folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Doğa Üstü Olaylar

Doğa Üstü Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scream_vasiyet
    scream_vasiyet's avatar
    Erkek
    agalar biraz bilim takılın.kısmi felce karabasan .sanrı(halisilasyon) olayınada kocaman kara gözlü bişi gördüm filan diyonuz.doğa üstü şeleri görüyosanız sanrı görüyorsunuzdur böle korku şeleri okuyunca bunların hepsi bilinç altına itilir ve bunlar sizi aniden gece kaldırıp böle şeleri görüyomuş gibi yapar aslında herşey bilinç altında bitiyor yoksa görünen bişey yok ben bunları sınıf arkadaşlarıma anlattım dediler ki bana gece ekmek kırıntısının üstüne yat o zaman görürsün dediler gittim piçlik olsun yatağı ekmek kırıntısınla doldurup yattım(allah günah yazmasın gerçi yazmıştır ama napayım denemem lazımdı)ama yatarken şu bilinçle yattım öyle birşeyin olmayacağı bilinciyle yattım ve öyle birşey olmadı.ha sen kalkıp şu zihniyetle yatarsan kesin bugün gece uyanıp görücem dersen gece vucut seni istek dışı kaldırır ve bilinç altındaki şeyi görürsün.bazıları böle şeleri uyanık halde gördüğünü söler cevabım şu:mesala kişi cin gördüğünü iddaa edio kişi cini görür (yani bilinç altına yerleşmiş cini yoksa öle bi durum yok)ve sonra kesin besleme bismillah filan bişiler okur ve aaa bi bakmış gitmiş besmele okudu diyemi gitti yooo ama o kişi kendini aslında o şeyin besmele okuyunca gideceğinide bilinç altına koymuştur ve okur ve gider yani herşey bilinçaltı.ya bugün neolur deneyin ekmek kırıntısında ters bi şekilde karanlıkta yatın işte ama şöyle yatın öyle birşyin olmadığıını bilerek yatın eğer öle bişi gelirse abi bırakıyorum ben bu bilimi.insanlar çoğu kez korkma ihtiyacı duyar o yüzden böle şelere inanırlar.şu karabasan olayınıda zaten saolsun bilim takılan bi arkadaş halletmiş o karabasan değil kısmi felçtir.hadi eyw...

açım diye ağlama marketleri yağmala xP
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scream_vasiyet
    scream_vasiyet's avatar
    Erkek
    bende kendimi vampirlere kurtadamlara inandırmaya çalışıom kaç senedir kendimi korkutmaya çalışıom ve başarıom ama şöle bi bakınca öyle birşeyin olmadığıını biliyorum ama yinede kendimi inandırma ihtiyacı duyuyorum:)o yüzden herkeze hak veriyorum.

açım diye ağlama marketleri yağmala xP
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    arkadaslar bakin ben simdi siteyim tufu yapiyorum iste ciceklerle ugrasiyorum bir eltle calisiyorum devgibi sera diyim bir uctan diger uca bisikletle gidiyoruz buyuk oldugu icin ben bahcenin tekindeyim iste ortadan yolgidiyor buyuk ciceklerin agaclarin arasindayim calisiyorum bir baktim yoldan beyaz kafaligibi sakalmi ne artik bise geciyor gordum burden bakinca yok oldu wallaha sonra bidaha ise koyuldum bisey gecti yine soyle kafayi kadirdim baktim bise yok yola ciktim birsey yok

eve geldim iste su ciiyorum camdan disari baktim fusstt bisey gecti birden kayboldu cok ani oldu 3 4 kere cisim ler gordum ama anlamadim

buara foto cektim bir kactane koyayim :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    alin resimler
    inanin artik kaniti iste gece cektim :d cektim sonra dua okudum kayboldu once okusam duayi cekemeden kaybolcakti ama bu firsati iyi degerlendirdim

kendisi http://www.hemenpaylas.com/download/710465/12052006228.jpg.html

agzi

http://www.hemenpaylas.com/download/710480/12052006227.jpg.html

gozu http://www.hemenpaylas.com/download/710514/12052006224.jpg.html

ve bu da gorunmez hali :d tabi bise yok haliyle ;d

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    ne bu salakça resimler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    senin cin in kolyeye bittim:D:D:D::D LA GET başkasıylan kafa bul
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    ya inanmazsaniz inanmayin sen hic cin gordunmu hayitinda yoo gormedin gormedigin halde neden bu cindegil diyorsun heralde gordunki olmadigini biliyorsun :d:d:d:d

suc bizde resmini cek koy dediniz cektik koyduk simidede begenmiyorsunuz :d

graywolf neresi salakca :d sencekte bakalom :d

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    -

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    er3bus
    er3bus's avatar
    Erkek
    puhaaa hala bu mevzu;)
    nickimyok 3,5 atıyo yalnız;)
    "be cool" bi doktora görün sen walla.
    süper walla ilgiyle takip ediyom,sonunda bi kitap çıkar,derlemelerle.bu kadar ilgi çektiğine göre satarda haaa.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badcat
    badcat's avatar
    Erkek
    arkadaşlar sunu ındırın ve bır ızleyın adamın nefes alısına dıkkat edın...

taklıt etmeye calıstım mumkun deılll...

kalpten gıdecek.. herif nerdeyse

http://www.hemenpaylas.com/download/756764/ghost-door.wmv.html

wЭ└ جδмЭ ┬O βα∂جα┬
Toplam Hit: 57453 Toplam Mesaj: 315