folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Doğa Üstü Olaylar

Doğa Üstü Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZigzavoR
    ZigzavoR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    heh siz bu konuyu kapatın yakın zamanda artık hayır gelmez bu konudan baksanıza sayfa sayısı 31 de durmuş :D

there is no patch for stubidity :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TaZ
    TaZ's avatar
    Erkek
    ertan hoca senin ilk sayfada dediğin doğrudur çünkü bunu bana dedem de anlattı yalnız o karabasan diil albasan hamile kadınlara geliyo işte onu takkesinden tutmuş we yemin ettirmiş öyle bişey ama bende duydum bunu

ANLAMSIZ YOK OLUŞLARDAN SONRA BAŞLAR HAYATA TUTUNUŞLAR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    annatınla cnm sıkılıo :D okuyalım az gece uyuyamayalım falan:Pp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Yine mi bu konu :D
    Bu konuyu baştan sona okuyanın gülmekten karnına ağrılar girer söyleyeyim :D
    Manyak tırsanlar oldu :)
    Yeni katılımcılar oldu onlardan da bekliyoruz başlarından geçen olayları :)
    Ulen nicksiz hortlattın yine konuyu :D

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inka_zuba
    inka_zuba's avatar
    Erkek
    aman Allah gostermesın de gorursem herhalde :D "eywahhTarrragı yedik " filan:D

wista kursun olum herkes:D~/tbt/...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    Böyle durumlarda veya yaşamadan önlem almak için :

Nas
    Felek
    Ayetel Kürsi
    Selevat-i Şerifeler [Münciye, Fethiyye, Nariye]
    İnşirak Suresi [anlamı ferahlık]

Bunları kafamdan uydurmuyorum. Sağlam kaynaklardan Gerçekten bunları ezberleyelim. Mesela dışarı çıkarken bir kere Ayatel Kürsi okuyun sonra özgürce gezin. Bence size ne araba çarpar, ne kapkaç olur, ne saksı düşer ne bişe olur.

Ayetel Kürsi'yi Okuyunca Arkadaşlar :
    Yanınıza Vazifeli 2 melek gelir. Siz onları göremezsiniz tabii ama onlar yanınızdadır.sizi kazadan, beladan, müsibetten korurlar.

Selevat-i Şerifeler olağanüstü güç kazandırır. yani kodunmu oturtturan cinsinden değil :P nasıl diyim mesela çaresizken okuyun deva bulursunuz, esirken, tutsakken okuyun kurtulursunuz. dileğiniz varken okuyun kabul olsun. bu şerifeler Peygamber Efendimiz (s.a.v) için bişeydi ama unuttum. yani O'na selam gönderiyoduk galiba ki bu çok iyi birşey. her müslüman bu şerifeleri günde 100kere okumalı.

Tabii bunları ben yapıyor muyum, hayır :F

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

ar$ivi gezerken bu konuya rastladım.Eski konu fakat beni çok etkiledi :/ $imdi ak$am nasıl yatıcam ya of :S Ztn bölesi olaylardan tırsarım nerden okudum ya ak senn is0 ne diyebilirimki sana :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    -----------------------------

ar$ivi gezerken bu konuya rastladım.Eski konu fakat beni çok etkiledi :/ $imdi ak$am nasıl yatıcam ya of :S Ztn bölesi olaylardan tırsarım nerden okudum ya ak senn is0 ne diyebilirimki sana :/

-----------------------------

11 k hıtı warmıs :) nese kasıım bende okıım bakıım nası olaylara :) yoksa okumasam mı :P

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

vaybe kacyil olmus yazmiyali sporsalonunda bedava internet buldum biraz somureyim bare

korkmayin diye biraz girgir a alip anlatacagim

neyse arkadaslar simdi bir olay anlatacagim ben belcika holandadan sonra kancayi ingiltereye attim ve burda bir otelde barmen olarak ise basladim bu calistigim otel 100 yillik filan bir satogibi eve ek olarak yapilmiscadbury house ismide iste burda calisiyoruz birgun yanimda maryus isimli polanyali bir arkadas var burdaki enyakin arkadaslardan neyse iste sef geldi maryus hasan bana yardim edin toplanti odasini hazirliyacagin hastirrr odalarda eski olan bolumde tavan arasinda neyse gittik kimse yok 3 kisiyiz eski  ahsap dosemeli boyle eski eloymasi tahtalarla kapli somineli filan eski biryer birde hafiften karanlik tam tirsmaya hazirliyor adami ki en kosedeki bir odaya girdik oda dige odalara gore soguk diyip dusunmeye kalmadan bu kadin sef acti agzini anlattigina gore bu odada bir ruh yasiyormus oda kitliyken icerden bir cocuk sesi geliyor birisi kosuyormus hatta birgun otelin menejeri o odadan sesler duymus ve elamanlara catmis kim kosusturuyor o odada diye cocuk sesi geliyordiye calisan elamnlardan birimi diye catiyoriste onun odasida ona yakin neyse odaya giriyorlar kimse yok tabi bunlar sasiriyor temizlikcilere sordum kadinlar odadaki ciceklerin yerini degistiriyormus ertesi gun ciceklerin yeri degismis oluyormus ve o bolgede gece temizlik yaparken kapiya vurma sesleri yurume sesleri duyuyorlarmis ve o odanin altindada eski buyuk ozel davetler icin kullanilan restuarant var orada calisanlara sordum hepsi alistik artik diyor menejere gore kiz cocuguymus hatta tekide yuzme havuzunda yuzerken birden kapi kapandi ve duvarin dibinde bana bakan kiz cocugu gordum dedi boynu bukuk birsekilde bakiyormus ve birden gitti dedi diger bin menejer fotograflarinin cekildigini soyledi hatta birkeresinde musterinin teki resepsiyona gelip bu otelde hayalet turu seylerin olup olmadigini sordu odada birsey ler olmus vazla dinleyemedim

