Doğa Üstü Olaylar
-
Bastan soyleyim arkadaslar ben böle seylere inanmam her nekadar basıma benzer ne oldugunu aciklayamadigim bi iki olay gelsede inanmıyorum..
Yaklasık 8-9 yaslarındaydım heralde ilkokula gittigimi hatırlıyorum. Bir pazar gecesiydi yanılmıyorsam banyomu yapmış okul cantamı hazırlamış yatmışdım. gece 1-2 suları (tam emin deilim tahmini) sanki biri beni cagırıyormus gibi bir hisle uyandım ve etrafı dinlemeye basladım, dısarda cok feci bir ruzgar vardı ben ruzgardan geliodur ses diye terkar gozlerimi kapadım, cok surmedi tanıdık bir sesin beni cagırdıgını duydum ve yatakda oturur vaziyete gecdim. evet gerçektende biri fısıltılı bir sesle beni cagırıyordu, yataktan kalkıp sese dogru gitdim ses dış kapıdan geliyordu. "Kimsin ? " dedim " Benim Ayşe" dedi. Tanıdıgım iki ayşe vardı biri halam diyeri de ilkokulda ilk görüşde aşık oldugum kız fakat aşık oldugum kız olma ihtimalı yokdu çünkü geceyarısı filandı ve o bu saatde evden dısarda olmak icin kücük yastaydı. aklıma halam geldi dogal olarak ve "Halaa senmisin " dedim cevap gelmedi. Biraz bekledim tam yatmaya donuyordum ki "Kapıyı aç" dedi. Biraz tırsmısdım ama cokda meraklıydım o donemler soguk terler doke doke kapıya yaklastım.. kapıyı acsammı acmasammı diye teretdutdeydim. korkuyordum ama kapının arkasındaki kim gercekten merak ediyordum.. kapıyı açmaya calıstım ama annem yatmadan once kapıyı kilitlemisdi.bende bi sandalye aldım ve kapımızın ustundeki kucuk acılan pencereyi acıp dısarı bakdım.. dısarda kuru bir ruzgardan başka bişey yokdu...
Ertesi sabah kalkıp anneme olayı anlattıgımda bana gülerek rüya görmüşsün dedi fakat o sesi dun gibi hatırlıyorum..
Baska bi olay da lisedeyken basıma geldi..
Ben genelde aydınlık ortam sevmedigim için ışık, kapı, pencere kapalı yatarım herzaman odamda.. Haftasonları genelde öglene kadar yataktan kalkmazdım ama o sabah nası olduysa aniden uyanmısdım.. kalkmak icin hareket ettigimde kıpırdayamadıgımı hissettim noluoz lan dedim kendi kendime yksa öldümü die dusunmeye basladım cunku nefes de alamıodum sonra yatagımın ayak ucumda havada duran birseyin varlıgını hissettim.. kendi kendime bana zarar veremez korkmassam bana zarar veremez diye dusunuyordum ki birden etkisi gecdi ve kalkıp yataga oturdum.. Ciddi söylüyorum "Noldu simdi lan" dedim kendi kendime sesli bi sekilde uyuomuyum yoksa ruyadamıyım anlamak icin.. kalktım yataga bakdım hersey normal gibi.. Ruyamıydı degilmiydi diye dusundum ve bir sonuca varamadım. Gerçek gibiydi ama ruya olmalıydı boyle bişey.. Halen daha bunun ne oldugunu acıklayamıyorum ama ine cine de inanmıyorum.
-
ister inanın ister inanmayın cinler var ya inanmayana yada çok tırsana musallat oluyolar bizzat gören arkadaşlarım var onlarında nasıl insnlar gibi yaşantısı var erkegi çoçugu kadını var boyu ufak kafası sivri olanları var ki onlar makara yapıyolar genellikler aklınızda bulunsun çagırınca gitmeyin onların arasına karışıyosunuz tabi bunu bi tek siz biliyosunuz dışarıdan size genellikle deli gözüyle bakıyolar incir agacının altına gece işemeyin dışarı sıcak su dökmeyim gece musallat olana allah sabır ve kolaylık versin ben çok istedim bana musallat olsun diye tabi kız olanlarından yiyişirdik ne güsel :D
-
şimdiye kadar hiç gelmedi bana o tür şeyler inanmam da ben varsa da vardır bana zarar vermiyorlar
-
bir dallamanın attıgı msjları bakayım derken ta nerlere geldim aq..gece gece tam konusunu buldum altıma etmezsem iidir:|