Kürtçe Seçmeli Ders Oluyor!
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------türk milleti böyle hazımsız ve tahammülsüz oldugu müddetçe zaten ufukta imkansız gibi görünen barış hayal olacaktır.
ve bir 15-20 sene sonra kürtler çoğunluk durumuna geçtiği vakit gördükleri yaşadıkları bütün zulümleri, insan olmalarından mütevellit bir içgüdüyle türklere
yaşatmak isteyeceklerdir.
biraz ileri görüşlülük nokta. hiç bir şey yapanın yanına kar kalmaz nokta. insan olun kısacık ömürde sevişmeye doyun sadece nokta.
-----------------------------ne yaşatıyor acaba türkler kürtlere?
ben şahsen uzun bi süre o doğuda da kaldım yaşadım çalıştım. batıda da.
nedir yani olay onu bi anlatman mümkün mü?
-----------------------------işte orda ban yerim bilader. tek tutkum adalet ve özgürlük şu dünyada. konu bunlar olunca babamı atamı tanımam. ve ölçüsüz olurum.
saygıyla reddediyorum teklifini. -
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------türk milleti böyle hazımsız ve tahammülsüz oldugu müddetçe zaten ufukta imkansız gibi görünen barış hayal olacaktır.
ve bir 15-20 sene sonra kürtler çoğunluk durumuna geçtiği vakit gördükleri yaşadıkları bütün zulümleri, insan olmalarından mütevellit bir içgüdüyle türklere
biraz ileri görüşlülük nokta. hiç bir şey yapanın yanına kar kalmaz nokta. insan olun kısacık ömürde sevişmeye doyun sadece nokta.
-----------------------------işte orda ban yerim bilader. tek tutkum adalet ve özgürlük şu dünyada. konu bunlar olunca babamı atamı tanımam. ve ölçüsüz olurum.
saygıyla reddediyorum teklifini.
-----------------------------bende merak ettim en azından pm at o arkadaşla bana.Gerçekden gördüğün yaşadığın bişey varsa.
-
korkarabatak bunu yazdı:
işte orda ban yerim bilader. tek tutkum adalet ve özgürlük şu dünyada. konu bunlar olunca babamı atamı tanımam. ve ölçüsüz olurum.
-----------------------------
sen yeter ki Türkler, Kürtler'e ne çektirmiş anlat hele ben senin yerine ban yemeye razıyım. -
aaaaaaaa çok sevindim, sonunda kürt kardeşlerimde dillerini özgürce konuşup öğrencek okullarda. Oleyyyyyyyyyyyyyyyy.
onlar bizim kardeşimiz lanet olsun kürt düşmanlarına. Türk kürt kardeştir, pkk kalleştir ama aslında iyi insanlarda var pkk da.
-
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------lütfen kardeşim. elbet saygı çerçevesi aşılmadan durumu izah etmek mümkündür.
derdimiz dövüşmek gerginlik yaratmak değil. gördüklerimizi paylaşmak.
sen gördüklerini, yaşadıklarını anlat ki bilelim nedir olay.
-
ershn bunu yazdı:
işte orda ban yerim bilader. tek tutkum adalet ve özgürlük şu dünyada. konu bunlar olunca babamı atamı tanımam. ve ölçüsüz olurum.
sen yeter ki Türkler, Kürtler'e ne çektirmiş anlat hele ben senin yerine ban yemeye razıyım.
-----------------------------Bir kürt kökenli Türk vatandaşı İstanbulun göbeğine gelip yerleşebiliyor ama sen kalkıp bir uludereye yerleşemezsin.. Çünkü orayı ele geçirmişler. Oraya yerleşmek için onlar gibi kaçakçılık yapmalısın onlar gibi düşünmelisin..
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------aaaaaaaa çok sevindim, sonunda kürt kardeşlerimde dillerini özgürce konuşup öğrencek okullarda. Oleyyyyyyyyyyyyyyyy.
onlar bizim kardeşimiz lanet olsun kürt düşmanlarına. Türk kürt kardeştir, pkk kalleştir ama aslında iyi insanlarda var pkk da.
-----------------------------hahaha bu ne lan aslında pkk da iyi insanlarda var :D
-
-
MezrealiM bunu yazdı:
-----------------------------rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlardan bir mürid kim öğretecek kürtçe demiş :) ne sandın hocam dağdaki köpeği indirip senin başına öğretmen yapar bunlar..
Söylenecek o kadar çok söz var ama hiç gerek yok o yüzden son nokta;
Ne güzel yahu durmak yok yola devam. Keşke bir an önce tayyik herşeyi açıklasa da iç savaş bir an önce çıksa 3-5 çakal öldürsek(!)
-----------------------------cok gevseksin öyleki sözlerine yansımış bir kere dagdaki ibneyi kimse gelipte bana ne ögretmen yapabilir nede ben ögrencisi olurum..ne bana önder yapabilir nede ben militanı olurum...bir kere sen sinek bile öldüremezsin nerde kalmış çakal öldürecen...ha çakaldan kasıt işinde gücünde ekmeğinin peşinde koşanlarsa zaten seni gibilerden ancak öyle birşey beklenir ama dagdaki puştun karşısına cıkacagını bile zannetmiyorum ilk kaçanlardan biri sen olursun gibime geliyor
-----------------------------bu arada merak ettim neden dağdakine orospu çoçuğu kansız şerefsiz diyemiyorsun? Yanlış anlama sadece merak :)
Sen git de dünkü bebeleri gaza getir provakatör çakal..
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=0Xd9mQkdVCs
TürkSolu'nun hazırlamış olduğu istila belgeseli.
bknz: http://www.turksolu.org/video/istila.htm