Doğa Üstü Olaylar
-
gecen sene peygamber efendimizim dogdugu gece basimiza geldi bu olay. bir gun oncesi ewe dort tane kiz arkadas geldi. dogum gununden geliyorlar pansiyon kapanmis sokakta kalmislar bi arkadasta bize getirdi neise girgir samata ew arkadasim surekli cin muhabbeti cewiriyor. sabaha karsi o gunde kandil. diyorum yapma yok dinlemiyor. neyse ertesi aksam mutfakta yemek yedik. dedim ki son cikan sofrayi toplasin gelsin ben tv izlicem. kalktim tv basinda oturuyoruz. saat 21:00 civarinda kalktik. saat 23:30 ciwarinda mutfaktan muzik sesi gelmeye basladi. mutfakta discman im wardi. speakerlara bagli. kalkarken ben fisini cekmistim speakerlarin arkadaslarda hemen arkamdan kalkmisti. discmande kapali kimse acmamisti. bangir bangir son ses muzik duyuluyor. tabi biz bu mewzuyu o saate kadar duymadik. tv izliyorduk reklam girince sessize aliyorduk tv yi. yani o saate kadar yoktu. tabi uc kisiyiz ucumuzde yusuf yusuf olduk. sonra kalktik arkadasin birisi onde ben ortada obur arkadas en arkada mutfaga dogru yuruduk. benim ewin mutfagi mezarliga bakar. cam var camin onunde buzdolabi var. neise en ondeki arkadas bagirinca kactik geri hemen. gordugu sey bembeyaz birsey sirti bize dogru donuk yani yuz tarafi mezarliga dogru orda sandalyede oturuyor. ardindan biz icerde dualar falan bi kiz arkadasim aradi anlatiyorum durumu napcaz falan diye cikamiyoruzda ewden cikmak icin mecbur mutfak onunden gecicez. neise kiz arkadas diyor iste su duayi okuyun bu duayi okuyun. obur arkadasta hafiz bi arkadasi aradi gel bizi al diye. dedimki ben kiz arkadasa ilknur simdi tel kapansa zil calsa altima kaciririm. ve o anda dit dit dit dedi tel kapandi zil bi caldi hepimiz balkona nasil ciktigimizi anlayamadik. sonra arkadas gelmis iste o calmis zili bu yukari geldi ewden cikardi bizi 3 4 saat sonra sabaha karsi baska arkadaslarla geldik ewi bi guzel temizledik sofradaki ekmek kirintilarini topladik falan. ekmek kirintilarina cok dikkat etmek lazim. aynen baska bi ruyada anlatayim sizlere bi gece yattim ruyamda bi discodayim teyzemin oglu barmen gay gibi bi cuce var bira ve patates cipsi istiyor teyzeoglumda yardim et goturmesine diyor cuce oldugu icin cikiyorum ben bunun pesinden disari bu ortalikta yok kufrediyorum sinirleniyorum elimdekileri atiyorum. o anda askerler gelmeye basliyor. sanirim rus askerleri yani surekli aralarinda konusup da da da diyorlardi. neyse bunlar disco yu bombalamaya basladilar. ben kactim bi bakkala un yada seker cuvali gibi birseyin yanina saklandim. bunlar orayada geldi herkezi olduruyorlar. ben yatmisim yuz ustu saklaniyorum ama kendimi goruyorum. ustumde beyaz bi gomlek var. bu birseyler dedi beni silahla bi vurmaya basladi. o anda kursunlarin vucuduma girdigini gordum ve o aciyi hissettim en az 5 10 tane sIktILar. ve tam son nefesimi verecekken kelime-i sahadet getirdim ve uyandim. kalktim yatakta ekmek kirintilari vardi.... bu arada yatak dedigim cekyat ve salonda olan bi cekyatti. yani kendi yatagimda olan birsey degil. surekli yatmadan once carsafimi silkeler oyle yatarim ben kucuklugumden beri. abi siz siz olun ekmek kirintilarini toplayin yolda ekmek parcasi gorurseniz kenara koyun ciddiyim b konuda... ben belki o ruyada olcektim. o sahadet belkide kurtardi beni...
