Doğa Üstü Olaylar
-
sağol esrardede ben mereth için sölemiştim :D
-
Şu anda evde değilim ama bekleyin 30 dk sonra gerçekliğinden %100 emin olduğum bir kaç tane olay anlatıcam.Sizde devam ettirin bildiğiniz olayları falan yazın.Benden bi tavsiye daha elinizden geldiğince bu konuları kurcalamayın!!
-
arkadaslar size benimle ilgili birsey anlatacagim bunu bazi arkadaslarim biliyor tamamen gercektir nasil anlatayim bilmiyorum sunada icim titriyor ve gozlerimden yaslar bosaliyor ve zoryaziyorum ellerim titriyor cunki yanimdalar onlara onlar diycem isimlerini anmicagim dalga gece bilir ve inanmaya bilirsiniz ama ben onlaro tam goremiyorum ama tamamiyle hissede biliyorum bazen konustugum oluyor ama tam anlayamiyorum konusmalarini halam benim durumumu biliyor ve hocaya danismi ve arkamda 6 tane iyi cin oldugunu soylemis ben onlarla iltibata gece biliyorum oyle saniyorum bunla ilgili bazi olaylar anlatcagim hen basitlerini
birgun okul gezisine gitmistik bati karadenize gitmistik sanirim iste otele yerlestik bir restuaranta gittik yemek filan yedik arkadalar otele geri donmek istedi va bana dedilerki biz gece iste koku gecesi yapip hikayeler anlatacagiz benide cagirdilar durumumdan dolayi
iste otele gittik 15 kisiyiz bu etkinligi yapacaklar oda kalmadigindan kiz arkadaslari kral dairesine yerlestirmislerdi ve iste o odaya gittik oda genis ti ve salon kisminda buyuk bir kanepe vardi hepimiz oraya oturduk arkasaindada cam vardi iste hikaye anlatiyoalr filan guluyorlar dalga geciyorla ben bunlara bir derrvereyimdedim ve ben anlattim bir kac hikaye sonra isiklari sondurmelerini sadece bir gece lambasinin kalmasini istedim ve dualar akuduktan sonra onlarla konusmaya basladim sonra kendimi kaybetmeye basladim arkadaslari goremiyodum ben karsilarina sandalyeye oturmustum iste ben onlarla iletisim kurmaya callistim birden gozlerim yukari kaymis arkadaslar dedi sonra gozlerimden yaslar bosalmaya basladi suan oldugu gibi resmen agliyordum bunlari hissediyordum ve titremeye basladim kendimden geciyordum ve garip sozcukler savurmaya basladim onlari iyice hissetmeye basladim ve kendimi kaybettim yerde titremeye aglamaya basladim sadece agliyordum ve herkez paniklemisti ve bana bagiriyordu artik durmam icin korkmam diyen cocuklar bile agliyordu ben bazi dualar okudum ve beni rahat birakmalarini dusundum vebirden nasil olduysa o arkadaslarin arkasindaki bencere acildi ve hersey normale dondu bende arkadaslarin hepsi birbirine sokulmus agliyordu ve kizin teki ayaga kalkti ve bayildi zor ayilttik ama odanin icinde vardi yin biseyler cunki sogugu hissediyordum ogun ben ciktim odadan yatmaya gittim arkadaslar sabah ezaninakadar o koltuk kanepede iste oturmuslar ezanla odalarina gitmisler
ben nasil oluiyorsa hissediyorum onlari bazen durup dururken boynum kasiliyor ve basim ani bir hamleyle biryone ceviriliyor ve oraya bakiyorum
bazende geldiklerinde icim titriyor gozlerim yasariyorve sacim tuylerim diken diken oluyor
