folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Doğa Üstü Olaylar

Doğa Üstü Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    herneyse hacım ben bu konuda dha fazla yazmıcam isteyen istedigini yazsın gordum dien gordum desin yalan dien yalan desin ama Kur'an okusun herkez kendi yararı için kimse için deil.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    "bu şeyler imkansız"

"cunku hepsi yalan bunun imkansız oldugu yazıo"

bu yorumlar senin bunlari dersen günaha girersin yok Kuranda boyle yaziyo diyosan kaynak ver
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    fransiz arkadas yorum yapinca olur ama baskalari yapinca gunah olur bosver :)..ben ayrintili yarin ayetleri cikaririm gosteririm :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    heheh yarin baya isin var ne varsa çikar valla
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Neyse konu sapıtmasın saat 1 bucuga geLiyo varsa anlatın bişiLerde gece gece neşemiz yerine geLsin:D Compi varsa anLat bea.Sırf bu topic icin giriyom tahribata:Pp

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    olm ne anlatim git basimdan zaten hamambocegine bastim hala etkisindeyim :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    yaw yokmu söle ağız tadıyla bişiler anlatıcak alalalal :D ya sabahtan hazırlayın gece yazın :P

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    hepimiz bagimlisi olduk normal adam yok burda :d
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    DkN_JaN

bana hikaye anlatma kardesim arkadasimda demis evde biri dolasiyordu kasetleri savurdu filan gordum diyor

ayrica benim yazilarimi oku gorduklmerime gordum yasadim yazmisim heralde onlari atladin ben deli degilim bundan eminim o gorduklerimi nasil aciklarsin isik yansimasimi kafamda yarattigim hayalmiydi lutfen yasamadiysan anlayamazsin Insallah sende yasarsinda ozaman gorursun

ben size benim kulagima fisildiyorlar akrabamin sesleriyle adimi soyluyorlardi dedim hatta bircogunu birden dinledim diyorum alsana en buyuk kanit isbatlarimda

taaa olay dedemin dedesinin basindan geciyor bunlar iste ozaman artvine yerlesiyorla simdinin artvinin ardanuc ilcesinin enyuksek koyu olan zekeriya koyune iste dedemin dedesine garipdede diyolarmis cook fakirmis giyecek ayakabisi bile yokmus dogru duz gun ama dedemin dedesin cok durust iyi biriymis birgun 2 3 tane haydut geliyor iste bunlar dedemin dedesine 2 3 kup veriyorlar bunlari sakla biz gelmezsek ac senin olsun icindekiler diyolar ve icinde altin oldugunu soyluyorlar sonra disari cikar cikmaz bunlar yok olmus resmen iste b1 2 yil gecmis dedem diyim iste gelmediler napalim acayim artik demis acmis kupleri iste 2 kupmu ne yalanci olmayim sayiyi hatirlamiyorum iste epey bi altin kalmis buna ve koyun yarisini nerdeyse tamamini satin almis arastir bak bulursun

ve en asilkanit yine ayni koy babannem gil akrabalariyla iste odada oturuyorlarmis orgu filan oruyolarmis hava karamis iste iceri birden 2 eli kilicli filan adam gelmis bunlari oldurelim oldurelim demisler sonra oteki bunlar iyi bunlara elleyemeyiz deyip yok olmuslar tamamen gercektir hatta o diger kadin sok gecirmis akrabalarin cogu bilir bunlari nasil aciklarsin bilmiyorum sana istersen kanitlariyla 100 lerce olay sunarim bana anlatirsin sebeb lerini nden oldugunu ne oldugunu

hadi sana soruyorum

anlattiydim yenden soyleyim buna 15 ksi sahit oldu biz korku gecesi duzenledik ve iste onlar geldi ben hissettim ve transa gectim resmen hungur hungur agladim arkadaslarim aglamaya basladi kizin teki ayaga kalkip oyle bana bakip yere yigildi sonra birkac duayla kovdum oyle saniyorum ben korkmadim ama agliyordum is buarada olayin sonuna dogru herkezin arkasinda duran kapali pencere acilmisti yani kitliydi kolu ininti yada kalkik herneyse bunu nasil aciklicaksin ruz gar deme olamaz o pencereyi anca bir tayfun hortum firtina acabilirdi