-
hojalar yarın sabah yani bu sabah sınavım var hemde saat 9:00 da sıçtım ben yuyamıyorum tıtstım zaten böle hep tırsarım mezar ölü cin periden ALLAHTAN hep dua ediyorum la anlatmayın korkanı var korkmayanı nicksiz ben seni ne edim a.g.q olum gece gece yapılırmı bu ama suçlu benimki ben sordums ana ben geberiyim oyy oyyy
-
Bizim köyde (Kayseri'de) Bu tür olaylar çok olur.. Nickimyok bilmiyorum benim de duyumlarım böyle... Ama işte neden normal bir durumda değil de uykuda ve o hisler neden öyle ? Uyuyor musun uyumuyor musun bilmiyorsun... ve kalktığında kan-ter içindesin... :S .. Halamların evinde yatak odasında kimse yatamaz mesela... Geceleri gelip orada yatanları korkuturmuş... Annemin başından geçer birşey daha var (Bu olay da kayseride) Annem oturma odasında abimlerle yatıyormuş... Cama birisi vuruyormuş annem gözünü açmış bakmış herkes yanında.. Tekrar yatmaya devam etmiş... Dışarıdan Abimin sesi ile birisi Anne aç ben geldim kapıyı aç diyormuş.. Annem gözlerini bi açmış abim yanında duruyor hiçbir şey yok herşey normal... Ve yine devam etmiş uyumaya.. Dışarıdan bu sefer Anne nolursun yardım et aç kapıyı diye sesler geliyormuş.. Vallahi bilmiyorum ama ben bu durumlardan çok korkuyorum.. Ertan abimin de dediği gibi en iyisi Dua'dır.. Ben de Allah'a sığınıyorum.. Dualar ediyorum... Özellikle yatmadan önce ... O zaman daha bi rahat hissediyom kendimi... :S Kafa karıştırıcı ama olan şeyler... Tabi somu olarak düşünürsek Nickimyok çok saçma geliyor.. Ama var... Bizim Din Kültürü Hocası anlattı bize... Arkadaşı bir Cin'le evliymiş evde hep onlarla beraber yaşarmış.. Çocukları varmış hatta.. ve çocuğunun birisi fln ölmüş böyle şeyler :S :S La gece gece kafayı yedirteceksiniz bana hatırlattınız bunnarı :D
-
Ya bu nicksiz kanıma girdi.Karabasana kimimiz inanır kimimiz inanmaz.bunun üzerine bi oLay anLatıcam..
Çok güvendiğim bi arkadasım asLa yaLan söyLemez heLede anLatacağım oLay hakkında..Neyse.arkadasın ağzından aynen anLatıyorum
Birgece uyuyorum ve birden irkiLdim uyandığımı biLiyorum eminim buna.Ve uyandığım saatte ezan okunuyor onuda duyuyorum.Herşey normaL,gaLiba ezan sesine uyandım derken birden kapı acıLdı ve karsımda annemi gördüm.Hani komsuyu faLan ziyarete giderken eLbiseLerini faLan değiştirirsin vs vs. Annem giyinmiş faLan kapıyı actı karsımda duruyor.Yataktan doğruldum ;'Hayırdır anne nereye gidiyorsun gecenin bu saatinde' dedim.Bana kafasını cevirdi sanki bir yön gösterir gibi..Anneme tekrar sordum anne nereye gidiyorsun neden böyle giyindin dedim.Bu arada annem üzerime doğru geLmeye basLadı ve oğLum seni özLedim der demez üzerimde bir ağırLık hissetmeye basLadım.Anne diye bağırmaya caLısıyorum kısık bi şekiLde,sesimin cıktığının farkındayım.Ama duyuLması imkansız.Nefesimin bir an kesiLdiğini hissetim.Nefesim iyice daraLmıstı artık öLüme hazırLanıyordum sanki.O sırada odamın içinde bir parLak bir cisim gördüm sadece parLıyordu.Sonra annem o parLak cisme baktı.Bu arada bende oLanları falan görüyorum.Üzerimdeki ağırLık yavas yavas kaLkmaya basLadı.Ezanın sesi öyLe güçLenmiştiki anLataamam.Hemen besmeLe cektim.Bir anda yıLdız iLe annemi göremedim o andan sonra.Yatağın icinde oturuyorum.sonra heemen annemLere sesLendim içeri geLdiLer.oLayLarı anLattım...Bu arada birşeyi farkettim haLa ezan okunuyordu...
