folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Doğa Üstü Olaylar

Doğa Üstü Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanaN
    CanaN's avatar
    Dişi
    nicksiz olum kıçın açık yatmışsın dicem:P şaka len olur boyle vakalr albasan mı ne dıolar ozellıklede hamılelıkte oluyor ben yatıorum yatakta amcam geldı odaya ustumu orttu gozlerı mattı soka gırdım cunku amcam yurtdısındaydı neyse bu gıttı ama ben 3,5 attım.Birkerede ayagımın altını gıdıkladı.
    ama en urkuncu bundan 2 yıl once mısafırlıkteyız fal ıyı bakardım ben elıme fıncanı aldım geceye denk geldı tam aldım arkadasta boyle üç harflılerle çok ugrasırdı fıncandan gozuem mızrak gıbı bırsey gırdı ben tıtremeye basladım kımse yanıma gelemıo yuruyorlar ama gelemıyorlar sadece nas suresını okuyan arkadasıma amin dıyebılıyordum.Çıldırdım resmen oda birbirine girdi en sonda lamba söndü elim yüzüm kaydı sonrada duayı okudukca rahatladım birdahada ne böyle şeylerden korktum nede fal fıncanını elıme almadım.
    Not: Bu ruh çağırma ayakları hıc ıyı ayak deıl gelen ruh deıl .in oluomus ve geri gitmiyormus.

Holyone bizi discoya götürrrr !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    Bismillahirahmanirahim diyip baslayayim

wallaha ben saglamim

GrayWolf ben o bicaklari aslinda bazi belcikadaki it surusu icin sakliyordum ama onlara nasip oldu :d

arkadaslar gec oldu simdi anlatirsam gece 2 saat kulagima fisildarlar saka degil gercekten yarinda is var simdi onlarla ugrasmayayim kuranim tam karsimda duruyor bicak yok ama buyuk bir cekic var yatagin yaninda :d ama en buyuk silahim Allaha olan inancim ve kurani kerim

size bir olay anlatiyim bare

simdi bu gercekmis yani ben birinden duydugum icin garanti veremem bana ayit degil ama gercekligi konusunda kanit bile sunuyordu adami bile gosterdi

simdi bi adam taksicimi ne iste bu arabayla evine gidiyor yanindada arkadasi var iste onde oturuyor bunlar bir mezarliktan gececek gece vakti yani yol tam mezarligin ortasindan geciyar sagin da solunda duvarlarla ayrilmis mezarlik yoldan bunlar oyaldan gecerken oduvardan bisey yola atliyor ve bu bir den firene basiyor ama duramiyor o seye carpip geciyor adam duruyo soyle bakiyo hafiften bisey yok kedidir filan diyor adam gaza bakiyor giderken yanindaki arkadasin bembeyaz oldugunu goruyor arkaya bakar sekilde arkadasida arabayi kullanan arkaya bakinca bir kadini gelinlik icinde areka koltukta otururken goruyor ve bembeyaz olmuslar tabi bunlar iyice korkmus dua mu okuyarak gazi koklemis bidaha bakiyo arkaya mezarliktan cikinca bunlar kadin kayboluyo manyagg biseyaa

birde mezarlikta karsiniza deve cikarsa durmayin yolunuzu cevirmeyin direk yuruyun yanindan gecin gidin sebebini sonra anlatirim yok deve filanda demeyin :d

ben simdi yatmaya gidiyorum icim titriyor hayirlisiyla bu gece biseler olacak ama bakalim

Bismillahirahmanirahim diyip mesajimi kapayayim

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yatma la deveyi anant:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    bende yine hikayeler var bu arada nicksiz tahribatin psikolojisini bozmus :d
    birde be_cool'un yerinde olmak istemem valla pc basinda arkama bakmaya korkuyom :d

