Doğa Üstü Olaylar
-
nickimyok demişki;
la baya bi oluo bu olay gerçi nese sabah ezanına yakın koydum kafayı yattım böle bi sallandım dedim siktir et depremdir..:) nese aradan bi dk geçmedi yatak bir sallanmaya başladı belki yarım saat ( abartısız durmadı ) soktum kafayı yorganın içine duada edemiom dilim karışıo öle dumur olduk kaldık aynı gecede compi rüyasında hz muhammed i görmüş yanına kuranikerim bırakmış böle garip bi olay.. ama benimki rüya yada deprem deildi çok eminim...
sona ben rüyamda kendimi normalde uyuduğum yerde uyurken gördüm.
böle tuvalete kalkıorum basbaya işiyorum sona tam uyumaya giderken kapı çalıo dah akapı çalmadan evde nekadar insan varsa kalkıo amk.
Kapıda 3 kişi var biri eski okulda sarışın bi beden öğretmeni vardı o.(harbila karı ben kayır olurken para almıştı babam ın bi ikmediği kalmamıştı)
yanında da 3 tane şahıs 2 si birbirine benzio kardeşim o zmn 3 yaşındaydı kapıyı açar açmaz işte içeri giriolar işte uyuduum yere geliolar çantayı alıolar ananem in sona kardeşimi alıp kaçıolar bir uyandım saat gece 3.00 rüyamda kendimi uyurken gördüüm yerdeyim ter içindeyim çişim var ayrıca dşünün riyamda kendimi işerkende gördüm yine aynı olay olur die tuvalete kalkamadım ananemi kaldırdım öle bebeydik ozmn ama harbi manyak korkunçdu kesin karabasandı:S -
birkeresinde ben amca oglu ile evdeydi yengemgil filan vardi biz alis verise gidecegiz siz evde durun demisti bizde tamam demistik ozaman kucuktuk oyun olsundiye koltuklari one itip biraz arkasina girmistik ve cadirgibi bise yapmistik iste bana ev birden sessizlesti geldi anlamadim amca oglunu susturdum ve dinlemeye basladim birsey duyamiyordum ama birsey hissediyordum kesinlikle urperdici birsey hissediyordum amca ogluna sordum ayni seyi hissedip hissetmedigini yook dedi bende bu duygu iyice yogunlasti hemen arkasina girdigimiz koltiklarin sagtarafinda yengemgilin odasini kapisi vardi ve aralikti lambagibi gorunuyordu bulundugumuz yerden sonra birden oraya yogunlastim goremiyor ama hissediyordum orda kesin birsey vardi ama evde bir biz vardik
sonra ben iyice iceriye baktim uzaktan dikkatlice araliktan boyle kartilar gormeye basladim sanki birisi icerde dolasiyordu ve ayaksesleri gelmeye basladi kapiya dogru yaklasiyordu amca ogluna suraya baksana sende bise goruyomusun dedim biraz bakti ve ciglik atti bende bagirdim resmen kapkara bise vardi icerde geziyordu ve kapiya yaklasiyordu resmen ve biz birden disari kactik zaten hava yagmurluydu gune vurmus iceri golge yapmistir desem gune uyoktu iste disarda yengemgil bizi gordu napiyorsunuz diye bizde icerde bise gorduk dedi iceri girdik baktik ama bisey yoktu anlamadim ozamandan beri bunlari hissede biliyorum reklam amacli demiyorum
benim birde kiz arkadasim vardi izmirli bunlar yatiyor gece iste kizin odasinin kapisi kapali iste gercek olaydir sabah oldugunda bi kalkiyorki kizin kolarri jiletle kesilmis hep su omuz bolgesine dogru odada ne bicek ne jile hic bir kesici alet yoktu
basimdan cook olay gecti ama sirayla anlatirim bana birkere sen oleceksin demistibiri resmen kulagima soyledi hatta onlarcasi biseyler soyluyordu ama bir o sozu anlamistim :d gercektir -
ya dün gece okudum nasil yatmaya gittigimi bilmiom korktum len nese bende boyle bi kaç olay biliyorum önce benim basima gelen bi olayi anlaticam digerlerini gece yazarim daha ii oluyo heheh
Simdi iki sene once lisedeyken 3-4 kiz arkadas bole konulardan konusmaya basliyoruz sonra arkadasimdan biri diyo gel internetten boyle hikayeler bulalim fln buluyoruz kagida çikartiyo ben okumam diyom korkarim ya heheh kiz diyo ben gece okicam nese iste bi gun sonra gelio okula bana diyo ödüm koptu gece uyuyamadim abimin odasinda uyudum fln ben guluyom tabi o haline heheh sonra o gece yatiyorum gece aceyip ruya goruyom iste biri öluyor ruhu duvardan geçiyomus fln sonra uyaniyom, gozlerimi açtim kapattim canim kalkmak istemedi battaniyeyi yuzume kapadim birden bi agirlik var uzerimde bu ne lan diyom kendi kendime açmaya çalisiom açamiyom ayni insan agirliginda biri annemi çagiriyom ses çikmiyo sonra daha guçlu bi sekilde yitiyom o daha agir basio benden guçlu oldugunu anladim o zmn gozlerimi kapatik 10-15 tane dua okudum sonra yavasça açtim gitmis okuz
