folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi

TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Silvanus
    Silvanus's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    Silvanus bunu yazdı

Biz eşimin üstünden yaptık başvuruyu ve o yatırdı parauı kendi hesabından. Ama soyad değişikliği durumu falan oldu o sebeple tribe girdik :(

Sen deyince isim degisikligi vs..  ben de girdim valla :D.  SMS e güvenecen abi yapçak bişe yok gün bitti zaten :/

Sikkkim gibi sistem bir cagri merkezi kurmamislar ki.

Kiptaş ta aynı Toki de aynı, biz gencoyken öss de leş gibiydi derdin oldu mu sıçtın. 39 milyon memur var daracik e-devlet ekranindan yapiyoz her seyi.

Sms nedir hocam, nasıl bir sms geliyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    Silvanus bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı
    Silvanus bunu yazdı

Biz eşimin üstünden yaptık başvuruyu ve o yatırdı parauı kendi hesabından. Ama soyad değişikliği durumu falan oldu o sebeple tribe girdik :(

Sen deyince isim degisikligi vs..  ben de girdim valla :D.  SMS e güvenecen abi yapçak bişe yok gün bitti zaten :/

Kiptaş ta aynı Toki de aynı, biz gencoyken öss de leş gibiydi derdin oldu mu sıçtın. 39 milyon memur var daracik e-devlet ekranindan yapiyoz her seyi.

TOKI basvuru Tahsilatı sorunsuz saglikla tamamlanmistir

Basvuru durumunuzu ve kura sonucununuzu e devletten gorunteleyebilirsiniz gibi bir sms ler.

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    Silvanus bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı
    Silvanus bunu yazdı

Bilgilendirme: TOKİ konut başvurunuzun başvuru bedeli tahsilatı tamamlanmıştır. Başvurunuzun sonucunu E-Devlet üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Mersis: 0456000468500132 B002

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bayağı başvuru geçersizmiş.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Foto bana ait değil .

Keşke ihtiyacı olana çıksaymış. 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Benim yaşıtlarımdan çoğusu baba evinde yaşadığından çıkarsa maaşımla taksitlerin bir kısmını öder, birde üste daireyi kiraya verir kalanını onla tamamlarım, evlenince daireye taşınırım düşüncesi var. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Foto bana ait değil .

Konuyu gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor aq. Kurumu bana çıktığında yeni evli Kira da oturan biriydim şimdi şükür başka bir ev sahibi oldum. A.q kurumu ve A.Q.P yüzünden 7 sene olacak hala ev bekliyor olacaktım. Bu arada mezar taşlarıyla cima eylediklerimin kurumu hala evi eşlim etmedi. Kiradan çıktığım ev şuan 40 küsür bin TL daire sahibi benim gibi yaptıysa evi bedavaya getirecektir. Getirsin ama. Siktiğim A.q.p liyse zaten onunda aq.

Yav he he
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Foto bana ait değil .

İşte saçmalık bu. Kiraya verilemez diye bir kısıtlama getireceksin 5 10 sene. Güven kalmamış ki.

Kuraya bile farklı gözle bakanlar var.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Foto bana ait değil .

Asgari ücretli zaten nerden çıkartıp verecek peşinatı da taksit ödeyecek? Ortada ev olsa girse otursa anlıcam da ev yok. Kirada oturan asgari ücretli peşinat vercek de taksit ödeyecek de evler yapıldıktan sonra geçip oturacak...

Bunu fırsat diye ortaya atanlar gerizekalı zaten.

İmzalamazsam ne olcak?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

Foto bana ait değil .

İşte saçmalık bu. Kiraya verilemez diye bir kısıtlama getireceksin 5 10 sene. Güven kalmamış ki.

Kuraya bile farklı gözle bakanlar var.

kuraya istanbulda girdin memursun tayin oldun yada ankarada isbuldun oraya taşınıcan mecbursun kiraya vermede 

Yav he he
Toplam Hit: 27821 Toplam Mesaj: 299
toki 500bin konut projesi