antakyada dedemin köyunde bi kiz anlatti bunu, onun arkadasi c..lerle çok ugrasirmisti sonra bir gün sabah uyandiginda her yeri agiriyordu sanki birileri dövmüs gibi, bu hep boyle devam ediyor bakiyor bazen bazi yerleri morarmis iste korkudan yatamiyor bir gece annesi ablalari yengeleri felan oturmuslar kendisi yatti onlar uyumadi, sabah uyandiginda yine bazi erleri morarmis her yerim agiriyor dedi ama kimse bisey görmedi..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    Benim değilde dedemin babasını başindan bi olay geçmiş .. Benim büyük dedem yane .. Neyse yaklaşık 30 35 yıl önce Trabzonda merkeze yakın bi köydeyiz biz işte Büyük dedem atıyla gitmiş çarşiya erzak un filan almaya neyse alacağını almiş yuklemiş atına koyulmuş yola bidaha köye gelmeye yakın kemençe davul zurna sesi duymuş demiş içinden halla halla habuda nedur :) sesin geldiği yere yakınlaşmiş bakmişki düğün var neyse gitmiş elemanların yanına bakmiş sağa sola tanıdık yok herkes horon tepiyo kemençe çaliyo Sonunda oda girivermiş horona başlamiş horon tepmeye ..... amk aha işte korkunç yerine geldikkkk... Horon u teperkene bakmiş elemanların ayaklarına hangi horonu oynadıklarına bakmak için ula bide bakmiş elemanların ayaklari terssssss a.q sora anladığı anda hepsi kaybolmuş buyuk dedem ortada g..t gibi kalmiş donmuş şoka girmiş...Gerçektir amk inanmayan sittirsin

----------------------------------------------------------------

Ya bu olay gerçek mi :d:d:d tam komedi hahahah ya ilk defa bu konuyla ilgili biseye bu kadar guldum hahah hangi horonu tepiyolarmis diye bakacak herkesin ayagi ters hahah ben olsam kafayi siyirmistim hahahah
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Oha a.k hite bak =) Başta anlatma la korkuyoz diyenler şimdi anlat anlat diyo la :D:D:D Ne adamsınız.. Hoşunuza gitti demi :p ... La bu konuya yeni giren adam baştan sonra bi okusa ya olduğu yere yığılır kalır ya da altına doldurur a.k :D Şahsen benim anlattığımda geceydi Mc gitmeseydi öyle olacaktı :P:P Neyse devam edin bakalım..

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    Beyler çok korkanlar için bu duayı okuyun nas süresi eğer geceleyin pc başında kalıyorsanız alın burda var

http://www.muslumangenc.com/kuranikerim/114.htm

CeLeKatireJeotuzbeş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    size 100% 100% yasanmis bir olaydaha anlatiyim

simdi bizim yazligin bulundugu sitenin bekcisinin basindan gecen bir olay sahitleride var

simdi buadam iste taa eskiden koyde kaliyormus koyun her iki ucundada yatir varmis birde mezarliklik iste ozamanlar bunun enbuyuk oglu var tanirim kucucuk cocukmus iste 4 5 aylik filan diyim iste bir gece bunlar evde oturuyormus adamin adida ahmet ahmet abi ben bir kahveye gideyim demis oyun filan oynarim demis sonra cikip gitmis o gecede yagmur yagiyormus hafif iste bugidince karisi cocugu kundakliyip yan odaya besige yatirmis iste kapiyi filan ortmus icerde orgu oruyormus 1 2 saat gecmis bu ahmet abinin icine bir supe dogmus babalik hissimi ne artik iste bu hemen eve gitmis cocugum nerde demisq karisida icerde yatiyor demis bi bakayim demis odaya girmiski cocuk yok kundaga sarili cocuk yok odada bu deli olmus iste cocugu goremeyince karisini dovmus ilk sonra dusunmus pencere kapali kapi kapali kundakta cocuk besikten nasil kalkarda gider iste gitmis koy ahalisine haber vermis boyle boyle diye o andada yagmur iyice hizlanmis bardaktan bosanircasina yagiyormus koy halki imamlar filan hazirlanmis fenerlerle mesalelerle hertarafi aramaya baslamislar arara ara yok ara ara yok ensonunda bun ve bir kac arkadasi bir tarlaya gelmis ve tarlada biraz derin bir cukur varmis cukurun icindede birtas tasin ustundede cocugu duruyormus ama sasilacak kismi cocugun ustunde birdamla su camur yokmus cocuga baktiklarinda sok olmus cocugun gozleri donmus agzi yanagina gelirgibi yamulmus iste carpil mis bunu hocay goturmusler okumuslar uflemisler duzeltmisler yani t um koy sahit ve olmus koylerine gitmistim dogrumu diye sordum bir kac kisiye dogrulamislardi

