folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Kürtçe Seçmeli Ders Oluyor!

Kürtçe Seçmeli Ders Oluyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hala "Kürtçe diye bir dil yok" diyenler var la. Yok bazı kelimeleri Türkçe falan diyorlar. Gidin bakın bakalım, onlar da Türkçe mi :) farsça, arapça yada avrupa dilleri çıkıyor :) yani Türkçe nasıl diğer dillerden etkilenmişse Kürtçe de etkilenmiştir. Bu arada minibüste adam Kürtçe konuşamıyor, bilmiyor falan demiş birisi. Neden bilmiyor biliyor musunuz ? Adı belli : Asimilasyon.

Cuneyt her kelime bir yerlerden bir şekilde geliyor AMA sözde kürtçe denen dilin bir ço kelimesi Türkçe kelime + KE ekinden oluşuyor. atıyorum bidonKE, elmaKE, ebenKE dedenKE 

AnlıyorsunKE?

Sen hala buna bir dil diyorsan konuşacak tartışacak birşey kalmıyor..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

COURAGE_x bunu yazdı:

CellyM bunu yazdı:

COURAGE_x bunu yazdı:

ders ne zaman basliyor....!!! cok deil 1-2 seneye yasarsak burda olursak gorucem ben sizi..konu acip yahu kurt kardesler bi odev  meselesi var kurtce yardimci olabilirlermi diye...simdi bagirmanizin siddettinden yirtilan kicinizdaki dikislerin izleri bi gecsin o zaman :))

kürtçe dersi zorunlu değil koç iyi oku, seçmeli.

ben seçmedikden sonra kralıN gelse o dersi aldıramaz.

sana muhtaç olmucam kesin, kıçına dikiş attırmadan Türkçe okumayı öğren sonra gel benle tartış kürt kardeş..

siz 95 sene once muhtactiniz  bugun yine muhtacsiniz ve muhtac olmaya devam edeceksiniz... muhtac olmayip ne yapardiniz olmasaydiniz fransiz lejyonerden farkinizmi kalirdi...hepinizin icinde turk olma adina icinizde kucuk bir mussolini var kucuk bir main kampf var ve sizin disinizdaki herkesi cezayirli muhtac askerler zannediyorsunuz dimi..

SIZ AVUCUMUZA NE SICTINIZKI YUZUNUZE SURELIM (GENELLEME OMASIN SOZLERIM SENIN GIBI SIZHNIYETLERE SADECE)

biliyoruz SİZlerinde 95 sene önce neler yaptığınızı.

kürtlere yönelik bişey sölemediğim halde gelip bana genelleme yapmışım gibi konuşma.

dağdan inmediğiniz, karşı ayaklanma yaptığınız sürece de evet ben mussolini, mein kampf, ATATÜRK'üm.

biz (ATAlarımız) ülkeyi kurtarma peşinde koştururken bi yandanda SİZin doğuda iç anadoluda çıkardığınız karşı ayaklanmaları bastırmaya çalışıyoduk.

bumu lan size muhtaçlık? : )) güldürme beni.

ne zaman kendinize yararınız olduda ülkeye bi yararınız dokunucak?

SİZ'ler (genelleme yapmıyorum (!) ) dış güçler tarafından kışkırtılmış, gaza getirilmiş, pohpohlanmış 3 5 ermeni, yahudi lerin maşalarısınız.

yemek yediği kaba sıçan tek varlıklarsınız.

sen git once o ayaklanmalarini arastir bi git ogren masa olmak birileri tarafindan kullanilmak bu ulkede kimlerin kimin tarafindan ne olarak kullanildigi ogren... bak aslan pkk li degili kurdum allahina kurdum ama bi cogunuzun bilmedigi cok boqlar var bi cogunuzun bildigi zannetigi bi cok sey var kizdigimda budur ben herhangi bir tabaga sicmadim sicmamda lakin bu tecrubeyi sen edinmissen bilemem... adam akilli birsey ogrenmek istiyorsan bu konular hakkinda sana tane tane anlatabilirim..bilmedigin cok sey var