bir olaydada belcikadayim evde tekim kocaman ev 2 ktli kaldigim yerdede pek ev yok cook sakin orda diger turkler orda kalinirmi orda onlar vardir cunki cok sakin biryer diyorlardi ben iste yatmaya gittim evde kuran vardir mutlaka yataga girdim ve gozlerimi kapadim icim bi hos oldu ve birsey hissettim odada biri youruyordum tik tik tik ayak sesleri geliyordu ama gozelrimi acmiyordum ve gozlerimi birden actim acmamla uzerimden kara birseyin ucarcasina gcmesin bir oldu ve yataktan kalkip bagirdim kimsin ensin Allahtan baskasindan korkmuyorum canimi alacakta odur beni birka filan epey bagirdim ve rahatlayip yattim
bir gecede yatiyorum bu cok oldu kulagima birileri bisey fisildiyor ben icimden demiyorum farkindayim resmen bana birileri bisey diyor akrabalarimin sesiyle hasan hasan hasan resmen duyuyorum dua ettim ve sesleri iyice dinlemeye basldim ve sok oldum 10 larca sesi duymaya basladim sohbet ediyorlardi konusyorlardi birisi bana sen olaceksin sen oleceksin demisti ve 1 hafta olmeyi beklemistim ama olmadi bana resmen bunu dediler ve anlamadigim erkek kadin sesleri geliyordu tam anlayamiyordum ne dediklerini ugultu sesinde geliyordu parca parca ogunden kulagima fisildadiklarinda onlari dinlemeye calistigimda bir cokses duymaya basladim deli degilim bunu biliyorum o sesleri gercekten duyuyoru mailemde boyle sey cok olmus
onemli not
onlar genelde insanlarin kulagina fisildar ve onlari yataktan klaldirip biryere goturup carpar bu bizden birine oldu yatagindan kaldirip koyde ahira goturup carpmis dedemgil bulduklarinda agzi yamulmmus gozleri donmustu demisti
sakin oseslere inanip gitmeyin arkadasim yazdi nickini hatirlayamadim kimin yazdiginin annem uyurken uyanmis ve cama biri vuruyormus anne ackapiyi filan diyormus bunuda cok yapiyolar ozaman kapiyi acsaydi kesin carpilmisti onu cagirdilar ama o gitmedi boyle cok alay var simdi bualaylardan kurtulmustum geri baslattiniz yaa ;d
dua edin onlardan korkmayin sadece ama sadece Allahtan korkun
en onemli seylerden biride yataginizda ekmek kirintisi varken yatmayin ve onlari cok dusunup adlarini anmayin beni cok korkuttular
oyle oldumki kendime inanamiyorum icimdede oldugunu dusunuyorum birtane bazen bir wahsi kaplangibi oluyorum saga sola bakim kukrergibi ses cikartiyorum anlamiyorum isteyerek yapmiyorum
kedilerden sakinin onlar kedi kiligina giriyor genelde
kopekler isie onlair ogrebilirler egr cok havliyolarsa durduk yere mutlaka onlar ordadir
okulda lakabim cinciye kadar cikmisti :d
onlardan korkmuyorum ben tek ama tek Allahtan korkarim
bukadar yeter daha korkunclarini anlatim korkutmayim insanlari :d
basim patlicak gibi agirmaya basladi ben biraz hava alayim :d
-
Bilader bakın komik gelebilir ama bana da oldu.
banyodan yeni cıkmıstım.aldım bornozu giyinecem.ayaım şofbenin tüpüne çarptı.tüpün altlıüı emanet duruyodu sallanmaya basladı iste.
ben durur diye beklerken sallandı sallandı aynı hızda sallandı abartısız 4-5 dakka sallandı "tık tak tık tak tık tak" nse fazla tırsmadım hızlı vurdum heralde dedim.sora bi dahaki banyomda aklıma geldi.koydum tupe biriki tık durdu.yine vurdum yok.yine vurdum yok.bnm götler attı tabe ama şunu bilin ki hiçbir varlık insandan üstün değildir. -
o tüp ilk vuruşunda doluydu içindeki sağ sol yaptıkça sallandı durdu. Sonrakınde boştu tık duruverdı olay bu yanı yada durdugu yer hafıfce tesvıyesınde fayansçılaar kaytarmıştır diş attırma dediğimiz bi olay vardır bizim onu yapmışlardır altı dengesizdir sallanır durur işte aman siktiret cindir o...
