TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi
-
Kelayvaz bunu yazdı
Bizde 2+1 80m2 toki kazandık ama bizim ilk ödeme 355bin gözüküyor anlamadım internette bu tutar nedense 265 civarında
daireye göre değişiyor, ayrıca yılbaşı zam gelmiş olabilir
-
LynXMaSTeR bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
Bu ziraat uzerinden yatirdigimiz 5bini nasil geri aliyoruz illa subeye mi gitmek lazim ? Tek sube var ilcede her zaman kiyamet gibi gozum kesmedi siraya girmeyi.
mobil bankacılıktan eft yapabilirsin ya da kart varsa kart ile çekebilirsin.
Olsa zaten subeye neden gidelim hocam. Mesajla iban verildi oraya gonderdik daha once hesabimiz yoktu ziraatte otomatik acilmisti. Mecbur sube yolu gorunuyor anladigim.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıKelayvaz bunu yazdı
Bizde 2+1 80m2 toki kazandık ama bizim ilk ödeme 355bin gözüküyor anlamadım internette bu tutar nedense 265 civarında
daireye göre değişiyor, ayrıca yılbaşı zam gelmiş olabilir
anladım usta 👍
-
Kreyzi bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
Bu ziraat uzerinden yatirdigimiz 5bini nasil geri aliyoruz illa subeye mi gitmek lazim ? Tek sube var ilcede her zaman kiyamet gibi gozum kesmedi siraya girmeyi.
mobil bankacılıktan eft yapabilirsin ya da kart varsa kart ile çekebilirsin.
Olsa zaten subeye neden gidelim hocam. Mesajla iban verildi oraya gonderdik daha once hesabimiz yoktu ziraatte otomatik acilmisti. Mecbur sube yolu gorunuyor anladigim.
Hocam mobilden girince adına açılan hesabı görebiliyorsun, oradan istediğin işlemi yapabilirsin.
-
O değilde 1+1 ve 2+1 daire tipide rastgele çıkıyor galiba ?
-
mkyb bunu yazdı
her şey rastgele şu an. daireler öyle, yapılacağı yer belli değil, ödemeler ne zaman başlayacak o da belli değil.
-
LynXMaSTeR bunu yazdımkyb bunu yazdı
her şey rastgele şu an. daireler öyle, yapılacağı yer belli değil, ödemeler ne zaman başlayacak o da belli değil.
-
az önce baktım, yarın kura çekilecek yeri bile bugün değiştirmişler.
-
-
3 memur arkadaşa çıktı. 2 evli 1 bekar. Ben elendim, kalanlara başarılar.