TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi
-
vukuat bunu yazdı
tam olarak anlayamadım ben başka bir ildeki projeye başvuru yapamıyormuyum?
hayır. Ikametgahın nerede ise oraya. 1 yıl da oturma şaştı var. -
Tiktokta TOKİ nin yaptığı evlerde sorunlu videolar çok fazla mesela geçen gördüm evin içindeki giderde moloz lar çıkıp su gitmiyor du, kaba inşaat pislikler ı birde dikkat li olmak lazım.
-
akmarky bunu yazdı
bana banka hesabı mesajı gelmedi başvuru ücretini nereye yatırıcaz
TC nin son hanesine göre erken ya da geç başvurduysan değerlendirilşmek üzere başka yere sıraya alınıyor sanırım. Nasıl bir sistem yapmışlar anlamadım. Ben de numaraya göre günüm olmasa bile başvurabildiğimi fark edip başvurdum. Banada gelmedi ama şuradan girince başvuru durumu "değerlendiriliyor yazıyor". Sanırım güne göre en geç 15 inde gelecek diye düşünüyorum.

-
aileden sadece 1 kişi başvurabiliyor. eşim başvurdu ben de başvursam ne olur ?
ruhi tarafından 12/Kas/25 16:15 tarihinde düzenlenmiştir -
ruhi bunu yazdı
senin başvurun daha sonra iptal olur, paranı iade ederler.
-
anlamadığım şu mesela
eşim 28 ben 32 yaşındayım.
şimdi eşim genç kategoriye başvuramıyor. anne babasının üzerine ev var. bu yüzden diğer kategorisine de başvuramıyor
ben diğer kategorisine başvurabiliyorum. 30 yaş üstüyüm.
şartların sonunda da eşler aynı şartları sağlamalıdır diyor. kafam karıştı o ne demek oluyor. yani başvuramıyor muyuz?
-
LynXMaSTeR bunu yazdıruhi bunu yazdı
senin başvurun daha sonra iptal olur, paranı iade ederler.
Bu kesin mi ya hatali basvuru olunca para iadesi olma diye bi soylenti dolaniyor.
-
umarım gönlünüze göre çıkar
bol şans mürid(e)ler
-
kroo bunu yazdı
anlamadığım şu mesela
şimdi eşim genç kategoriye başvuramıyor. anne babasının üzerine ev var. bu yüzden diğer kategorisine de başvuramıyor
şartların sonunda da eşler aynı şartları sağlamalıdır diyor. kafam karıştı o ne demek oluyor. yani başvuramıyor muyuz?
Anne babasının üstüne olması durumu , annesi/babası ona bakmakla yükümlüyse. Eşin olduğuna göre yükümlülüğü yok ailenin artık, Sen ve eşin bir ailesiniz. Sizden bir kişi başvurabilir.
-
TheBattal bunu yazdıkroo bunu yazdı
anlamadığım şu mesela
Anne babasının üstüne olması durumu , annesi/babası ona bakmakla yükümlüyse. Eşin olduğuna göre yükümlülüğü yok ailenin artık, Sen ve eşin bir ailesiniz. Sizden bir kişi başvurabilir.
ben 30 u geçtiğim için o da genç kategorisine girmiyor ama değil mi?
eyvallah hocam