folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi

TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

aklı olan adam sadece tarla alır. bu evler alınır mı alınır ama yatırım olarak değil içine girip oturacaksan alınır.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    improper
    improper's avatar
    Erkek

Şartları taşıyan başvursun, 8.000 TL civarı aylık taksitler, her yıl olan artışlar kira artışı gibi hatta daha düşük. Şartlarda kiraya verilebilir yazıyor evin konumu sana uygun olmazsa  en kötü taksidin 2 katı paraya kiraya verirsin ev kendini öder cebine de taksit kadar para girer. 

TOKİ'den ev alıp zarar edeni görmedim, evler depreme dayanıklı oluyor kalıp beton vs. 300bin TL civarı parayla (peşinat) daha iyi yatırım yapilabilecek bir fırsat bulmak imkansıza yakın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Bu tür şartlarda anlamadığım nokta şu babamın vefatından dolayı miras yoluyla üzerimize geçen kardeşim, annem ve benim ortak tapulu evimiz ve tarlamız var, şimdi benimki hisseli tapu oluyor ama sonuçta üzerimde tapu var, ben başvuramıyorum bu mantığa göre. Bu hususta bilgisi olan var mı?

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

20 yılın sonunda anca evin olur diğer türlü borcun hep artacağı için kiradaymışsın gibi olur üfe tüfe az değil yıllık %35 civarında zaten yıllık faizli kredi ne kadar ki 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    twilight_flame bunu yazdı

Bu tür şartlarda anlamadığım nokta şu babamın vefatından dolayı miras yoluyla üzerimize geçen kardeşim, annem ve benim ortak tapulu evimiz ve tarlamız var, şimdi benimki hisseli tapu oluyor ama sonuçta üzerimde tapu var, ben başvuramıyorum bu mantığa göre. Bu hususta bilgisi olan var mı?

rayiç bedelin 1m geçmemesi gerekiyor toplamda

İmzalamazsam ne olcak?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

arkadaşlar soktuğum tokisi şartları değiştirecektir. Emin olun benim başıma geldi burada tek doğru olan %10 peşinat 

3+1 için başvurdum 3 ayda bir şu gün teslim bu gün teslim sallayıp duruyorlar. 180.000 TL olan başlangıç fiyatı şu an 2.388.344.25 TL Kdv %1 iken bu gün %10 

sakın 2.mil. 'a ev veriyolar demeyin 180.binlik ev neden 2,3 milyon neden 6 ayda bir zamlanıyor. 1022 TL sabit vermek varlen neden 12 bin TL den altı ayda bir en az %20-25 zamlansın 

O KADAR ÇOK BAHANE VARKI GEREKÇE YER BULAMADIK 

Yav he he
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

bunların tam konumlarını nasıl görebiliriz mesela antalya konyaaltı neresi tam mahalle vs göremiyormuyuz 

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

sadece ilçeler belli oldu

https://talep.toki.gov.tr/500binkonut/

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

Yapay zekaya hesaplattırınca böyle çıkıyor 3milyonluk ev için 

TOKİ'de artış mekanizması, borcun faizsiz olarak 20 yıla bölünmesi ve ardından taksitlere artış uygulanması mantığıyla çalışır.

Ödenecek Peşinat300.000 TLBaşlangıçta ödenen tutar.

Tahmini Toplam Taksit Ödemesi (20 yıl)Yaklaşık 9.000.000 TL Artışlar dahil 20 yılda ödenen tahmini taksit toplamı.

Toplam Geri Ödeme (Tahmini)Yaklaşık 9.300.000 TL(300.000 TL Peşinat + 9.000.000 TL Taksitler)

20 yılda toplam kaç TL değil bu enflasyonda kaç dolar veya kaç Gr altın ödediğin önemli.

Bence bedava

DrKill tarafından 06/Kas/25 18:16 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

devir olayı nasıl oluyor? Misal bir arkadaşıma da başvuru yaptırdım eğer kurada çıkarsa ben devir alabiliyor muyum?

Toplam Hit: 27764 Toplam Mesaj: 299
toki 500bin konut projesi