folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi

TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

ÜFE TÜFE farkı taksitlere yansıtılacaksa riskli gibi.. en son %37 idi sanırım artış.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Bir şey soracağım, şimdi ben şehir merkezinden ilçeye taşındım fakat ikametgah hala şehir merkezindeki evde. Başvuru yaparken de merkezdeki adresi gösteriyor. Başvuru yaparken ilçeye yapabilir miyim yoksa merkeze mi yapmam gerek ? 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

Bir şey soracağım, şimdi ben şehir merkezinden ilçeye taşındım fakat ikametgah hala şehir merkezindeki evde. Başvuru yaparken de merkezdeki adresi gösteriyor. Başvuru yaparken ilçeye yapabilir miyim yoksa merkeze mi yapmam gerek ? 

3-5: Son bir yıl içerisinde ikametgâhını değiştiren kişiler, önceki ikamet adreslerinin
    bulunduğu il/ilçe/belde bölgesine başvuruda bulunabilirler. Ancak bunun için, bir
    önceki ikametgâhlarında kesintisiz olarak en az 1 yıl oturduklarını belgelemeleri
    zorunludur. (Bu durumda olanlar Banka Şubelerinden başvuru yapacaklardır.)

https://talep.toki.gov.tr/500binkonut/basvuru_bilgilendirme_formu.pdf

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

bana banka hesabı mesajı gelmedi başvuru ücretini nereye yatırıcaz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

---

Özel Kontenjanlar Kimlere Ayrıldı?

Projeden faydalanması hedeflenen bazı gruplara özel kontenjanlar tanınmıştır:

• Gençler: %20 Kontenjan (18-30 yaş arası)

• Emekliler: %20 Kontenjan

• Engelliler: %5 Kontenjan

• Şehit Aileleri ve Gaziler: Ayrıca özel kontenjan

• Çok Çocuklu Aileler: %10 Kontenjan (3 ve üzeri çocuklu)

---

şimdi ben hem emekli hemde engelli kontenjanından mı faydalanacam? o zaman %25 hakkım mı oluyor? bu özel kontenjan muhabbetini nerde nasıl belirtecem?

edit;

EAH'inden tapu gibi %73 engelli kimliğim de var yani yaşayan en büyük engelli benim ve tam 31=otuzbir yaşında emekli olan :D (;

ajan1111 tarafından 12/Kas/25 13:01 tarihinde düzenlenmiştir

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeLeVoLe
    TeLeVoLe's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı

devir olayı nasıl oluyor? Misal bir arkadaşıma da başvuru yaptırdım eğer kurada çıkarsa ben devir alabiliyor muyum?

Borcunu kapatırsan Devir alabilirsin. Son taksiti ödeyene kadar onun adına kalacak.

Mahallenin Tavuk Hırsizı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeLeVoLe
    TeLeVoLe's avatar
    Erkek
    erdem358 bunu yazdı

arkadaşlar soktuğum tokisi şartları değiştirecektir. Emin olun benim başıma geldi burada tek doğru olan %10 peşinat 

3+1 için başvurdum 3 ayda bir şu gün teslim bu gün teslim sallayıp duruyorlar. 180.000 TL olan başlangıç fiyatı şu an 2.388.344.25 TL Kdv %1 iken bu gün %10 

sakın 2.mil. 'a ev veriyolar demeyin 180.binlik ev neden 2,3 milyon neden 6 ayda bir zamlanıyor. 1022 TL sabit vermek varlen neden 12 bin TL den altı ayda bir en az %20-25 zamlansın 

O KADAR ÇOK BAHANE VARKI GEREKÇE YER BULAMADIK 

SÖzleşme imzalandıktan sonra şartlar değişmiyor. Şayet değişsseydi Emin ol bir çok toki mağduru şu an kazıktaydı. 
    En basit örnek; evi 193K sözleşme ile  imzaladım + teslim aldığımda ise Aynı ay içinde aynı metrekareye sahip ev  komşu ilde 1.3M toki tarafından  sözleşmesi imzalandı. 

