folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Kürtçe Seçmeli Ders Oluyor!

Kürtçe Seçmeli Ders Oluyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı:
    -----------------------------

kürtçeyide sikiyim kürtleride sikiyim amma uzattınız konuyu ya!

Zararsınız amk. Zihniyete bak.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek

zamanında harf inkılabıyla soykırım yapıldı bir sürü alim latin alfabesinin gelmesiyle cahil konumuna düşürüldü bugünkü meselenin temelinde cehalet yatıyorsa suçluyu mumla aramamıza gerek yok bence yanlışmıyım?

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

sittinsene bunu yazdı:

zamanında harf inkılabıyla soykırım yapıldı bir sürü alim latin alfabesinin gelmesiyle cahil konumuna düşürüldü bugünkü meselenin temelinde cehalet yatıyorsa suçluyu mumla aramamıza gerek yok bence yanlışmıyım?

suçlu olarak Atatürk'ümü kastediyosun sen?

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

sittinsene bunu yazdı:

işte yine olayları dramatize etme mantığı,tamamen ironik

yalnız dramatize edenler yine belli harf inkilabı denen devrim mantığına bile soykırım deniyorsa

düşünemiyorsan konuşmamalısın.arapça zordur,osmanlıca denen uydurma dil zordur.

latin alfabe yerinde bir karar olmuştur.

neden diğer avamdan insanlar deilde bazı şahıslar bu tür olaylara

hepten soykırım der anlamam.diğer avam yada zümre beyinsizmi yani

toplum daha önemli olayları düşünmeli

mademki türksün systeme göster ürksün
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ulen bugün avrupanın gelişmiş ülkerinde resmi dil sayısı hep 1'den fazladır,
    hani ne oldu batılılaşmaya işinize ne gelirse öylesiniz yemin ediyorum hiç düşünme sorgulama yeteneğiniz yok ne okursanız ona inanıyosunuz hemen, biraz kendiniz düşünün beyin boş boş durmasın orda.

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

warderpipi bunu yazdı:

hani ne oldu batılılaşmaya işinize ne gelirse öylesiniz yemin ediyorum hiç düşünme sorgulama yeteneğiniz yok ne okursanız ona inanıyosunuz hemen, biraz kendiniz düşünün beyin boş boş durmasın orda.

La kürtçe ya dünyada bu kadar kötü başka bir dil var mı amk. He var doğru arapça.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

warderpipi bunu yazdı:

alman cocugu hiç almanyanın resmi dili nedir diye baktın mı.Ingiltere,fransa,italya ha?

Kürtler bu ülke için ne yaptıda hak istiyorlar.Hadi yalan dolan kandırmacayla yazılmış olarak katıldılar kurtulus savasına diyelim e şimdi de 30 bin tane insanımızı öldürdüler.Yani durum eşit.Kürtler olmasaydı inanın ki bu ülkede cok daha rahat milli gelir yüksek ve Türkiye 30 sene daha ileride olarak yaşardık.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

hacım arapça dünyadaki en güzel edebi dillerden biridir.

şiirleri, şarkıları bi dinle

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:

hacım arapça dünyadaki en güzel edebi dillerden biridir.

şiirleri, şarkıları bi dinle

işte ben buna gülerim. Sırf dininiz arabça diye arabçayı en güzel dil yapmaya çalışsan zihniyetlersiniz. 

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

u235 bunu yazdı:

warderpipi bunu yazdı:

alman cocugu hiç almanyanın resmi dili nedir diye baktın mı.Ingiltere,fransa,italya ha?

Kürtler bu ülke için ne yaptıda hak istiyorlar.Hadi yalan dolan kandırmacayla yazılmış olarak katıldılar kurtulus savasına diyelim e şimdi de 30 bin tane insanımızı öldürdüler.Yani durum eşit.Kürtler olmasaydı inanın ki bu ülkede cok daha rahat milli gelir yüksek ve Türkiye 30 sene daha ileride olarak yaşardık.

bu faşist zihniyetlerle konuşmak gerçekten zor

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
Toplam Hit: 32720 Toplam Mesaj: 256