TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi
-
Süreç devam ediyor yazması normal mi?
-
RotKerim bunu yazdı
Ya kafama bişe takıldı. Hayali bir aile kuruyorum.. Baba anne ve 3 tane tane 30 yaşını geçmiş cocuk aynı evde yaşıyor. Eve toplam giren maaş 200bin.evden sadece 1 çocuk başvurdu. 30 yaşında olduğu için ailesinin velayetinde değil sonuç olarak. Ama kurallarda şöyle yazıyor
Aylık hane halkı gelirinin (kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklar), başvuru dönemi itibari ile son 12 ay ortalamasının, en fazla net 127.000 TL.
Velayet kelimesi hukuki anlamda mı kullanılıyor.? Bu çocugun basvurusunda sorun olur mu? Ve diyelimki geçiyor başvuru esnasında red mi yerdi yoksa sözleşme esnasında mı bunun teyidi alınıyor?
hocam NET GELİR demiş eline geçen para demiyor! yani net geliri aktif çallışan biri için 63 binlira olan birinin ortalama eline geçen 93 binlira falan (şirketten şirket değişiyor) belirttikleri net gelir miktarını türkiyede alabilen çok insan zaten yok kendileride diyorlar.
devlete para de sen şu an yeterki biş kılıf bulur, ilk adımdan kazanacağı faiz gelirinden dolayı başvuruda değilde çıktıktan sonra da bir araştırmaya tabi oluyor işte o zaman Red yiyebilir.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Arkadaşa başvuru ekraninda e devletinde ORTA GELİR proje yaziyordu ( İstanbul )
Hani fakir fukara zorda kalan işiydi bu projeler şu an açıklananlar?
hocam şu an asgariücretle ev alabilecek insan evladımı var ki? orta gelir Grubuda hızla dağılıyor ondan bu grup bile fakir diye geçiyor artık :D bahsettikleri bu
yakın zamanda olmasada uzun vadede yine burjuvazi Vs köle savaşı da beklemiyor değilim :S
ArmadA tarafından 18/Ara/25 00:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Silvanus bunu yazdı
Bununla ilgili bilgi alabilir miyim, bazı kişilerde süreç tamamlandı yazıyormuş sanırım. Yarın son gün heralde, yapılabilecek bir şey varsa yapalım.
-
Acaip hayal satıyor herifler ya sanki :/ , ödeme koşulları da bi gizemli.
İhtiyacı olanlara çıkar hepsi inşAllah bu sefer.
-
Silvanus bunu yazdıSilvanus bunu yazdı
Bununla ilgili bilgi alabilir miyim, bazı kişilerde süreç tamamlandı yazıyormuş sanırım. Yarın son gün heralde, yapılabilecek bir şey varsa yapalım.
Bazı kişilere sordum oyle yaziyor dedi, herkes de oyle mi bilmiyorum
Parayi yatirdiktan sonra ziraatten onay sms i geldiyse bence sorun yoktur ya
Parayi basvuru sahibi yatirmali biliyorsundur, Basvuru yapan A kisisine B kisisi eft falan yapsa da kabul gormuyor deniyor.
-
LaNCeLoT bunu yazdıSilvanus bunu yazdıSilvanus bunu yazdı
Parayi basvuru sahibi yatirmali biliyorsundur, Basvuru yapan A kisisine B kisisi eft falan yapsa da kabul gormuyor deniyor.
parayı kardeşim benim adıma eft yaptı. süreç devam ediyor yazıyor. bence saçma yani para yatırıldı mı ? yatırıldı ne alaka. böyle bişey varsa yapacakları işi skm
-
Biz eşimin üstünden yaptık başvuruyu ve o yatırdı parauı kendi hesabından. Ama soyad değişikliği durumu falan oldu o sebeple tribe girdik :(
-
Silvanus bunu yazdı
Biz eşimin üstünden yaptık başvuruyu ve o yatırdı parauı kendi hesabından. Ama soyad değişikliği durumu falan oldu o sebeple tribe girdik :(
Sen deyince isim degisikligi vs.. ben de girdim valla :D. SMS e güvenecen abi yapçak bişe yok gün bitti zaten :/
Sikkkim gibi sistem bir cagri merkezi kurmamislar ki.
Kiptaş ta aynı Toki de aynı, biz gencoyken öss de leş gibiydi derdin oldu mu sıçtın. 39 milyon memur var daracik e-devlet ekranindan yapiyoz her seyi.
-
Hakkinen bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıSilvanus bunu yazdıSilvanus bunu yazdı
parayı kardeşim benim adıma eft yaptı. süreç devam ediyor yazıyor. bence saçma yani para yatırıldı mı ? yatırıldı ne alaka. böyle bişey varsa yapacakları işi skm
Analarini sikeuim bej onlarin asiri sacma amina kodumun cocuklari
Yasli insanlar nasil yapacak acaba kimsesizler nasıl yapacak, bir de 51 haneli ziraat hesabi acmis otomatik. Sms ile Hesap noyu vermiyor iban veriyor. Atm de hesap no girmeni bekliyor iban tuşu yok
Bilen bilir ziraat hesap no ları 16 hane?
Yaşlı yoğunluklu banka da bu kadar incik pincik, yokuş yaratan uzunluklar olmamalı.
Yeğenim için başvurduk biz de sinirim bozuldu çocui yapamayınca bana sordu.