buarada o tatil sonrasi biz kusadasina geri donuyorduk iste otobusdeyiz hemen yantaraftaki karsida olan koltuktaki kiz bana bakiyordu kizin gozlerine soyle baktim oda bana bakti anlamadim nedense ciglik atti ve acayip korktu herkez uyandi karanlikti iceri sanki bise olmusgubi herkez oraya geldi ve ne oldugunu sordular kiz beni gosterdi bana bakiyr dedi sadece :d neden dediyse bak cidden diyorum kendimi ovmek icin filan birsey isbatlamak icin demiyorum inan inanir size kalmis bunlari herkez gordu sadece bende gil ben yasamadim sen hala inanma

bak suan burda biseyler oluyor gozlerim yasardi saclarim diken diken oluyor nedenki nezaman boyle olsa biseyler oluyor ama kuanim odamda dualarim dilimde size kolay gelsin bana iyi geceler

buarada kuranida okuyorum turkcesini cunki okudugumu anlamak icin

sadece onlari dusunmeyin yoksa en ufak olmadik kipirtidan nem kaparsiniz en ufak golgeden huylanirsiniz fazla dusunmeyin

ben gozumle onlari gormedim gordugumude idda etmiyorum hatirlatiyimda sade birkere gozumu actigimda uzerimden bisey gectigini gordum digerlerini hep hissettim duydum ama goruntu yoktu bu dunyada yalniz degiliz belki uzaylilardir :d bak onlardan biraz tirsiyorum :d

iyi geceler Allah sizi korusun Allah sizinle olsun

malsahibi mulksahibi hani bunun ilksahibi maldayalan mulkde yalan birazda sen oyalan bulafi hatirlarim hep dedem demisti sizde hep kotu birsey yaptiginizda bu sozu hatirlayin kimseye mesaj vermiyorum :d tekrar iyi geceler ohh be basimdan gittiler :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bunu çok önce okumuştum aradım buldum ne kadar doğrub ilmiorujm.....

Adamın biri, bi cumartesi gecesi evine dönüyomuş. Birden 15-16 yaşlarında sevimli bi kızın yolun kenarında otostop yaptığını görmüş. Adamın da aynı yaşlarda iki kızı varmış. Hemen arabayı kızın yanına yanaştırmış, "Gece yarısı böyle ıssız bir yerde n’apıyosunuz Allah aşkına? Bu saatte otostop mu yapılır?" demiş. Kız, "Uzun hikaye. Rica etsem beni evime götürür müsünüz? Buraya çok yakın. Bu iyiliğinizi ömür boyu unutmam" diyerek arka koltuğa oturmuş. Kızın üzerinde cicili bicili, hoş bi elbise varmış. Evinin adresini vermiş. Gerçekten de yakınmış ev. Adam eve vardığında önünde durmuş, "İşte geldik küçük hanım" diyerek arka koltuğa dönmüş ama arkada hiç kimse yokmuş. Gözlerine inanamamış tabii. Hemen arabasından inip evin kapısını çalmış. Beyaz saçlı, çok yorgun görünen yaşlı bi kadın açmış kapıyı. Adam heyecanla, "Bana inanmayacaksınız ama yoldan küçük bi kız aldım. Bana buranın adresini verdi ama tam geldiğimizde..." Yaşlı kadın adamı susturmuş, "Biliyorum, biliyorum" demiş, "Sonra da ortadan kayboldu di’mi? Bu başımıza ilk defa gelmiyor. Her cumartesi akşamı aynı şey olur..." Meğer kız bir cumartesi gecesi diskodan dönerken trafik kazası geçirmiş ve oracıkta ölmüş. Şimdi her cumartesi gecesi kazada öldüğü yerden otostop yapıp evine gelmek istiyomuş ama bunu bugüne kadar başaramamış. Kadın bunları anlatırken adamın gözü piyanonun üzerindeki kızın fotoğrafına ilişmiş. Evet, kız aynı kızmış ve üzerinde de aynı elbise varmış..
Toplam Hit: 53826 Toplam Mesaj: 315