folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Doğa Üstü Olaylar

Doğa Üstü Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eses
    eses's avatar
    Erkek
    beyler daha oncede dedigim gibi başına gelmeyen inanmaz bunlara gene o yezlık evde başımdan gecen bir olayı daha anlatayım size buda olan gerçek bir olaydır...

Bir gece evde tv seyrediyoruz ev üst kat üstümüzde kimse yok yanlız o hafta yanlış olmasın yada 10 gundür anten cekmiyor bende gittim hani şu antenler vardır bilirsiniz elektrikli olanlardan hani tv nin yanına konulanlardan aldım kablosu uzun olmadıgı için hemen tv yanında duruyordu sandalyenin ustunde ancak orada dogru duzgun cekiyordu bizde tv nin karşısında program seyrediyoruz saat valla heralde 23 gibi antenin arkasındaki camda açıkdı ya hala o an gözümün önünden geçiyor resmen korku filmi seyreder gibiydik anten resmen üstünde durdugu sandalyeden havalandı arkasındaki pencereden kendini aşşagıya attı.Ama dedimya antenin bir ucu tv ye takılı diger ucuda yerde pirize takılı iken ve durdugu yer pencere seviyesinden aşşagısındayken nasıl olduda kendini pencereden aşşagıya attı????..

Bir arada yazlıga eşimin cocukluk arkadaşı geldi hesapda 1 hafta kalacaktı ama kızcagız geldigi gunun sabahı evden kaçar gibi ist. geri döndü..O gece bizde salonda yatmışdı sabah biz kalkdıgımızda o hala uyuyor sanmıştık çarşafı kafasına kadar çekmişdi bizde evde sessiz,sessiz hareket ediyorduk 1 yada 2 saat sonra eşim gidip uyandırıyım dedi yanına gittiginde kız sabaha kadar çarşafın altında uyanıkmış kızın sonra anlattıgına gore gözle gormemesine ragmen biri sabaha kadar başında çekirdek yemiş oda cok korkmuş uyumamış oglenden sonra ilk buldugu biletle antalyaya oradanda ist geri döndü.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    aha aklıma geldi sözlüm anlattı babasının başından geçen olayı.

babası hasta idi ama doktora falan görünüodu ve ölcek denmiodu bir gün eşi ile normal yatıolar. adam uyanıo ve gardolabın üstünde birini görüo adam buna dioki bana bi aspirin ver ama kızın babası o sıra çok halsiz bitkin işte kalkamıo yataktan aspirin getiremio.

nese ertesi gün oluo ev ahalisine bunu anlatıo. ve benim kıza dioki git aspirin al yataığımın yanına koycam gelirse vercem.

ve gece gene gelio. tekrar aspirin istio ama adam aspirini koymayı unutmuş gene aspirin istio ama gene kalkamıo ve adam buna dioki 1 ay içinde öliceksin.

babası tam 30 gün sonra vefat edio:(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    benim yarın sınavım var tırstım biraz az önce (ışık kaplıydı) pc açık muzik sesi geliyor ama kendimi kötü hisstettim sanki arkdamda biri avrmıs ghibi yokmus ohhhhhhh dedim pcden bir ses geldi virüs buldu :P dedim kalkım pc başında durıım barı (ışıgı yaktım:P) sabaha kdar pc başındayım ama yarın sınav var :(

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    konu baya tutulmuş yavv

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    Ya tartışma konusu yaratmaya gerek yok.Biz burda duyduğumuz olayları anlatıyoruz.Dini boyutunu tartışmıyoruz.gerekirse onu da tartışırız ama burda ahkam kesmeye gerek yok.Burda amacımız biraz korku,biraz heyecan..Yoksa geceleri çok çekilmez oluyor.) Ama benim düşünceme görede bu varlıklar insana görünebilirler.Çünkü ne gerçek hayattaki nede burdaki arkadaşlarımın yalan söylediklerini düşünmüyorum.O yüzden bence sen konuları en başından oku Dkn_Jan belki o zaman gerçekliğine inanırsın,ama gece oku daha zevkli oluyo:))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badcat
    badcat's avatar
    Erkek
    Baktımkı Baya ciddi olaylar var bende bırseyler solemek istedim

(olayın gercektılı acısından hıc bır bılgım yokturr)