battaniye uzerime koydugum için goremedim ama karabasandi galiba sonra arkadaslara anlattim ödun koptu demi fln dediler yok valla korkmadim sadece bu niye geldi diye dusunuyodum ama eger gorseydim kesin korkardim
bu gidisle nicksizin uzerine de gelir hahah
-
zuhaa banada birkere gelmislerdi gozlerimi kapadim odada bisey yuruyor resmen duyuyorum yatak odamda tak tuk yuruyo titresimleri algiliyorum :d yataktayim iste dua okuyup gozlerimi bi actim uzerimden kara bisey ucarak gecti resmen tam goremedim zaten oda karanlikti disardan birkac isik vuruyodu bende bu neyin nesi idye sinirlendim yastigin altinda ve yatagin yanindaki ekmek bicagini kaptigimgibi yataktan firladim erkeksen karsima cik filan dedim iste Allahtan baskasinda korkmam dedim ama cikmadi karsima hatta diger odalarada baktim yok desecekdim basinca oluyosa bicak darbesiyle olur dedim sabah arkadaslara anlatinca sasirmadik zaten oyle bir bolgede kaliyonki in cin top oynuyor dedi
sende amma matraksinhaa o okuz kjimdiye dusunuyordum haha guzel wallaha -
Ekmek biçagindan c..leri vurcan hahahah seninde isin zor vallaha allah sana sabir versin
-
-
-
Bizim yiğitcan diye arkadaş var.Bunların bi arkadaşın evi var bahçeye bodrumdan çıkılıyo.Nasıl anlatayım hani böyle diğer ülkelerde bodruma evin içinden bi kapı vardır merdivenleri inersiniz o şekilde ulaşırsınız ya.İşte o şekil bi ev.Ordan da bahçeye çıkılıyor.Eski tip bi ev işte.Yandaki komşu evde aynı şekilde.Orası tarihi olduğu için yıkılmasına izin verilmiyor.Ama içinde hırsızlık falan olmasın diye kapıları da kilitli.Bu arkadaşların evin bahçesiyle o evin bahçesi arasında bayağı yüksek bi duvar var.Her neyse bu arkadaşlar top oynamaya başlıyorlar orda biri yukarı vuruyor top yan evdeki bahçeye kaçıyor.Nasıl alsınlar düşünüp duruyorlar.Duvarda yüksek karşıya geçmek sorun.Aradan biraz geçiyor top geri geliyor ordan sanki biri atmış gibi.Bunlar şaşırıyorlar tabi kim attı topu diye.Aralarında konuşuyorlar kimse yok nasıl oldu falan.Sesleniyorlar ses veren yok.Biri alıyo topu bi daha bahçeye geri atıyo.Top atıldığı anda aynı hızla geri geliyor.Bunlar bağırıyorlar işte kim varsa sağolsun topu attığı için diyr ses yok.Abi bak korkmaya başladık ses ver dalga geçme diyorlar yine ses yok.En son arkadaşlarından yardım alarak elemanlardan biri duvara çıkıyor bakıyor kimse yok arka kapılar falan da kilitli.Bunlar hepsi tabi bi tırsıyorlar direk topuk kaçmışlar ordan.
Bizim bu yiğitcan a olurdu abuk sabuk şeyler.Geceleri işte birinin kulağının dibinde kahkaha atığını duyup uyanırdı.Anlatıyodu bi ara yatak sallanıyomuş.Uyandım diyo yine kahkaha sesiyle.Yatak sallanıyormuş.Rüya gördüğünü zannetmiş.Uyanık halde beklemiş biraz geçer diye.Yok yatak hala sallanıyor.Ulan demiş manyaklaştım herhalde deprem olsa bu kadar uzun sürmez, yatak sallanıyo da olamaz.Hani ayağımızı sallarız deprem mi oluyo diye bi anlık yanılsama olur ya öyle birşey değil bu adam sabit duruyor yatak sürekli sallanıyor.O anda yatağın gölgesi dikkatini çekiyor yatağın sallandığını sansa iyi de gölge niye yatakla birlikte sallanıyor!!İşte ona hep olurdu bi aralar böyle şeyler.Bayağı bi Kur'an dua vs. okumuştu ondan sonra hepsini atlattı şimdilerde rahat. -
Simdiki anlatacagim olay burda bi kiz arkadasin babasinin basina gelmisti. Babasi 4-5 yasindaydi, bir gün kendi babasiyla (yani kizin dedesiyle) gece saat 4 civarlarinda at arabasiyla tarlaya gidiyolarmis trabzonun köylerindenler, tabi karanlik sonra bi ara çocuk babasina diyomus ki baba arabaya bi kadin bindi, babasi hemen anladi arkaya bakmiyo içinden dualar okuyo, sonra çocuk diyo babaaa hemde ayaklari ters, babasinin ödü kopuyo ama hiç basini çevirmiyo dua okumaya devam ediyo sonra sabah ezani okundu, çocuk dedi ki baba kadin kaybolduuu..
iki gündür her isi besleme ile baslayarak yapiyorum :d -
GrayWolf senin hikaye bayağı sağlammış.Bende aynı şekilde her işi bi korku içinde ve dua ederek yapmaya başladım.Tahribatça psikolojimiz bozuldu ona yanarım:)Ama varsa iyi hikayeler bekleriz:)
Toplam Hit: 53823 Toplam Mesaj: 315