Kürtçe Seçmeli Ders Oluyor!
-
Konu umrumda olmamakla beraber; "mesele" nin çözümünde hiçbir yarar sağlamayacağı gibi, terör örgütü destekcilerinin yararina olacaktir. Kendinizi kandirin ozgurluk falan diye.
-
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------köyünde 7 yaşına kadar özgürce yaşayıp da 7 yaşında birden köye gelen yabancı bir öğretmen tarafından başka bir dil öğrenmek zorunda bırakılan insanları göz
önünde bulundurdugumuz vakit geç kalınmış bir hak diyebiliriz.
ne de olsa malazgirtten daha önce burada yaşayan bir kültürden bahsediyoruz. bırakın artık sınırları, bayrakları, dinleri, dünya bile artık tamamen globalleşirkenboş beleş kavgalarla zihninize geri adım attırmayın..
kaldı en az türklerin sahip oldukları haklar kadar (eşitlikçi bir yaklaşımla) haklara sahip olmaz iseler eğer, bunları bir gün mutlaka kendileri zorla alırlar.
tarih tekerrürden ibarettir.
-----------------------------
Yeni kalktım sesim çıkmıyor ama sana adamsın diye bağırasım var -
Destekçilere bu haber kapak olsun..
Kullanılıyorsunuz. Bütün hassas değerlerinizle dilinizle dininizle kullanılıyorsunuz. Kürt kökenli vatandaşlar bunu daha ötesi yok maşa olmak bu kadar mı keyif veriyor sizlere..
-
çok iyi olmuş bence , karar birazda geç oldu ama iyi oldu yao iyi ...
-
yarı Türkçe yarı Arapça birazda bilmem nece olduğu belli olmayan bir dil türedi buda ders oluyor hayırlısı olsun. Ellerinden geleni yapsınlar şimdilik Allah büyük...
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------yarı Türkçe yarı Arapça birazda bilmem nece olduğu belli olmayan bir dil türedi buda ders oluyor hayırlısı olsun. Ellerinden geleni yapsınlar şimdilik Allah büyük...
-----------------------------diye diye bu duruma gelmedik mi zaten?
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------4eye bunu yazdı:
-----------------------------yarı Türkçe yarı Arapça birazda bilmem nece olduğu belli olmayan bir dil türedi buda ders oluyor hayırlısı olsun. Ellerinden geleni yapsınlar şimdilik Allah büyük...
-----------------------------biz demeyince ne değişecek ? Hani nerede kürtlere ait kürtçeye ait bir kaynak bir belge ? Arapın tarihi belli Türk'ün tarihi belli bilmem nenin tarihi belli bunların nerede tarihi ? yeni yetme dağdan indim şehire 3 5 tane tarihçi saçma sapan onu bunu kürt ilan ediyor bu mu tarihleri ? Adamlara ait eserlere bakayım diyorum şimdiki inşaatlardan başka birşey yok :)
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------CellyM bunu yazdı:
-----------------------------4eye bunu yazdı:
-----------------------------biz demeyince ne değişecek ? Hani nerede kürtlere ait kürtçeye ait bir kaynak bir belge ? Arapın tarihi belli Türk'ün tarihi belli bilmem nenin tarihi belli bunların nerede tarihi ? yeni yetme dağdan indim şehire 3 5 tane tarihçi saçma sapan onu bunu kürt ilan ediyor bu mu tarihleri ? Adamlara ait eserlere bakayım diyorum şimdiki inşaatlardan başka birşey yok :)
-----------------------------güzel tespit : ))
ama demek istediğim şu; şu yukarda kalın yaptığım yerde ki gibi Türk halkı, sürekli bunu diyip sustuğu zaman gelmiyomu zaten bunlar başımıza?
biraz da Türk'lerin sesini çıkarması, ayaklanması, başta bulunan götverenleri indirmesi gerekmiyomu?
gibi..??!!
..
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------kürtçeyide sikiyim kürtleride sikiyim amma uzattınız konuyu ya!
-----------------------------Şimdi ezanın bitmesini bekliyordum toplu olarak kürtler de seni ve senin gibi zihniyete olanları siksin olmaz mı?? kürtler annanımı sikdi çedinimi sikdi bu denli küfürle saldırı yapıyorsun ha ibinen cocuğu annasını sikdiğim geleceğini sikdiğim mal kafası onun bunun cocuğu faşist dölü seni ondan sonra bu ülkede neden kan var neden göz yaşı var ilşde sebeb sana ondan sonra kardeş kardeşe girmiş ilk önce bu onun bunun evlatlarını silmek lazım bu memleketen.
Edit: Zoruna giden varsa sikdirsin gitsin ülkem den biz kürtler zazalar bir çok türkden daha çok savunuyoruz bu ülkeyi pkk ile kürt vatandaşını karışdıranın ben ta amına koyam pkk yandaşlığı yapanın da annasını sikeyim oldu mu banı haketim ab de olsa fark etmez. hak edene hak ettiğini vermelisin
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------kürtçeyide sikiyim kürtleride sikiyim amma uzattınız konuyu ya!
-----------------------------Taslayin bu IRKÇI Pezevenk i :)
Modlara ibret olsun.