Yeni Evlenmiş Çiftler Eskı Arabalarıyla Otobanda yol almaktadırlar Hafıfı muzik ve muhabbet bu yolculugu zevklı kılıyordur

otobana gırdıkten yarın saat sonra ara bırden durur adam ılk once ıstop ettı fln zanneder ama arabayı calıstırmayı dener başaramaz benzın gostergesıne baktıgında ıse benzını bitmiştir .

ama halbuki yola cıkmadan once bayağı bır benzın almıstır arabaya.
    Adam bagajı acar ve oradakı bıdonu alıp karısına:

Sen arabada bekle kapılarıda kilitle ben gerıdekı benzıncıden benzın alıp geleyım ıdare eder zaten o benzın bızı der..

kadın tamam der ve adam yola koyulur kadın dıkız aynasından kocasına bakar ve onu gozlerıyle dıkız aynasından takıp eder...
    bı anda radyo çalısmaya başlar..ve kadın irkilir bıraz gectıkten sonra dıkız aynasından gerıye bakar ama kocasını göremezz..

kadın biraz daha bekledıkten sonra endişelenir ve dısarı cıkmak ıster kapının kılıtlerını acar ve actıgı anda radıo kapanır.. kadın dısarı cıkar ve bır anda şok gecırı hıc bı sekılde hareket edemez sadece goz bebekelrını hareket ettırebılıyordur..

arabanın ustunde kocasının bedenınden ayrılmıs bı sekılde kafası durmaktadır ama bu kafada sankı havada asılı bı sekıldedır

kafa bı anda doner ve kadına dogru bakar

az bır zaman sonra ıse kadın hareket etmeye baslar tam o sırada ise arabanın tavanındakı kafa arabaya dogru (bir topun sekmesi gibi) vurulur ve gerı cekılır bu olay hızlı bır sekılde gerceklesır

kadın otobanda oldugu ıcın yardım ıster ve yolun kenarından kosturarak araçlardan yardım ıster ama en ılgınc yanı burda olsa gerek hıc bır araba kadını fark etmez kımse durmaz hıc bırsey yokmus gıbı yollarına devam ederler...

off of:(

wЭ└ جδмЭ ┬O βα∂جα┬
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar inanmıyacaksınız ama ben c** gördüm. 12 yaşında flalandım. Köye gitmiştim yazın. Sabahın daha erken saatlerinde gezmek için çıktım dışarı, bizim oralarda küçük mekan. İşte yoruldum, çıktım çakıl taşlarının üzerine oturdum dinlenmek için. İşte bi iki dk oturduktan sonra tam karşımda bişi gördüm. Ama göz gözeyiz. Yarasaya benziyordu ama yarasa değildi. Kafası vardı insan gibi, siyahtı. Yarasa gibi kanat çırpıyordu. Burnu vardı,gözleri şaşı gibi dönüyordu.Hala dün gibi hatırlıom. Sonra can havliyle kendimi aşşağa attım başladın eve doğru koşmaya. Çok pis korktum ama. Sonra hacı halamın yanına gittim. Gördüklerimi anlattım. C** dir dedi. Sonra işte istanbula döndüm, okula başladım. Okuldan dönerkende bakkalın tekinin önünden geçiyordum, gastenin tekine gözüme takıldı. Gördüğüm şeyin aynısını gazeteye koymuşlardı. Ben şok oldum. Gittim okudum işte. Şu yazılar yazıyodu. AMERİKA C**LERİ İLETİŞİM AMAÇLI KULLANIYOR.

**EbMaRtEu**
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    bu amerikada neyi kullanacağını çok ii biliyo valla adamlarda ne teknolaji var bee:)...

l enfer c est les autres Sartre ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    Cinlerin savaşlarda kullanıldığı eski bi olay. 2.dünya savasında rusların cinleri savaşlarda kullandığını okumustum

Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    :):):):):):) Yaa be_cool 'un dediklerine koptum yaa :D:D:D kücükken çantasını götürmüşler adam cep telefonu ile gezmeye korkuyor :D bugün çok güldüm hadi hayırlısı valla ... Allah'tan cafe boşta rahat rahat gülebiliyom :D:D

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
Toplam Hit: 57465 Toplam Mesaj: 315