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

COURAGE_x bunu yazdı:

rappermcs bunu yazdı:

COURAGE_x bunu yazdı:

ders ne zaman basliyor....!!! cok deil 1-2 seneye yasarsak burda olursak gorucem ben sizi..konu acip yahu kurt kardesler bi odev  meselesi var kurtce yardimci olabilirlermi diye...simdi bagirmanizin siddettinden yirtilan kicinizdaki dikislerin izleri bi gecsin o zaman :))

ağzını bozma ağzımı bozdurma.

bozma zaten kufur disinda laf bilmiyorsan susmayi ogren bari anladinmi birader...

1. ben senin biladerin değilim.

2. nerede gördün şahsa hakaret ettiğimi? Seviyesiz yazılar yazan sensin..

3. Küfrün kralını ederim ama dağdakine ve DESTEKÇİSİNE! 

Halen zoruna giden bir şey varsa 3. madde sana ve senin gibileredir!

suan ettigin ne, mal.. yorummu yaptiginimi zannediyorsun..

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

tartışmanın anlamı yok

vakti zamanında istanbula yapılan yardımlar doğuya da yapılmış olsaydı bu denli bir zorluk çekmezdik

kısaca : geçmişin cezası bunlar

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

önce türkçeyi düzgün öğretip konuştursunlar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arnavutr
    arnavutr's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

Dilini Kaybetmiş vatan, topraklarınıda kaybetmiş demektir.

şöyle bi kural vardır, böl parçala yönet.

buna da ırkla sonrasında da dille başlanır.

bir ülke üzerinde 2 dil birden resmi dil olamaz, olursa bölünmüşsün demektir.

tayyip e daha ne kadar şans vermeyi düşünüyo bu millet?

belki yaptığı seçim stratejisi, kürtlerinde oylarını almak istiyo ama vatan hain liğinden başka nedir bu?

anayasanda senin Türkiye nin dili Türkçe dir eğitim Türkçe olarak verilir yazıyo, sen bu maddeyi nasıl ihlal edersin ki ?

ve beyler, bi çoğumuz da şunu diyoruz; "biri bu gidişe dur demeli yoksa gidişat iyi değil" beyler bi düşünün bunu diyen tek siz değilsiniz, yani herkes aynı şeyi sölüyo, yani herkes bi başkasından bunu bekliyo, bu yüzden sadece beklemekle kalıyoruz. ya götü boklu yunanistanı düşünün halk a karşı ufacık bi yanlış bişey olsun, adamlar hemen ayaklanmıyomu, sokaklara dökülmüyomu?

ulan kendi ülkemiz de sokaklara çıkamıyoruz, o meclisteki teröristler sokaklara rahatça dökülebiliyo, şişli gibi bi yerde hemde tkp lilerle yanyanaa!!

kim çıkıp dur diyebiliyo? ya bizimde bu şekilde yapmamız gerekmiyomu? gerekirse 10 kişi ile gerekirse 10000 kişi ile sokağa dökülüp dur dememelimiyiz?

ya hareket edicez artık, sikerim başbakanınıda onun yasalarınıda diyip, ya da susup padişahım diyip yaptıklarını izlemeye devam edicez.

Haklısın kardeşim.Biz neden organize olamıyoruz anlayamıyorum.3-5 şerefsiz bile hemen organize olurken koskoca Türk milleti neden teşkilatlanamıyor hala nalayamıyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

COURAGE_x bunu yazdı:
    ----------------------------

sen git once o ayaklanmalarini arastir bi git ogren masa olmak birileri tarafindan kullanilmak bu ulkede kimlerin kimin tarafindan ne olarak kullanildigi ogren... bak aslan pkk li degili kurdum allahina kurdum ama bi cogunuzun bilmedigi cok boqlar var bi cogunuzun bildigi zannetigi bi cok sey var kizdigimda budur ben herhangi bir tabaga sicmadim sicmamda lakin bu tecrubeyi sen edinmissen bilemem... adam akilli birsey ogrenmek istiyorsan bu konular hakkinda sana tane tane anlatabilirim..bilmedigin cok sey var

sana pkklısın demedim, her kürt pkk lıda demedim.

kaldı ki çok güzel milliyetçi, ülkesini seven kürt arkadaşlarım da var.

