecek de evler yapıldıktan sonra geçip oturacak...
Bunu fırsat diye ortaya atanlar gerizekalı zaten.
-
hypnot1c bunu yazdısamaccc bunu yazdı
Foto bana ait değil .

İşte saçmalık bu. Kiraya verilemez diye bir kısıtlama getireceksin 5 10 sene. Güven kalmamış ki.
Kuraya bile farklı gözle bakanlar var.
kuraya istanbulda girdin memursun tayin oldun yada ankarada isbuldun oraya taşınıcan mecbursun kiraya vermede