folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Kürtçe Seçmeli Ders Oluyor!

Kürtçe Seçmeli Ders Oluyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

warderpipi bunu yazdı:
    -----------------------------

eh be adam ben senin neden düşmanınım ? ben ne yaptım sana ?

kişisel mesele değil, geçmişten gelen bişey bu, kusura bakma hacı.

demek istediğim şuydu; yunanları dışlıyosak kürtler de kendilerini bu şekilde dışlanmış hissediyosa onlarda düşmanımdır.

yani ben düşmanımı bu şekilde dışlıyorm, kürdü dışladığımız fln yok, çoğuda senden benden iyi yaşıyolar kalkıp bi de dışlanmış hissediyolarsa eğer, evet onlarda düşmanım dedim.

anlatabildim umarım.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

_Dert_ bunu yazdı:

@warderpipi senin yorumlarinda sanki ilerde topragimizida(kurtsen) aliriz der gibisin..

hocam onlara yaygara çıkarıp mazluma yatma hakkı ve ortamı sağlanmış olabilir ama biz buradayız. hükümetler geçici biz kalıcıyız. Kürt kökenli türk vatandaşları aklınızı başınıza devşirin. Bu forumda bile bölücülük yapıyosunuz..!

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

@warderpipi la gözünü seveyim sus ya da bi tarih kitabı oku gel. Osmanlı zamanında Türklerden çok daha üstün haklara sahip olmalarına rağmen götlük yapıp olay çıkartıp topraklarımızdan ayrılanlar senin dedelerin değil miydi? Üstüne bi de ingilizlerin köpekliğini yapıp türklere saldıranlar yunanlılar değil miydi?

Sonra gelmiş vay efendim siz yunanlıları dışladınız..

Sen hangi Türk Askerinin yunan kadınına tecavüz ettiğini duydun? nerde gördün? nerde yazıldı?

Ama Yunan askerinin yaptığı şerefsizlikleri saysak saysak bitmiyor malesef.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

kürtçenin seçmeli dil olarak kabullenilmesi bunların ardı arkası kesilmeyeceğinin mesajını verecektir.

önce seçmeli ders, sonra saçma sapan eğitim politikalaarı, özerkkik istemleri  bayrak istemleri, anadilde eğitim istemleri.

eğer demokratik bir ülkedeysek o vakit almancayada seçmeli ders konulmalı arapcaya da,

bende osmanlıca seçmeli dersi istiyorum o zaman, kaldı ki bu ülke osmanlıdan gelmektedir.

bir mürid çıkmış diyor kki, osmanlıcca zordur, vs.

kıçıkırık fransız 1300 yılındaki yazıyı okuyabilirken sen 1 asır önceki yazıyı okuyamıyorsun bu ne demekmiş bir araştır öğren.

bu senin cehaletini mi gösterir, uygulanan yanlış politikaları mı gösterir.

kısacası tayib işin cılkını çıkardı.

bu ülkede 1 asır içerisinde uygulanmayan doğru yahut yanlış politika kalmadı.

hepsi bizi yanlış yerlere sürüklerken doğru yerlerede sürükledi.

bu olayda böyle bir olay.

fuck the system!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

warderpipi bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

warderpipi bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

warderpipi bunu yazdı:

kimse türküm diyene laf söylemiyor sen bunu anlamıyorsan diyecek bişey kalmıyor,
    yunanların nasıl dışlandığını biliyorum türkiyede yada hristiyanların ve aynı şeyleri kürtlerinde yaşadığını tahmin ediyorum ve ana dillerinde eğitim almaları bana haklarıymış gibi geliyor

lan yalancımısın saf mısın bilmiyorum ama benim önceki iki mesajımı oku bişey diyorlarmı demiyorlarmı görürsün üstelik yanlızca okuldadeğil ben bunu pek çok yerde gördüm bu forumda bile bisürü ayrımcılık konusu açıldı tur şirketinin servisi kürt değildiye adamın birini evine götürmemişti okonu bitürlü aklımdan çıkmıyor mesela biraz araştır ondansonra konuş