-
bakın arkadaşım.şeytan ve cinler insanlarla dolaylı veya direk iletişim kuramazlar.dolaylı olarak ruya hariç tabiki.ruyalara kanmayın tersini düşünün!!.heh ne diyoduk.yok kulagına fısıldamış.yok transa geçmiş irtibat mirtibat.arkadaşım bunlar hurafee.sen onları rahatsız etmedigin surece dusunmedigin dalga geçmedigin surece saygısızlık yapmadıgın surece.seninle iletisime gecmeleri asaktır ama bazıları ruh cagirma torenleriyle onların huzurunu bozup yanlarına çağırıyorlar.ve gonderemiyorlar bazen.
kısaca lafım.bilmediğiniz ve öğrenemeyeceğiniz bir ilime kafa yormayın.sadece gerektirdiklerini yapın GEREKTİRMEDİKLERİNİ KESİNLİKLE YAPMAYIN!! -
benim babama olmus üç harfliler babamı evde istemiyorlarmıs babanemde de muska varmıs boynunda asılan bir muska bir gün babam ne olduysa evde yemek yiyorlarmıs babamda gitmiş eve girdiği anda babanem görüyor tabi direk masaddaki bıcağı alıyor babamın ustune saldırmıs neyse babaannemi tutmuslar ama rahat durmuyormus saldırmaya çalışıyormus deliler gibi 5 kişi zor zabtediyorlarmıs. bi eliylede sıkı sıkı muskayı sıkıyormus birden dahada fenalaşmış ne oluyo felan derken kendini kaybetmiş bağırmaya başlamış ne oluyor fln derken babannem gogusundekı muskayı arıyor bulamıyor acıyor buluzunu yok daha da fenalaşıyor üçharfilerle konuşmaya başlıyor. Onlar babanneme ahırdaki boğanın boynundan asıl dıgını sölemişler babaannem ağlıyarak orda orda getirin filn benim en buyuk yengemde ınanmamıs bir girmiş ahıra o okuzun mööööööööööö diye bağırmasıyla oda etkileniyor tabi direk içeri kaçıyor ağlayarak filan nese amcamlar fln gidip alıyorlar muskayı veriyorlar babanneme rahatlıyor bıcağı bırakıyor babamda karsısına oturuyor her sey sakınken yine birden bıcağı alıp babama saldırıyor babam tutuyor tokatlıyor bayılıyor tekrar ayıldıgında muskanın ne oldugunu soruyorlar tabi babanemde diyor Sıtkı(babam)yı korumak için o bu eve gelirse oldururz filan demişler. Ondan babama bişe olmasın diye eve almıyormus. Babaannem öldü onu hatırlamış oldum sizde babannem için bir fatiha okursanız ve tum olmuslerin yüzü suyu hürmetine okursanız çok makbule geçer Allah hepimizin dualarını kabul etssin AMİNN
-
arkadasim yazdiklarimi okusna hepsi gercektir tamammi hatta 15 kisinin onunde kapali pencere acildi yalan deyin dalga gecin ben ne duydugumu hissettigimi biliyorum
onlarla transa gecip cagiriyorum resmen nederseniz diyin
yazdiklarimi oku inandirici gelmezse soyle -
tabi babamı eve almamalarının sebebi babamın onlarla olan önceki olayları ben pek fazl bilmiyorum ama çok olay olmus anlatmıstı babam
-
bak arkadaşım her ne kadar inanmasam da öyle bir özelliğin var ise.düşünmemeye çalış.ama onları kabul et ve savmaya çalış.zihnin senindir tamammı senden daha güçsün bir varlığın onu kontrol etmesine izin verme.
Allah bizi yaratmış ve bizi koruması için de cinleri yaratmış.ama onların da bazıları kötüleşmiş ve bize karşı gelmiş.Allah neden insan en üstün varlıktır diyor? çünkü bizim irademiz var. dayanma gücümüz var.pencere açılabilir.ev yıkılabilir eşyalar oynayabilir.yanındakinin yavaş yavaş ölümünü izleyebilirsin ama dostum bil ki bu korkuların belki en küçüğüdür.
ailesi ölen herşeyini bir anda kaybeden insanları düşün.onlar cinlerden korkarlarmı.tabiki hayır.çünkü kaybedecekleri birşey yoktur.
Allah korkusu ve inancı olan hiçkimse cinlerden korkmaz çünkü Allah'ın yanında olduğunu bilir.
off daha yazcaktım.bi hırs geldi nse kesiyorum burda.
Toplam Hit: 57439 Toplam Mesaj: 315