Doğa Üstü Olaylar
-
He bende kendi olayımı anlatıyım.şimdi bundan 5 sene önce ben çok fena kötüyüm.doktorlar depresyon da diyor hocalar cin rahatsız ediyor diyor tamam mı? neyse annemler beni tutturdu hocaaya gidicez hocaya gidicez dedim yok anne gitmem gitmem daha çok korkarım yok dinlemediler.beni bir hocaya götürdüler.
hocanın önünde bir bardak su var.birine telefon aştı koya telefondaki kız cinleri görüyormus ben ne yaptım ona söliyormus.beni rahatsız edenler kaç kişi görüyormus.Allahım yarabbim ben zaten korkuyom iyice tırsmaya başladım.sonr a kıza sordu(megafonlu tel) kaç kişi geliyor üstüne dedi.
kız:50 kişi 100 kişi çığlık sesleri 1000 ordu gibi çook çığlık sesi aynen böle oldu.
sonra hoca bir kagıta arapça bişiy yazdı.DEDİKİ BEN ŞİMDİ BU KAGITI SU DOLU BARDAGIN İÇİNE ATICAM BUTUN SENİ RAHATSIZ EDEN CİNLER BOĞULUCAK.:D
koya cinleri o kagıta sıkıştırmıs suya atınca ölücekler.tevbe tevbe insanları da cinleride yaratan allahtır öldüren allahtır.
hoca moca kralı gelse cin öldürecemez sonra neyse böle dedi bizden de 30 milyon aldı biz çıkdık.BEN HALEN AYNIYIM KORKUYOM DEPROSYONDAYIM DAHA DA KÖTÜ OLDUK SAPSARI OLDUM ŞOK GEÇİRDİM HOCA A.. KOYDU BENİM yani öle bilmediğiniz hocalara gitmeyin.hoca dediki sen dedi yeşilliğin üzerinden ATLAMISTIM bir kere o zaman cinin üzerinden atlamısım.
vay a.q nasıl tutturmusum tamda cin orda yatıyormus bend e hoooppp üstünden altlıyınca cinler orduyla bana saldırıyorç
gidin psikolog yada başka uzmanlara sizi düzeltir.yada bilmediğini ne üdü belirsiz hocalara gitmeyin daha kötü yapıyor odadan bir çıkıyorsunuz SAPSARI DUMUR OLMUSUNUZ :d -
Biz dinc gericiliğe karşıyız hele dini kullanarak çıkar sağlayan insanlara. Kardeşim kimmiş o şerefsiz cin öldürüyor bilmem ne yapıyor birde ona para veriyorsunuz.A.q. bunlar gibi şerefsizler yüzünden dinimiz kötüleniyor.İslamda yok öyle birşey,hoca hacı bilmem ne yok böyle birşey.Hadisleri okyun,kuranı okuyun,peygamberimizin tavsiye ettiği dualar var onları uygulayın bak cin min kalıyor mu piyasada.Bazen insanın ilmi yetmeyebilir o zaman büyük hocalara gideceksin,onlar gerçek hocalardır,öyle para falan da almazlar.Allah rıza için yaparlar.Yaptığı seyde sadece dua ederler.Aptalca şeyler yapmazlar
-
Bakın bu konu yaklaşık 4-5 ay önce açılmıştı.. yav o zaman okumuştum cinler faslını cart curt işte akşam oldu way a.q nasıl yatacam şimdi yatamıyorum ne bıleyım karanlık oda oluncada iyce tısıyo insan ama bu 1 hafta boyle geçtı ula dedım kı bır kıtap okuyayım bu din ile ilgili bir kitap Üzerinde ayetel kürsi bulunduran insan her türlü kotu güçlerden korunuyormuş bende ayetel kürsi aldım yazdım ve üzerimde taşıdım bakın inanınki çook samimi bir şekilde söylüyorum çook huzurlu bir şekilde uyuyuyorsunuz.Yani ne bileyim sanki beni bazı kişiler koruyo Bundan 1 hafta once dersanede çıkıyorum işte beynım sulanmış artık ınsan bıkmış ne bıleyım işte bıde bızım dersanenın onu açık guneş tam batıyor ama butun işıkları benım gozume çarpıyo ula yola çıktım sola baktım sağa tam bakarken araba ayağımın üzerinden geçti hızlı bır şekılde.. yanı ben birsaniye ilerde olsaydım belkide bu yazıları yazamıyacaktım
Size tavsiyem üzerinizde blundurun. -
La akşam nasıl yatcam ben zaten korkuodum.Bide Okudum tam oldu..En iyisi bol bol dua edelim.
-
sLm beyLer. Ben size şöyle söyleyeyim. Ben İslam'ın merkezi Suudi Arabistanda doğup büyüdüm ve size şöyle söyleyeyim. Karabasan, büyü, cin... hepsi vardır. Hocalar cinleri kovabiliyor bu da doğru başıma gelmişti ve bizzat yaşamıştım. Şimdi nickimyok sormuştu cinler neye benziyo diye.. Cevabım: Ufak hafif koyu yeşil renktelermiş. Arkadaşım anlatmıştı. "Hayatım boyunca gece kafayı koyunca yastıga sabah kalkarım ama o gün gece ne hikmetse kafayı koydum yastığa ve geceyarısı uyandım. Çekyat'ın ucunda c** ayagının birini sallıyordu. Kafasını benim olduğum yerin aksi yerine doğru çevirmişti. Sonra yavaş yavaş bana doğru bakmya başladı. Gözgöze gelememizle çığlığı bastım ve dua etmeye başladım. Daha sonraları da göründü..." - dedi...
-
of yazıcam yazıcamda nasıl yazsam hele yazdıjklarımı gece okursanız harbiden kalpten inersiniz :P
-
yaz yaz hepsini okudum bi dalga olmadı okucam merak ettim : )
-
la öğlen öğlen tırstım gece görseydim kalpten bende giderdim vallah.... benim dayımın başından geçen bir olay var ve doğru olduğuna eminim ama yazamıyorum tırstım ilerleyen saatlerde yazarım inş :)
-
artık karabasanla boğuşmadığım geceler anormal oluyo benim için.
alıştım ibnetora her akşam basıo beni.basmadığı geceler şaşıyorum nerde la bu die=)) -
ya sizde hem korkuyoruz diyosunuz yazmayın diyosunuz hemde yazılanları okuyosunuz ilahi size tahriciler ya :D bu arada söyleyipte neden merak ettiriyosunuz ya yazın işte çatlatacakmısınız illaki insanı cık cık olmuyo böle :)
Toplam Hit: 57436 Toplam Mesaj: 315