baska bir hikaye daha yine ayni koy ve bukacirilan cocugun basindan geciyor

iste bu cocuk buyuyor 17 18 yaslarina geliyor 19 da olabilir :d

bu ve bir arkadasi avlanmaya gidiyorlar tufekleri alip iste bunlar avlaniyor avlaniyor tabi zamanda geciyor bunlar hava kararinca koyun hemen yaninda avcilar iste koyluler icin gece yatmalari icin kulube varmis oraya gidiyolar ve yatiyolar ama koye yakinmis evler gozukuyor bunlar iste yatiyor bu kacirilan cocuk iste bir ses duymus dummm ddumm duma dumm cocuk gozlerini acmis sesi gercekten duyuyormus iyice agirlasmis ses sonra arkadasina bakmis oda gozlerini aciyor dinliyormus duydunmu demesina kalmamis arkadas bende duyuyorum demis resmen davul zurna sesi geliyormus bunlar tabi tirsmis ellerinde tufeklerle disariya bakmislar tirsa tirsa bide ne gorsunler evlerin catisinda tam anlatamadi boyle kisa boylu metalimsigibi renkleri vardi tam anlayamadigim tipleri vardi dedi acayip yaratiklar davul zurna calarak evin damlarindan gecerek koyun diger tarafina gidiyolarmis gurup halinda davul zurnayka tabi bunlar sabahi zor etmisler hemen bir hocaya gitmisler koyun yaslilarindan biri olayi anlatmisla iste hocada demiski korkmayin bakin cocuklar bu koyun iki yakasindada mezarlik var ve iki mezarliktada birer yatir var bunlar iste bazen birbirlerini ziyarete gider geceleri demis bu olayi goren epey kiside var demis o koyde yasanmaz bundan anlasildigigibi :d

GrayWolf gercektende yerimde olmayi istemezdin

birker bir olayda benim basimdan gecti

iste kucugum iste ozamanlarda kucucugum iste bir gun babam geldi kusadasindan ankaraya ben icerde salonda yatiyordum cam kenarinda oda icerde odada yatiyordu yatmada oncede yatakta ekmek yemistim dedem hep yatakta ekmek yemeyin diye kizardi bende evin ici kuran din kitabi ayet dolu diye takmazdim dedem epey dindardir

iste babam yatti bende yattim gozlerimi kapadim uyuyorum 2 saat olmadi a q biri disarda sanki teneke kolanin tenekesine vuruyor aynen oyle se geliyor bana tangirr tungurr ben tirstim soyle hafifce kafami kaldirdim disari baktim bisey yok o anda ses kesildi zaten geri kafayi yastiga koydum yine tangur tungurr ses a q ben tirstim hemen babaaa baba diye bagirdim babam iceri geldi ses ler hemen kesildi babam ne oldu dedi disardan ses geliyor dedim korkutuyolar beni dedim bakti soyle ses yok dedi ruyadir filan o yatmaya gitti gider gitmez 2 dsakika gecmedi yine tangur tungur sesler babami yine cagirdim sees yine kesildi babam gitti ses yine basladi sinir oldum resmen biri disarda tenekeyle filan oynuyordu bende sinirlendim aman banane sen yap sesi dedim harbidende vurdum kafayi yattim sabahta yataga baktim ekmek kirintilari vardi

gercekli orani 100%

birkerede ben ankaradayim hepimiz iste salonda tv seyrediyoruz eb nbriden dalmisim uyumaya baslamisim uyuyordum yani biri agirlik basti bana yattim iste yatarken ben gulmeye baslamisim yengemgildedi resmen katila katila acayip gulmusum uyurken zaten bagirdilar zor kaldirdilar beni oyle uyandim bi kalktim gulmekten resmen karnim agirmisti bende anlamadim neden oyle guldugumu resmen gulmusum catliyana kadar

benim amca ogluda hep aglarmis yatarken kucukken hungur hungur ruyada aglarmis ona acayip bir tas var icinde dualar filan yaziyor onla su icirmisler gecmis tasa baktim dolu acayip yazi vardi

ben guluyor oagliyordu amma dalga gecmistim :d bana gulme etkisi yapiyolar demekki

buarada dungece yattim yine birisi kulagima adimi fisildadi sadece birkere hemen dualarimi ettim sureleri filan okudum yattim bidaha bise olmadi ama cekicte yanimda :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    ya bunlarin fotorafini çekebilirmiyiz acaba ?? be_cool bence çekicin yanina fotoraf makinesi koy :d hatta telden video çekmelisin hatta camera açik birak sen gece uyu bakalim dolanacaklar mi heheheh
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ben onu yapmadım deil web camı kayıtta bıraktımm yattım iki gece üst üste ama bi sikim olmadı gelselerdi showtw ye satıodum görüntüleri 10 milyardan:D
Toplam Hit: 57432 Toplam Mesaj: 315