folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Kürtçe Seçmeli Ders Oluyor!

Kürtçe Seçmeli Ders Oluyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

@sittinsene 2 sayfa önceki cevabını bekliyorum hala.??

kürtçe DİL daha öncede tartışıldı bu forum da.

kürtçe, bir dil değil, lehçedir.

resmi dil olabilmesi için ülkenin tamamının kürtçe konuşması gereklidir, ülkenin tamamı Türkçe konuşuyor/konuşabiliyor.

Türkçe konuşma diyen bi kürt bile Türkçeyi yeterince ii biliyodur.

cumhuriyet içinde cumhuriyet olmaz, dil neyse o dur, bokunu çıkarmaya gerek yok artık tayyep, konuşşanızda konuşmasanız da Türkiye'nin dili Türkçe'dir.

başka resmi bi dil ilave olunamaz.

bunun en büyük destekçisi pkk ise, bunu savunanıda pkklı sayarım, lakin dediğim gibi Türkiye'nin resmi dili ana dili konuşulan dili Türkçe'dir.

@warderpipi yunanlılar bizim ebedi düşmanlarımızdan biridir. kürtlerde kendilerini dışlanmış hissediyolarsa eğer, yunanlılar gibi muamele görmeye mahkumlardır.

edit: @warderpipi kimse Türk'üm diyene laf etmiyo ama şişli gibi istanbul'un en merkezi yerlerinden birinde bdp bayrağıyla orospu çocukları miting yapabiliyolar trafiği kapatıp, polisler bunları da canları pahasına koruyo. aynı şeyi Türk bayrağıyla yapmaya kalksan, anında polisten müdahele gelir, jop kullanılır, gaz bombası kullanılır, biber gazı kullanılır, tutuklanır, içeri atılır, dayak yenir, kenardan destek veren adama tokat atılır.

hangi kafayı yaşıyosun da hangi devir de olduğunu zannediyosun hala.?

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eh be adam ben senin neden düşmanınım ? ben ne yaptım sana ?

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

warderpipi bunu yazdı:
    -----------------------------

kimse türküm diyene laf söylemiyor sen bunu anlamıyorsan diyecek bişey kalmıyor,
    yunanların nasıl dışlandığını biliyorum türkiyede yada hristiyanların ve aynı şeyleri kürtlerinde yaşadığını tahmin ediyorum ve ana dillerinde eğitim almaları bana haklarıymış gibi geliyor

lan yalancımısın saf mısın bilmiyorum ama benim önceki iki mesajımı oku bişey diyorlarmı demiyorlarmı görürsün üstelik yanlızca okuldadeğil ben bunu pek çok yerde gördüm bu forumda bile bisürü ayrımcılık konusu açıldı tur şirketinin servisi kürt değildiye adamın birini evine götürmemişti okonu bitürlü aklımdan çıkmıyor mesela biraz araştır ondansonra konuş

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

warderpipi bunu yazdı:

kimse türküm diyene laf söylemiyor sen bunu anlamıyorsan diyecek bişey kalmıyor,
    yunanların nasıl dışlandığını biliyorum türkiyede yada hristiyanların ve aynı şeyleri kürtlerinde yaşadığını tahmin ediyorum ve ana dillerinde eğitim almaları bana haklarıymış gibi geliyor

lan yalancımısın saf mısın bilmiyorum ama benim önceki iki mesajımı oku bişey diyorlarmı demiyorlarmı görürsün üstelik yanlızca okuldadeğil ben bunu pek çok yerde gördüm bu forumda bile bisürü ayrımcılık konusu açıldı tur şirketinin servisi kürt değildiye adamın birini evine götürmemişti okonu bitürlü aklımdan çıkmıyor mesela biraz araştır ondansonra konuş

önce hakaret etmeden tartışmayı öğren,
    sana örnek verdim ben dışlandım bazıları tarafından yunan-alman olduğum için ama çıkıpta türk düşmanı olmadım sırf o gerizekalı insanlar yüzünden.
    insanları türk diye ayırıp düşmanlık yapmadım iyi kötü diye ayırdım iyi insanlarla hiç bir şeyine bakmadan dinine diline rengine iyi anlaşırım ama kötü insanlara düşmanımdır kötü insanlar yunan-alman olsa bile

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

warderpipi bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

warderpipi bunu yazdı:

sana örnek verdim ben dışlandım bazıları tarafından yunan-alman olduğum için ama çıkıpta türk düşmanı olmadım sırf o gerizekalı insanlar yüzünden.
    insanları türk diye ayırıp düşmanlık yapmadım iyi kötü diye ayırdım iyi insanlarla hiç bir şeyine bakmadan dinine diline rengine iyi anlaşırım ama kötü insanlara düşmanımdır kötü insanlar yunan-alman olsa bile

"kimse türküm diyene laf söylemiyor" senin söylediğin buydu şimdi olayı kişiselleştirme

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

http://www.sehitlervegaziler.gov.tr/album.aspx Buraya bak istersen neden sayfalarca isim var orada sizin yüzünüzden hainlerin yüzünden pkk nın yüzünden yaptıklarınız hainlikleriniz yüzünden yok efendim halen biz kendi dilimizi konuşmak istiyoruz diyorsunuz okullarda eğitim olsun doğru eğitim olsunda daha iyi destek çıkın o hainlere miting yapıyorsunuz polis koruyor sizi diyorsunuz kendimizi savunuruz istanbulda atatürk heykelinin başına o hain köpeğin resmini astığınız zaman mhp den biri gördü 250 mhp li geldi ne oldu hani erkekliğiniz hemen kaçtınız onlar gelmeden önce iyi atıp tutuyordunuz haberlere dahi çıktınız korkak ve aynı zamanda şeref yoksunusunuz dil devlet vs istiyorsunuz gidin isteyin hakkınız ise konuşun o dilinizi hakkınız ise ama tek bir gerçek var Burası TÜRKİYE Türkçe konuşulur Kürtçe vs konuşulmaz ha konuşmaya kalkarsınız milleti etkilemeye kalkarsınız o zaman yeminimiz olsun kökünüzü kazırız doğuda yaptıklarınızı burada yapmaya kalkın görelim sizi.

