Doğa Üstü Olaylar
-
walla bana da saçma geldi :)
olmaz böle şeyler :D -
bende olmaz olamaz diyordum ama bizzat yasadim iste ne bilim neydi o hala dusunurum aradan yillar gecmesine rağmen bu arada konuyu hortlattikmi ne hadi hayirlisi gece gece
-
abi onları zaten göremessinizki çok nadir olarak imanlı ve imansız yol olan yasak olan büyü ve metafizikle uraşan insanlar görür ama bu insanlar öyle her yerdede yok her yerde görüyom diyenede kanmayın sen büyük ihtimal nickimyok abey halisilasyon gördün bi doktora görün cin gerçekten vardır allah yaratmıştır yer içer uyur doğar ölür ve yaşarlar ama bizden daha fazla yaşarlar göz açıp kapayıncaya kadar hareket ederler ateşin haleli kısmından yaratılmışlar ve hz muhammed s.a.v onlarında peygamberidir bundan dolayı onlarda inanan ve inanmayan olarak ayrılır. seni korkutan ve misal çarptı deniyo ya işte onlar inanmayan müşrik cinlerdir eğer kuran okumassan namaz kılmassan yada kötü şeyler yaparsan bunların dereceleri kadar sana musallat olma ihtimalleri yükselir hatta cin çarpanın yanında kuran okunur inanan cinler gelip düzeltsin diye cin dediinizde yanınıza geldikleride doğrudur ama bu benim inancım
-
Ya arkadaslar benimde basima cok sey geldi dusundukce bile kotu oluyorum, ben biraz arasdirdim internetten hatta biraz diil epei arasdirdim cunku cok sey oldu :)..
Bu gelen seyler ne oldugunu tam bilmiyorum ama bize zarar veremezlermis farkli boyutlarda oldugumuzdan, fakat bazen bu boyutları asıp gelebiliorlarmıs eger gorurseniz zarar verebilirmis veya burnunuza hafif acimsi, baharat tarzi bir koku gelirseymisde etrafinizda olduklarını anlayabilirmissiniz..
Bende internetten bakdim, kendi uydurmam diil yani.. -
Bende bir gun saat 17 civari yattim uykumvar yorgundum acayip a.q iki tane kari dir dir konusuyo ama evde kimse yok icimden dedim ne oluyo siktir et devam uyumaya dedim hala dirdir konusuyolar tam o sinirle kaltim sizin taa a.q diyecektim agizimi tuttular yorgandan uzerimde gesdiklerini hissediyorum yamuluyo fln ciktilar uzerime tutular agizimi hemn basladim bildigim dualari okumaya biraktilar..
-
hadi gece gece bişiler yazında neşemiz yerine gelsin yaw:D
-
ben ufo gördüm mesela yakında manşet olucak :)
-
puhahaha:)) Karilar ustundemi geziyo karilardada fena fantazi varmis ulan ne guldum ya
-
beyler böyle konular çok ağırdır mesela isimlerini söylemek pek doğru değilfir.o nlar gündüz uyur gece uyanırlar.ve gece karnlık yerlerden geçerken besmele çekin gece çöp atmayın ..bunları ben demiyorum islam alimleri diyor
-
ulan iso izmirde dedin inanmadıydım bunun maksadı güncellemek konuyu:D bakalım bi 10000 daha hit alabilecek mi dimi çakaaaal:D
Toplam Hit: 57442 Toplam Mesaj: 315