TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi
-
tokiler genelde şehre uzak dağa taşa yapılıyor, çalışan insan hazır oturduğu evden taşınmak yerine direkt kiraya veriyor, o sırada ödemelerini yapıyor, ödemeler bitince de evine geçiyor. yani her kiraya veren zengin değil, her toki alan da fakir değil elbet ancak bu durumu da göz ardı etmemek gerekir.
ben de başvurdum, şu anda kirada oturduğum ev iş yerime 10 dk yürüme mesafesinde, şu anda en yakın toki ise iş yerime 45-50 dk yürüme mesafesinde. bana bugün ev çıksa ben de kiraya veririrm ilk aşamada. daha doğru düzgün otobüs bile gitmiyor tokiye burada.
LynXMaSTeR tarafından 30/Ara/25 10:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam adama çıkarsa isterse kriaya verir neyin düşmanlığı bu? Ben yeni evliyim, evden çalışıyorum. 40a yakın kira veriyorum. Ev de alamıyorum, toki çıkarsa kiraya vereceğim bende ne yapayım? 1+1 başvuruduk, ne yapacam oraya nasıl geçeyim? Kiraya verip kendi kendi kendini ödemesini umacağım. Başka türlü ev alma ihtimalim yok. Her kiraya vereni direk fırsatçı, çakal vs. gibi görmeyin aq
-
kiracınız hayırlı olun
umarım çok kira istemezzsiniz .
-
samaccc bunu yazdı
kiracınız hayırlı olun
umarım çok kira istemezzsiniz .
EYVALAH AMA EVİ DAHA TESLİM ETMEDİ A.Q KURUMU
sahsım adına söylüyorum bende kirada oturdum halden anlarım kiracıyı sikicek değilim. -
Silvanus bunu yazdı
Hocam adama çıkarsa isterse kriaya verir neyin düşmanlığı bu? Ben yeni evliyim, evden çalışıyorum. 40a yakın kira veriyorum. Ev de alamıyorum, toki çıkarsa kiraya vereceğim bende ne yapayım? 1+1 başvuruduk, ne yapacam oraya nasıl geçeyim? Kiraya verip kendi kendi kendini ödemesini umacağım. Başka türlü ev alma ihtimalim yok. Her kiraya vereni direk fırsatçı, çakal vs. gibi görmeyin aq
Arkadaşa katılıyorum. Ha adamın kendine ait tapulu evi olur birde TOKİ'nin kurasına girip tekrardan ev kazanır onu kiraya verir eyvallah öyle birisine bende kızarımda zaten kiradayken böyle yapan birisini kınayamam. Şimdi eğri oturup doğru konuşalum bu şekilde mini çakallıklar yapmazsanız sittin sene mal mülk kasamazsınız.
mkyb tarafından 30/Ara/25 22:03 tarihinde düzenlenmiştir -
bu yeni uralar ne zaman çekilecek. başvurumuz geçerli mi onu bile bilmiyoz süreç devam ediyor yazıyo
-
Hakkinen bunu yazdı
bu yeni uralar ne zaman çekilecek. başvurumuz geçerli mi onu bile bilmiyoz süreç devam ediyor yazıyo
Bankaya yatırdığın parayı çektilerse geçerli demek.
-
Arkadaşlar toki başvuru için k.maraş da katılmıştım, kabul ve red pdf var kabul listesinde benim tc ilk 4 rakamı ve isim soy isim baş harfleri tutuyor ama e devlete baktım hak sahibi olamadınz diyor.
-
JuMaN bunu yazdı
Arkadaşlar toki başvuru için k.maraş da katılmıştım, kabul ve red pdf var kabul listesinde benim tc ilk 4 rakamı ve isim soy isim baş harfleri tutuyor ama e devlete baktım hak sahibi olamadınz diyor.
Kabul -> kuraya girmeye hak kazandınız
Ret. Başvurunuz reddedildi.
Hak sahibi > kurada adınız çıktı.
seyhzade tarafından 06/Şub/26 10:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Adamlar daha bizim ilk evim-ilk iş yerim projesine başlamadı bile.