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Not bunu yazdı:

http://www.sehitlervegaziler.gov.tr/album.aspx Buraya bak istersen neden sayfalarca isim var orada sizin yüzünüzden hainlerin yüzünden pkk nın yüzünden yaptıklarınız hainlikleriniz yüzünden yok efendim halen biz kendi dilimizi konuşmak istiyoruz diyorsunuz okullarda eğitim olsun doğru eğitim olsunda daha iyi destek çıkın o hainlere miting yapıyorsunuz polis koruyor sizi diyorsunuz kendimizi savunuruz istanbulda atatürk heykelinin başına o hain köpeğin resmini astığınız zaman mhp den biri gördü 250 mhp li geldi ne oldu hani erkekliğiniz hemen kaçtınız onlar gelmeden önce iyi atıp tutuyordunuz haberlere dahi çıktınız korkak ve aynı zamanda şeref yoksunusunuz dil devlet vs istiyorsunuz gidin isteyin hakkınız ise konuşun o dilinizi hakkınız ise ama tek bir gerçek var Burası TÜRKİYE Türkçe konuşulur Kürtçe vs konuşulmaz ha konuşmaya kalkarsınız milleti etkilemeye kalkarsınız o zaman yeminimiz olsun kökünüzü kazırız doğuda yaptıklarınızı burada yapmaya kalkın görelim sizi.

vay amk tüylerim diken diken oldu :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

warderpipi bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

warderpipi bunu yazdı:

"kimse türküm diyene laf söylemiyor" senin söylediğin buydu şimdi olayı kişiselleştirme

senin verdiğin örneğe karşı örnek verdim ,
    sen şimdi o örnekler yüzünden kürtlere ne kadar laf söylüyorsan ben yunanlara yapılanlar yüzünden sana laf söyleyebilir olurum ama ben sadece onları yapanlara söylerim diğer türklere söylemem ben en iyi arkadaşlarım, sevgilim türk. işte aramızda ki fark bu yapılanlar sadece şahısları bağlar herkesi suçlayamazsın

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

warderpipi bunu yazdı:

_Dert_ bunu yazdı:

@warderpipi senin yorumlarinda sanki ilerde topragimizida(kurtsen) aliriz der gibisin..

ben nereli olduğumu söyledim,
    ------

mesut özil'e almanyayı seçti diye şerefsiz diyenler siz değilmiydiniz ?
    hadiseden nefret etmeme rağmen ben türk değilim belçikalıyım dedi diye küfür etmediniz mi ?
    daha bir sürü örnek verilebilir bunun gibi,
    sonra laf türkiyeye gelince kimlik t.c yazıyor falan filan hep işinize nasıl gelirse öyle ,

http://blog.milliyet.com.tr/dunyada-anadil-ve-resmi-dil-uygulamalari/Blog/?BlogNo=268861

Ben ne dedim; topragimizida aliriz dersin dedim, dermisin demezmisin bana onu soyle...ictenlikle...

Nereli oldugunu bilmiyorum ben bunu ictenlikle sordum yanlis anlama... 

Benim dusunceme gore bu asamalar  Türkiye'yi bolmeye yoneliktir..

Bu arada birbirimizi kirmaya gerek yok olan oluyor...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

_Dert_ bunu yazdı:

warderpipi bunu yazdı:

_Dert_ bunu yazdı:

@warderpipi senin yorumlarinda sanki ilerde topragimizida(kurtsen) aliriz der gibisin..

ben nereli olduğumu söyledim,
    ------

mesut özil'e almanyayı seçti diye şerefsiz diyenler siz değilmiydiniz ?
    hadiseden nefret etmeme rağmen ben türk değilim belçikalıyım dedi diye küfür etmediniz mi ?
    daha bir sürü örnek verilebilir bunun gibi,
    sonra laf türkiyeye gelince kimlik t.c yazıyor falan filan hep işinize nasıl gelirse öyle ,

http://blog.milliyet.com.tr/dunyada-anadil-ve-resmi-dil-uygulamalari/Blog/?BlogNo=268861

Ben ne dedim; topragimizida aliriz dersin dedim, dermisin demezmisin bana onu soyle...ictenlikle...

Nereli oldugunu bilmiyorum ben bunu ictenlikle sordum yanlis anlama... 

Benim dusunceme gore bu asamalar  Türkiye'yi bolmeye yoneliktir..

ya hocam bırak şu toprak dediğin nedir ya,
    dünyanın heryeri benim toprağımdır ,
    biz tüklükten yunanlılıktan v.s'den önce hepimiz insanız

Toplam Hit: 32756 Toplam Mesaj: 256