folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Doğa Üstü Olaylar

Doğa Üstü Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    yakinda be_cool doga üstü guçlerim var dicek muahahahah çok korktum :d
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    al ben yasadim bu olayida

simdi ben oturarak arkadaslarla konusyordum evde iste bir ara dinliyordum bizimkilerde evdeydi ankarada oldu birden bana titreme usume geldi sonra uyumusum gozlerim acik ama 1 saat gozlerim acik dumusum bilincsizce neden oldu anlamadim gercektir tamamenn :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    be_cool Allah rızası için git burdan.git nolur git.gittttt=)))

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    abi bi tek be_coola bırakmayın sizde anlatın

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    Ne zamandır bu konuya katılamıyorum.şimdi bildiğim diğer birkaç olayı paylaşayım sizinle.Bunlarıda kuzenle konuşmuştuk.O babasının yanında staj görmüştü ilginç bi abi vardı orda birde kuzenin annesinin işyerinde birkaç tane ilginç insan vardı.Onların bildiğim kadarıyla kısaca anlatayım yaşadıkları durumu.Şunu da söyleyeyim yalan vs. diyenler çıkacaktır teyzem 5 vakit namazında bir insandır ve yalanla kesinlikle işi olmaz belirtmekistedim.

yemek yiyince fln yere dökülen kırıntıları temizleriz her zaman.Ama işte bi tane ablamız temizlik yaparken üşeniyor ve kırıntıları çocuğunun yatağının altına atıyor.nasılsa sonra temizlerim diyor.Ama bunu unutuyor.O andan itibaren çocuğu hep kabuslar fln görüyor ama çocuğa başka birşey olmuyor.bu ablamız bir gün çocuğunun yatağında uyuya kalıyor ordan kaldırmıyorlar onu rahatsız olmasın diye.Sabaha kadar kabuslar görüyor.sabah kalkarken vücudunun acıdığını farkediyor.Ayanaya baktıında bütün vücudu baştan aşağıya mosmor.Sebebini bilmiyorum sizce neden morarmış olabilir=))

Kuzenin çalıştığı işyerinde abi varmış bi tane.Diyormuş ki ya benim suratım fotoğraflarda hep karanlık çıkar görünmez.Tabi buna kim inanır.pek çok kişiyle iddaaya girmişler böyle kazanmış.Bizim kuzen ordaykende yeni gelen birisiyle iddaya giriyorlar.Hep beraber fotoğraf çektiriyorlar.Ve suratı yine karanlık çıkıyor.Ne kadar denerlerse denesinler sonuç aynı.

Teyzemden duyduğum iki olayı aktarayım size.

Onun işyerinden olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam.bi abinin eşi ölüyor.Ama abi gerçekten çok iyi birisi ve ibadetini de hiç bir zaman bırakmamış.O abiye eşi öldükten sonra beyazlar içerisinde birisi geliyor.Abinin işte cinsel ihtiyaçlarına kadar herşeyini karşılıyor yani eşinden farksız bir şekilde görevlerini yerine getiriyor.Ben şahsen dumur vaziyetteyim:S

Diğeride teyzemin eski müdürü. ölen kardeşimi ne vardı bu abinin.Ölen kişinin yaşı küçüktü o yüzden kardeşi olmayabilirde emin değilim tam hatırlamıyorum o kısmı.Onun işte kardeşi diyelim;ölmeden önce hep üzerine(ensesine vs) çıkıp kirpikleriyle falan oynarmış.Adamın anlattığına göre biri yada birşey gelmeye başlamış.Adamın ensesine çıkıp kirpikleriyle falan oynuyormuş.Adam çok korktuğu halde gelen şeyin gitmesi için hiç birşey yapmıyormuş.Hiç birşey yapmamasının sebebi de o gelenin cidden kardeşi olduğunu düşünmesi..

Benden şimdilik bu kadar bildiğiniz başka olaylar varsa tam gaz devam:))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Bu olay gerçektir::P

bigün yatıyorum saat gecenin 3 ü kapı gıcırdamaya başladı.

bi baktım amk oda ne kapı kapandı.
    hafiften açılıp kapandııı tırstııım

sonra baktım etrafta yeşil şeyler var attım kendimi yorganın altına sonra

elham okuyup korkumu yendim kapıyı açtım mutafağa doğru ilerleyen gölgeyi izledim

elham okuyarak....

lan oda nesiii allaaaaa

annemmiş :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    o kadar korktuktan sonra annen olması beni uzdu keşke o olsaydıda tepeleseydi seni :D (şaka tabiki Allah böle şeylerden uzaktutsun(inanları tabiki) AMİNNNNNNNNN)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oguzhanbaba
    oguzhanbaba's avatar
    Erkek
    arkadaşlarımden görenler var da ben görmüyorum nedense hiç. ama gören arkadaşlar da gece gündüz öyle şeyler düşünüyo a.q. görmeseler haksızlık olur. tabi altlarına da sıçıyolar ayrıca.

Yalnız Bir ordudur Kendi çölünde Sonsuz savaşlarında Hep yener Kendi ordusunu.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oguzhanbaba
    oguzhanbaba's avatar
    Erkek
    ha bi de görenler ya:''küçük küçük adamlar gördüm ama çok korkunçtu..'' ya da :''ulan tıpkı su gibiydi sonra duman gibi oldu yükseldi..'' dediler. tabi anlattığım gibi sakin diildi hiçbiri. ve hiçbiri de rüya değilmiş, dediklerine göre işte.

Yalnız Bir ordudur Kendi çölünde Sonsuz savaşlarında Hep yener Kendi ordusunu.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Bu olay da gerçenktir biz odadayız pes 5 oynuorus arkideşle bi ara kapı tıklandı sonra açıldı kapı ama giren yok dedim abisi gelmiştir çıktım odadan bbaktım abisi bilg. başında deil aşşaı baktım yok abisi ewe gelmemiş sadece babaannesi var o kadın da bizim olduumuz 3. kata kadar çıkmıyo :S garip bişe belki de sadece pokemondur =)
Toplam Hit: 57446 Toplam Mesaj: 315