folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Doğa Üstü Olaylar

Doğa Üstü Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyotosays
    coyotosays's avatar
    Erkek
    evet bence pokemon'dur :P neyse dalga geçmemek lazım bu konularla! Ben önceden çok korkardım ama şimdi besmele çekip bodruma bile iniyorum :p Herşeyin başı dua !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    -

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    abartma ne fabrikasyon hatası :D

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    bi gece yazıyonuz bi gece yazmıyonuz ne işya :D bugun cuma yazın yarın okul yok sınav hiç yok hadi :D anlatın başlayın ULEN

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    hissediyorum geliyorlar kokainman beni kovdun ama onlar kaldi tahribatta kaldilar ojfkjhjhfkdhmmùg klavyem carpildiklfjkdnfkddlk

ya anlatacagimda gece gecede anlatilmazki korkuyorum :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    baba annat daassahaq geçmeden okuyaq
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    noyanya harbi diyorum benim basimdanda cok gecti ama yazmiyorum artik inanmiyolar usutuk bu diyorlardir ama harbidende o canta nasil gitti anlamadimya 15 dakika elimde cantayla yurudum sinifa koyup assagi indim geri ciktigimda yoktu eve gittim cantayi ilk aldigim yerde buldum garip adaha neler neler olduda bos verin

zaten evde yalnizim karanlik kocaman ev bir masa lambam yaniyor okadar :h

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    tamam anlatayim size bir hikaye basimdan gecti okadarda korkunc degil

ben kucuktum iste koyde kaliyordum

biz birgun bizim koydeki evin hemen bitisiginde terkedilmis bosaltilmis bir ev vardi orda boyle bir buyugumuzle ayin gibi bise yapip o seyleri filan cagirdik mumlar yaktik hikayeler anlattik buyugumuz biseyler okudu sonra harbi diyorum mumlar sondu sonra bizde korkup arkadaslarla gezmeye oynamayag ittik boyle hafif tepelik tarlalik biryere orda ooynuyoruz beni biseyin takip ettigini sezdim oyle hissediyordum sonra arkadaslarda hissetti tepede biseyler vardisanki sonra biz kacmaya basladik ama arkadanda bisey geliyor catir cutur ses geliyor ve acayip hissediyorduk

biz kactik iste bir evin karisina geldik yanduvarinin karsisina duvardada bir pencere vardi acik camsiz tavan arasinindi iste oraya dikkatlice baktim bise sezip iste ordan bize bi kararti bakmazmi biz biciglik attik evlere kactik ben eve geldim a q bizim evin mutfagida o ev bakiyordu annem evde mutfaktaydi boyle boyle dedim bise olmaz filan dedi o ev bize gore periliydi iste nederseniz oyleydi :d iste benyattim ogecede kara basan gordum oyle bir ruyaydiki birkac yil o ruyayi gercek yasadim sandim halada supeye duserim gercekten yasadimmi diye harbiden hatirlayamiyorum ruyada iste orda ayin yapiyoruz ayni sekilde sonra odada bir sandik vardi benle arkadas aciyoruz boyle dolu oncek cikiyor sonra altindan kanli bezler cikmaya basliyor arkadasin elindede mesale vardi o dusuyor yaniyor hersey ben tabi tirsiyorum ertesi gun herkez geldi herkeze bisey olmus iste benim gibi sonra o buyugumuzun yardimiyla o odanin kapisina duavr orduk kerpicten aksam oldu yattik acayip bir ruya gordum o yapiyla ilgili filan iste beni korkuttular zaten gece sabah kalktim mutfaga gittim bibaktim o yapinin tavan cokmustu duvarlarin bazilari yikilmisti hepimiz sastik saglam ev bir gecede harap olmustu

nicksiz anlattirdin simdi bana kendimi kotu hissediyorum osturuktan nem kapma moduna gectim :d

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    Agalar hadi konuyu ben aktif hale getiriyim sizde hikaye yazın:)Yok mu yav başka hikaye?Bu konuyu 10000 hite ulaştıralım el birliğiyle:))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    abi bu konun 1000 hıtı nı ztn ben yaptım :D çık gir çık gir :D

Toplam Hit: 53828 Toplam Mesaj: 315