ha benim basima gelen ise o odadayken maryusla beni bilenler biler manyak enerjiyi hissederim obolgede birsey varsa ve bizle ilgileniyorsa tamamdir sinyali kaparim ama goremem ayni oyle oldu sef gitti iste biz 2 kisi hafif tirsak odadan sandalye aliyoruz iste lan maryus olum biseyler oluyor dedim  birsey hissediyorum yemin ederim ikimizinde tuyleri diken diken oldu kolumuza baktigimizda resmen boyle tuyler havalaniyordu derken tavandan bir yogun enerji aldim bir baktim kare seklinde tavan arasina acilan bir bosluk ve 2 parca tahtayla ortulu ve tahtalar aralikti lan maryuz bu bizi burdan gozetliyor dedim tabi tirsti disari yoneldi ben tek kalirmiyim  nekadar tirsmasam desemde tek cik tirsiyor odam diyim yanin gidip kapdan ciktikki lan cati arasindan boyle duvarin icinden birsey cat cut ses cikararak bize dogru geldi yani sesin bize yaklastigini hissediyordukki turduk ama 30 dakika sonra geri donduk maryusla sef ne yapiyorsunuz dedi ya bu hayalet kizmis ya dedik hee dedi iste biz hic hayaletle filan denemedik biraz heycan fantazi degisiklik aramaya gidiyoruz dedik oyle sapsallasip bize bakti tapi biz odaya yoneldik tam kapiya geldik lan kalaofier acayip sesler cikarmaya baslamasinmi normalde birseyyi yoktur ama o dakika iste acayip sesler geldi yine cat cut duvarda sesler duyduk icerden ben biraz kitlenip dinlemeye basladim bir baktimyanima maryuz yok pezo kacmis bende tapi tek kalinca arkasindan internette haberleri olmasi lazim araastirin bakin bu isin pesindeyim daha acayip olaylar yasadim kaldigim bu koy de de acayip olaylar yakaladim kiliseden kendini atan yesilimsi renkli kadin ama hayalet aslinda koy halki biliyor gormedim o eski evdeki olaylar arkadasimin basindan gecen cok eski bir evde ki olaylar tv karincalanip surat belirmis ekranda be ve bir cogu ha gecende video ya cekecektim boyle kapi aralikti puf puf sanki biri kafifden davula vururya saba da ates harlaninca puf puf ses cikarirya o sekilde ses geliyordi perde hafif dalgalandi vidio ya cektim ama bence hava akimydi ama ekranin renki yesilimsi oldu sagtaraftan nedense boyle rengi degisip duzeldi kisa kisa

ama

rene simdi banlar filan pisikolojisini  bozuyorsun diye milletin

kalin selametle tamda saatinde caktim ha mesaji

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    karabasan muhabbetina daldim bende... acaip birsey birader.. genellikle yana dogru yada yüzüstü yatarken deilde sirtüstü yatarken bas tam yukariya bakarken cok geliyorlar... birkac sefer oldu kurtuldum ama ter icinde kalmistim ayni sekildede futbol macindan cikmis kadar yorgundum. öyle birsey ki tam gögsümün üzerinde sanki biri oturuyor. kalkipta bakamiyorsun iyice agirlasiyor gitgide. her seferinde atlattim ama 2 ay önce vestelde calisiyodum o zaman manisada yorgun argin isten gelmistim. yalnizim tabi.. hemen vurdum kafayi yattim. gece yarisi uyandigimda üzerimde öyle bir agirlik varki nefes dahi alamiyorum. sanki altta kalanin cani ciksin oynuyormusuzda ben altta kalmisim gibi.. gözlerimi tamamen actim. uyanik haldeyim zorladim bir iki sefer kendimi baktim iyice agirlasiyor. dedim hay a.q karabasan sanirim gene. tek yapabildigim yorgani üzerime kapatabilmem ve vargücümle bildigim sureler ve türkce icten dualari söylemeye basladim. gecmiyodu abi gitmiyordu. dedim sesli okuyayim bari sureleri dualari.. sesimi cikaramadigimi farkettim. epey bi bocaladim cirpindim olmadi. en sonunda dedim ki olmucak böyle birak kendini pes ediyorum dedim icimden..sonra gülme sesleri geldi.. hahahahahaha diye acaip bir gülüstü ama öyle filmlerdeki gibi degil bildigimiz gercekten alayci bir gülümsemeydi. be varya birader onu duydum ya y....raaa  yedin cagatay bitti a.q dünyada isin:) sonra birakti gitti a.q cok pis sövmüstüm arkasindan...
Toplam Hit: 53970 Toplam Mesaj: 315