Doğa Üstü Olaylar
-
vardır bir şey tabiki bizim dinci anlatıyor gec enin körü balıga gitmişler derenin yanından yuruyorlarmıs birden taş yağmuru kocaman kocaman taşlar ama taşlar bişi yapmıyomus
-
muhahaha bişi yapmayan taşlar.ilginçç
halisülasyon olmasın ? -
yoo tamamen gercek bakin bunla ilgili bir olaydaha biliyorum bir koyde bircacuk annesiyle dugune gidiyor birkac akrabasidaha var site dugunde oynuyorlar egleniyorlar eve giderken birden tas yagmuru basliyor havadan resmen tasyagiyormus iste butaslardan biride cocuga carpiyor epey buyuk agir bir tas cacuk yere dusmus ama geri kalkmis tas beltarafina carpmis ama acip bakdiklarinda hic birsey yokmus o ebatta tas zarar vermemis bu olaylarin baslamasinin sebebide bu ailenin kaldigi evdeb kaynaklaniyor iste bukadinin kocasi bahce co duzensiz ot dolu demis bare bir kac agac dikelimdiye bahceyi kazmaya calismis bir kac kazma darbesinden sonra tas yagmaya baslamis ve ertesi gunlerde arada bir eve tas yagiyormus adam dayanamamis ve koyun muhtarina sormus sebebini oda herkeze anlatma ama senin bahceye taa dedemin zamaninda bir adam gommuslerdi ondan kaynaklaniyor rahatsiz edildiginde boyle oluyor obahceye nezaman kim bir kazma vursa kazmaya calissa bunlar oluyor demis
yani bu tas olayi gercek dir bence bende eski belcikadaki pcim de video ve fotograflar vardi
bir olayda soyle gelisiyor buna dair resimde vardi hatta gazetelelerde yayinlanmisti sanirim
simdi 2 genc ben boyle hatirliyorum epey oldu okuyali bir kitaptan okumustum bunlari kitap kanitlara dayanarak kanitlar sunarak anlatiyordu inanmiyorsaniz goruntu ve resim herturlu kanitimiz var diyen bir kitapti
iste neyse 2 genc bolgeyi hatirlayamiyorum bir daga cikiyorlar iste gezi icin ve orda bir magra buluyorlar macera olsundiye bu magaraya girmek istiyorlar tam magaraya giderken bir yasli adam beliriyorve o magraya gitmeyin girmeyin diye uyariyor bunlarda tabi dinlemiyor ve giriyorlar iste bunlar epey dibe iniyolar birden cocuklar birsey goruyor ve filasa basiyor cocuk resimi cekiyor ama cocuk oluyor digeri kaciyor iste bir sure sonra kacan cocuk yardim getiriyor ve assagidaki cocugu kurtarmak icin iniyorlar olayin oldugu yere vardiklarinda cocugun olu oldugunu pilastikgibi bir hal aldigini goruyorlar ve cocugun elindeki kameradaki resimleri cikartinca o resmi buluyorlar olayin sebebini o 3 harflinin resmini bende resmi vardi ama bu pc dede gil bulup koyarim simdi arayamam yatacagim uyurken osturuktan nem kapmayalim :d
bilidgime gore resim gercekmis ve o olencocuk olmeden once magarada cekiyor
hatta bu magaralarla ilgili cok oyku var bir magara vardi tanidiklar dedi sonunda altin varmis ama onlar tarafindan korunuyormus oyle girip alamiyormusun yani iste birgun bir gurup imamlarla filan giriyorlar mesalelerle ama sonuna varamadan korkum kaciyorlar korkutmuslar cunki cok neyse sonra daha guzel seyler anlatirim sallamasyon atmasyon degil gercek olduklarini dusunduklerim yakinlarimdan duyduklarimi ve yasadikalrimi anlatirim iyi geceler
-
alla alla bul resmi çocuk niye ölüyo hani bunlar bisi yapamazlardi (çarpmaktan baska) ??
-
Be_cooL senin bu c.nLerin periLeirn senLe urasması gayet normaL gibi geLiyo.Topice bi ton oLay yazmışsın:D Bi gün carpacakLar aasın gözün yamık yamık oLacak:) Nyese oLayLar baya heyecanLI ama,heLede bu saatte
-
la annem hasta içerde bazen çagiriyo aklima c..ler gelio ayni sesi alip çagirrilar ya korkuyom arada alla alla napcam
-
arkadaslar bu sonyazdigim varya hani bresim koycam dedigim oyku onu sirri aciga cikti yeni buldum bak bende yalanci ciktim o tamamen uydurmaymis sonuncusu 6 aydir internette dolasan bir habermis ingilterede birmagaraya adamlar iste bu cin maketleri koymus daha boyle degisiklik olsundiye ipnenin biride cekip yayinlamis iste tek yalan hikayem odur bilgilendiriyimde :d
-
be_cool o olay 1 yıl once ispatlandı bea:D
-
biz geriden geliyoruz desene :d
dur bak bir olaydaha size
bununasil yaptim bende bilmiyorum
simdi ben barda calisiyordum barmendim iste bardada vantilator nasil yaziliyorsa iste ondan vardi simdi ben icimde acayip bise hissettim amca ogluda yanimda bana bakiyo iste o alete baktim per vanesine dikatlice iste yavasladigini dusundum a q per vane yavaskladi yavasladi durdu amca oglu sasirdin sonra dusunmeyi biraktim geri calisti donmeye basladii gercekten oldu
wooow cok korktunuz degilmi bazilariniz arkasina bile bakamiyordur simdiden yaniniza 2 litrelik pet siseleriniz aldinizmi bakayim isemeye gidemiceksiniz bu hikayeden sonra cunki :d -
ya ole heryerden duydugunuz olaylari anlatmayin yoksa bende googlee girip okurdum ama inanmiom ole
Toplam Hit: 57468 Toplam Mesaj: 315