ArkadasLar kesinLikLe uydurma değİL.. -
olm o karabasan iso anlattim ya sana kismi felc meselesi iste :)..aferim lol unutmamisin :)....Bunlari yazionda o yatak titreme olayindan sonra olanlari niye yazmion :)...Eline Yasin alip okumalar...Kuran okumalar...bir ara iso koptu gidiyordu ama sonra isler degisti...ruya gormus bak yine muslumanligi aklina gelmis :)...Simdi birde yukardaki 1,5 yasina kadar zirlayan(cocuklar aglamaz zirlar o yasta :))...Annen hamileligi boyunca 1 kez mi besmelesiz is yapmis o da o olayami sebep olmus...?...Valla metafizik hakkinda cok sey yazilip cizilip anlatilir ama sidmiye kadar pek inanmadim....di bugun basima gelen olayi anlatim....Unideyim okulla ugrasiyorm notebook un sarji bitirene kadar agaclarin altinda ugrastim..o arada etekli(mini) bitane yavru ceylan geldi onumden gecti sexi bir bakis atti bizim ufaklik nem kapti neyse siktir et dedim..artik degistik ya :) peder bugun sabah yaylaya gitti bende kovuldugum evime geri donebilecektim eve donunce mala asilip 31 cekim diye geciriyorum kafamdan :)...ama sabirsizlaniyorum hasretiz :)...Neyse iste wireless i bulmusken birde 2mbit baglanti :) somuruyorum ne var ne yok...neyse eve gidemem diye ubuntu indireyim kurarim notebook a dedim basladim download a ..ayaga kalktim iki ileri bir geri yuruyorum agaclarin altinda erkekler kizlarin dissini cekiyor ;)..elime evin anahtarini aldim ceviriyordum...sonra oturdum download falan bitti evin yolunu tuttum..baktim araba yok ii peder ucmus eylule kadar yok artik :)..ev bos...kapinin onune geldim anahtar yok...donuma kadar baktim cebimde oldugundan emindim...sonra notebook cantasini actim herseyi cikardim yok...amk 31 cekecem :)....sictik dedim artik eylule kadar ne boq yicem 31 den vazgectim :)....sonra acaba okuldami dusurdum oturdugum yerde diye hemen otobuse atladim uniye...cantada falan yok iyice baktim....sonra unide indim oturdugum yerlere baktim yok...moral 0 oldu...sonra dedim dikkat etmedim acaba evde kapinin orada elime aldim ayakkabiligin ustune falanmi biraktim...eve tekrar gittim ...hay amk ordada yok...deli oldum....sonra 1saat kadar notebook un batarya vardi acim bari dedim komsunun wireless var oradan dalim biraz...o da ne anahtar cantanin icinde..ama universitenin veritabani gotume girsin baktim ben anahtar yoktu burrada....dedim kafayi yiyoruz....actim eve girdim...dolaba daldim...falan 31 cekmedim merak etmeyin ;)...boyle bir olay yasadim iste..bugun.
-
laaaa anlatmayın a.g.q valla yatamıyorum ama zorlada olsa yatacam valla 2 defa ayuaşadım üçüncü olayı yaşarsam giderim eger yarın nete girmezsem demekki kalpkrizinden gitmişim
hadi kalın selametle
dead KaptaN -
olm evde tekim karanlik susun sil iso su konuyu .
-
iyi geceler yargiC ... Yarın bende 9da sınava giricem :) Deneme sınavı.. Okul 14 adım karşıda uyuyamam bide ben yaa :D ... Pillibebeğin anlattığı o nefesin kesilmesini aynen ben de yaşadım... Ne yapsan ne etsen g...nı yırtsan da çıkmıyor ses... Gücünü harcıyorsun nefesin gidiyor bağırıyorsun ama ortada ses yok :S ...
-
hoja biliyorum bende yaşadım ama tek yolunu biliyorum oda dua etmek ben dua edrim devamlı
laa valla benim vizeler var öle denem sınavı degil a.q -
compii kopardın beni :D:D ama doğrudur o olaydan sonra yasin miş kuranmış ne varsa okudum geçtim valla halada kuranı okurum ama işte böle rüyalar falan lan olm compi sen bulamamışındır anahtarı geç onu notebook çantasının kenarının köşesine sıkışmıştır takma bunu kafaya ha bu arada evlendi demişin çocukları var demişin cinden çocuğu olanlar hamile kalıo falan doğruda boş doğuruo die biliorum ben karın şişio şişio zaman geldimi boş doğum yapıo..
Toplam Hit: 53640 Toplam Mesaj: 315