şuan dağda ki 100 teröristten 95 i kürttür. bunlar yemek yediği tabağa sıçmıyoda napıyo? sıçanları gözlemlemede tecrübe edindim evet. ülkeyi bölmekmi kürtlerin amacı? tayyibin ya da bu işlerle uğraşan birinin yakın bi arkadaşımısında bildiklerinden son derece emin şekilde bilmediğiniz şeyler çok diyosun?

olanları bilmek için anlıyabilmek için işin içinde olmak gerekmiyo şu durumda, gözlemlemekte yeterli.

tayyip orospu çocuğu ülkeyi satıyo, şuan bu kürtçe eğitim meselesini çıkarıp gündemi meşgul ettikten sonra kim bilir yine neyi kime satıcak.

ben, adam akıllı okuyup, bilgi sahibi olan bi kürdün terör taraklarında işi olmadığını çok iyi görebiliyorum. bu da demek oluyo ki, kürtlerin çoğu cahillikten, bilgisizlikten dolayı pkk  ya yaklaşıyo, ya da kandırılarak, ya da tehditle her neyse.

maşa olarak seçilmiş ve kullanılan kendini kullandıran bi ırk kürtler, bunu inkar edemezsiniz.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Sen git dünkü bebeleri gaza getir..  Artık bunun psikolojik bir savaş olduğun bizlerde anladık ve onlar gibi sessiz, sakin ve derinden bitireceğiz bu işi.

he şu bi gerçek Türkler savaşçıdır savaşçı doğar ama mazluma silah kuşanmayız. gerektiğinde dünyayı ayağa kaldırırız gerekmediğinde anıtkabirdeki aslanlar gibi sadece oturur izleriz. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

COURAGE_x bunu yazdı:
    ----------------------------

sana pkklısın demedim, her kürt pkk lıda demedim.

kaldı ki çok güzel milliyetçi, ülkesini seven kürt arkadaşlarım da var.

şuan dağda ki 100 teröristten 95 i kürttür. bunlar yemek yediği tabağa sıçmıyoda napıyo? sıçanları gözlemlemede tecrübe edindim evet. ülkeyi bölmekmi kürtlerin amacı? tayyibin ya da bu işlerle uğraşan birinin yakın bi arkadaşımısında bildiklerinden son derece emin şekilde bilmediğiniz şeyler çok diyosun?

olanları bilmek için anlıyabilmek için işin içinde olmak gerekmiyo şu durumda, gözlemlemekte yeterli.

tayyip orospu çocuğu ülkeyi satıyo, şuan bu kürtçe eğitim meselesini çıkarıp gündemi meşgul ettikten sonra kim bilir yine neyi kime satıcak.

ben, adam akıllı okuyup, bilgi sahibi olan bi kürdün terör taraklarında işi olmadığını çok iyi görebiliyorum. bu da demek oluyo ki, kürtlerin çoğu cahillikten, bilgisizlikten dolayı pkk  ya yaklaşıyo, ya da kandırılarak, ya da tehditle her neyse.

maşa olarak seçilmiş ve kullanılan kendini kullandıran bi ırk kürtler, bunu inkar edemezsiniz.

Cellym kardeşim biz anlatmaktan bıktık onlar anlamamaktan (ya da işlerine gelmediği için) bıkmadılar..

Senin bu yazının üzerinede bir sürü polemik olacak :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

Cellym kardeşim biz anlatmaktan bıktık onlar anlamamaktan (ya da işlerine gelmediği için) bıkmadılar..

Senin bu yazının üzerinede bir sürü polemik olacak :)

tartışmaktan yüzleşmekten korkanlar değiliz biz.

olanlar lehimize değil aleyhimize olduğu için savunacak konumuz, verecek cevabımız herzaman var.

sıkıntı yok : ))

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
Toplam Hit: 32713 Toplam Mesaj: 256