Mahallenin Tavuk Hırsizı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    TeLeVoLe bunu yazdı
    erdem358 bunu yazdı

arkadaşlar soktuğum tokisi şartları değiştirecektir. Emin olun benim başıma geldi burada tek doğru olan %10 peşinat 

3+1 için başvurdum 3 ayda bir şu gün teslim bu gün teslim sallayıp duruyorlar. 180.000 TL olan başlangıç fiyatı şu an 2.388.344.25 TL Kdv %1 iken bu gün %10 

sakın 2.mil. 'a ev veriyolar demeyin 180.binlik ev neden 2,3 milyon neden 6 ayda bir zamlanıyor. 1022 TL sabit vermek varlen neden 12 bin TL den altı ayda bir en az %20-25 zamlansın 

O KADAR ÇOK BAHANE VARKI GEREKÇE YER BULAMADIK 

SÖzleşme imzalandıktan sonra şartlar değişmiyor. Şayet değişsseydi Emin ol bir çok toki mağduru şu an kazıktaydı. 
    En basit örnek; evi 193K sözleşme ile  imzaladım + teslim aldığımda ise Aynı ay içinde aynı metrekareye sahip ev  komşu ilde 1.3M toki tarafından  sözleşmesi imzalandı. 

kdv oranının değişme ihtimali var hocam. sözleşmede, kanunda belirtilen kdv geçerlidir derse ve kanundaki tutarı değiştirirlerse otomatik olarak ödeyeceğiniz tutar da değişebilir.

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

tam olarak anlayamadım ben başka bir ildeki projeye başvuru yapamıyormuyum?

yunusozturk.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    vukuat bunu yazdı

tam olarak anlayamadım ben başka bir ildeki projeye başvuru yapamıyormuyum?

İkamet etmiyorsan hayır. 

https://talep.toki.gov.tr/500binkonut/basvuru_bilgilendirme_formu.pdf

3- İkamet Şartı:
    3-1-a) İl Merkezindeki projeler için İl Merkezinde, başvuru döneminden geriye doğru 1
    yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması (Adrese dayalı kayıt sistemine göre),
    b) İlçe’de yapılan projeler için İlçe’de, başvuru döneminden geriye doğru 1 yıldan az
    olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması (Adrese dayalı kayıt sistemine göre),
    c) Belde’de yapılan projeler için Belde’de, başvuru döneminden geriye doğru 1 yıldan
    az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması (Adrese dayalı kayıt sistemine göre),
    d) Büyükşehirlerde İl Merkezi olarak belirlenen ilçelerde (Ek Tablo) ikamet edenler İl
    merkezinde yapılan projeye başvuru yapabileceklerdir.
    e) İkamet edilen İlçede kampanya kapsamında proje bulunmaması durumunda; İl
    Merkezindeki Projelere başvuru yapılabilecektir.
    3-2: Emekli vatandaşlar Proje ilinde, başvuru döneminden geriye doğru 1 yıldan az
    olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması (Adrese dayalı kayıt sistemine göre) veya proje
    ili nüfusuna kayıtlı olması
    3-3: Deprem bölgesinde yer alan 11 il projelerine başvuru yapacaklar; Proje ilinde,
    başvuru döneminden geriye doğru 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması
    (Adrese dayalı kayıt sistemine göre) veya proje ili nüfusuna kayıtlı olması,
    (Deprem bölgesi illeri: Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay,
    Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa)
    3-4: Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri Kategorisi başvuru yapacaklar, Proje
    ilinde, başvuru döneminden geriye doğru 3 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor
    olması (Adrese dayalı kayıt sistemine göre),
    3-5: Son bir yıl içerisinde ikametgâhını değiştiren kişiler, önceki ikamet adreslerinin
    bulunduğu il/ilçe/belde bölgesine başvuruda bulunabilirler. Ancak bunun için, bir
    önceki ikametgâhlarında kesintisiz olarak en az 1 yıl oturduklarını belgelemeleri
    zorunludur. (Bu durumda olanlar Banka Şubelerinden başvuru yapacaklardır.)

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
Toplam Hit: 27748 Toplam Mesaj: 299
toki 500bin konut projesi