TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi
-
çok kararsız kalıp öyle bırakmıştım bugün başvurdum hayırlısı inşallah
-
IvC bunu yazdı
Ben başvurdum 5k yı da yatırdım. Lokasyon Antalya.
Başvurunuz kabul edildi mi yoksa parayı yatırdıktan sonra incelenecek mi
-
Beyler, şimdi başvuru yaptım mesaj geldi başvurunuz alınmıştır diye ama banka kredisiyle aldığımız ev var benim üstüme, bu denetleme kontrol kura ciktiktan sonra mı yapılıyor çıksa bile iptal mi olur
-
blackhorror bunu yazdı
çok kararsız kalıp öyle bırakmıştım bugün başvurdum hayırlısı inşallah
Başvuruyu nasıl yapıyoruz?
-
Chappia bunu yazdı
Beyler, şimdi başvuru yaptım mesaj geldi başvurunuz alınmıştır diye ama banka kredisiyle aldığımız ev var benim üstüme, bu denetleme kontrol kura ciktiktan sonra mı yapılıyor çıksa bile iptal mi olur
Hocam ben başka bir şey soracam, ne bu açgözlülük?
60 65 sene yaşayacaz hepi topu zaten
Açık şekilde bu proje hiç kredi çıkmayanlara, alamayanlara, kudreti gücü kuvveti yetemeyenlere. Fakir insanlara muhtaç insanlara yetime oksuze kimsesizlere yönelik?
Ne bu biti kanlılık kusura kalma da, bir de devlet gormez mi bulmayacak mi saniyorsun o evi barki sana dusecek dusebilecek miras paylarini ailenden. Ki basvuranin hane ici gelir ortalamasina da bakacak.
İnşAllah paranizi alir alir iade etmezler sizlerin, resmen kurallari bile bile birini magdur etmr pahasina hinlik pesindesiniz.
LaNCeLoT tarafından 20/Kas/25 18:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Chappia bunu yazdı
5000 TL paran iade olur bir kaç ay sonra. Kuradan önce veya kendini uyanık sanan saf bir kaç yüzbin kişinin parası kalsın biraz kasada derlerse sözleşme imza aşamasında elerler, tapu vs sözleşme esnasında bakıyorlar en son.
-
Hocam ne alaka bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz, benim babam inşaat işçisi 11 sene önce kaza geçirdi çalışamadı, çalışamıyor, mecbur krediyi ben çektim ailem için, 60 yaşındaki adamın halen evi yok evimiz yok yarısı bankanın, şimdi evlilik yolundayim kendim için böyle bir şey var başvurmayı düşündüm hepsi bu ama buda açgözlülük oluyorsa ne diyim
Chappia tarafından 21/Kas/25 00:00 tarihinde düzenlenmiştir -
İstanbulda yapılacak olanların arsaları belli mi ?
-
Konuyu her gördüğümde sövüyorum aq. Kurumu
-
mkyb bunu yazdı
İstanbulda yapılacak olanların arsaları belli mi ?
Askeri alanlar Çatalca Silivri bölgeleri