folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi

TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

tokiler genelde şehre uzak dağa taşa yapılıyor, çalışan insan hazır oturduğu evden taşınmak yerine direkt kiraya veriyor, o sırada ödemelerini yapıyor, ödemeler bitince de evine geçiyor. yani her kiraya veren zengin değil, her toki alan da fakir değil elbet ancak bu durumu da göz ardı etmemek gerekir.

ben de başvurdum, şu anda kirada oturduğum ev iş yerime 10 dk yürüme mesafesinde, şu anda en yakın toki ise iş yerime 45-50 dk yürüme mesafesinde. bana bugün ev çıksa ben de kiraya veririrm ilk aşamada. daha doğru düzgün otobüs bile gitmiyor tokiye burada.

LynXMaSTeR tarafından 30/Ara/25 10:07 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Silvanus
    Silvanus's avatar
    Erkek

Hocam adama çıkarsa isterse kriaya verir neyin düşmanlığı bu? Ben yeni evliyim, evden çalışıyorum. 40a yakın kira veriyorum. Ev de alamıyorum, toki çıkarsa kiraya vereceğim bende ne yapayım? 1+1 başvuruduk, ne yapacam oraya nasıl geçeyim? Kiraya verip kendi kendi kendini ödemesini umacağım. Başka türlü ev alma ihtimalim yok. Her kiraya vereni direk fırsatçı, çakal vs. gibi görmeyin aq

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

kiracınız  hayırlı olun 

umarım çok kira istemezzsiniz . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

kiracınız  hayırlı olun 

umarım çok kira istemezzsiniz . 

EYVALAH AMA EVİ DAHA TESLİM ETMEDİ A.Q KURUMU
    sahsım adına söylüyorum bende kirada oturdum halden anlarım kiracıyı sikicek değilim. 

Yav he he
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Silvanus bunu yazdı

Hocam adama çıkarsa isterse kriaya verir neyin düşmanlığı bu? Ben yeni evliyim, evden çalışıyorum. 40a yakın kira veriyorum. Ev de alamıyorum, toki çıkarsa kiraya vereceğim bende ne yapayım? 1+1 başvuruduk, ne yapacam oraya nasıl geçeyim? Kiraya verip kendi kendi kendini ödemesini umacağım. Başka türlü ev alma ihtimalim yok. Her kiraya vereni direk fırsatçı, çakal vs. gibi görmeyin aq

Arkadaşa katılıyorum. Ha adamın kendine ait tapulu evi olur birde TOKİ'nin kurasına girip tekrardan ev kazanır onu kiraya verir eyvallah öyle birisine bende kızarımda zaten kiradayken böyle yapan birisini kınayamam. Şimdi eğri oturup doğru konuşalum bu şekilde mini çakallıklar yapmazsanız sittin sene mal mülk kasamazsınız. 

mkyb tarafından 30/Ara/25 22:03 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bu yeni uralar ne zaman çekilecek. başvurumuz geçerli mi onu bile bilmiyoz süreç devam ediyor yazıyo

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı

bu yeni uralar ne zaman çekilecek. başvurumuz geçerli mi onu bile bilmiyoz süreç devam ediyor yazıyo

Bankaya yatırdığın parayı çektilerse geçerli demek.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar toki başvuru için k.maraş da katılmıştım, kabul ve red pdf var kabul listesinde benim tc ilk 4 rakamı ve isim soy isim baş harfleri tutuyor ama e devlete baktım hak sahibi olamadınz diyor.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seyhzade
    seyhzade's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Arkadaşlar toki başvuru için k.maraş da katılmıştım, kabul ve red pdf var kabul listesinde benim tc ilk 4 rakamı ve isim soy isim baş harfleri tutuyor ama e devlete baktım hak sahibi olamadınz diyor.

Kabul -> kuraya girmeye hak kazandınız

Ret. Başvurunuz reddedildi. 

Hak sahibi > kurada adınız çıktı. 

seyhzade tarafından 06/Şub/26 10:40 tarihinde düzenlenmiştir

Önce hayaller ölür sonra insanlar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Adamlar daha bizim ilk evim-ilk iş yerim projesine başlamadı bile.

Ne Mutlu Türk Doğana..
Toplam Hit: 27789 Toplam Mesaj: 299
toki 500bin konut projesi