önce hakaret etmeden tartışmayı öğren,
    sana örnek verdim ben dışlandım bazıları tarafından yunan-alman olduğum için ama çıkıpta türk düşmanı olmadım sırf o gerizekalı insanlar yüzünden.
    insanları türk diye ayırıp düşmanlık yapmadım iyi kötü diye ayırdım iyi insanlarla hiç bir şeyine bakmadan dinine diline rengine iyi anlaşırım ama kötü insanlara düşmanımdır kötü insanlar yunan-alman olsa bile

"kimse türküm diyene laf söylemiyor" senin söylediğin buydu şimdi olayı kişiselleştirme

senin verdiğin örneğe karşı örnek verdim ,
    sen şimdi o örnekler yüzünden kürtlere ne kadar laf söylüyorsan ben yunanlara yapılanlar yüzünden sana laf söyleyebilir olurum ama ben sadece onları yapanlara söylerim diğer türklere söylemem ben en iyi arkadaşlarım, sevgilim türk. işte aramızda ki fark bu yapılanlar sadece şahısları bağlar herkesi suçlayamazsın

benim yaşadığım yer mersin burda hem ortadoks hemde katolik kilisesivar ve aktif kiliseler bunlar gel ordaki adamlarla konuş bakalım şimdiye kadar bir ayrım yada dışlanmışlık görmüşlermi yunanlılara gelince tarih boyunca savaşmış olmamıza rağmen ilk okulda bize hep yunanlılar iyidir bilmemnedir barış şöle barış böle barış denildi ilk okulu türkiyede okuduysan bilirsin ama elini vicdanına koyda söyle yunanlılar öylemii ana haber bültenine bile konu olmuştu okullarında türk düşmanlığı aşıladıkları ve düşünce sistemleri

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Bana ve görüşlerimi faşistlik ırkçılık olarak yorumlayan zihniyet dağdaki bu ülkeyi bölmek isteyen zihniyet. hiç biriniz bdp li orospu çocuklarına orospu çocuğu diyemezsiniz. hiçbiriniz dağdaki kansız köpeklere terörist diyemezsiniz. 

Bunların bilincindeyiz sessiz ve derinden bekliyoruz. Bir önceki post ta dediğimgibi biz buradayız..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

The_Cure bunu yazdı:

@warderpipi la gözünü seveyim sus ya da bi tarih kitabı oku gel. Osmanlı zamanında Türklerden çok daha üstün haklara sahip olmalarına rağmen götlük yapıp olay çıkartıp topraklarımızdan ayrılanlar senin dedelerin değil miydi?

Sen hangi Türk Askerinin yunan kadınına tecavüz ettiğini duydun? nerde gördün? nerde yazıldı?

Ama Yunan askerinin yaptığı orospu çocukluklarını saysak saysak bitmiyor malesef.

ah şu genellemeleriniz ve önyargılarınız ...
    gördünmüde konuşuyosun açıp hiç yunan kaynaklarından okudun mu peki bunları ? tabiki de hayır ?
    hep taraflı hep taraflı.
    hadi o askerler yaptı öyle şerefsizlikler benim suçum ne peki ben yapmadım öyle bişey ? neden milliyetçiler faşistler bana laf söylüyor?
    siz insanları iyi insanlar kötü insanlar diye ayırmayı bırakıpta türkler yunanlar diye ayırmaya başlarsanız daha çok ;
    türkün türkten başka dostu yoktur gibi atasözleriniz olur

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Hadi bakalım nereye kadar böyle sessiz kalacağız.Bi dananın kuyruğu bi gün kopar,işte ozaman o attığınız moloflar içinizde patlar.Ses çıkartmadıkça tepemize çıktı adiler.

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

warderpipi bunu yazdı:

The_Cure bunu yazdı:

@warderpipi la gözünü seveyim sus ya da bi tarih kitabı oku gel. Osmanlı zamanında Türklerden çok daha üstün haklara sahip olmalarına rağmen götlük yapıp olay çıkartıp topraklarımızdan ayrılanlar senin dedelerin değil miydi?

Ama Yunan askerinin yaptığı orospu çocukluklarını saysak saysak bitmiyor malesef.

gördünmüde konuşuyosun açıp hiç yunan kaynaklarından okudun mu peki bunları ? tabiki de hayır ?
    hep taraflı hep taraflı.
    hadi o askerler yaptı öyle şerefsizlikler benim suçum ne peki ben yapmadım öyle bişey ? neden milliyetçiler faşistler bana laf söylüyor?
    siz insanları iyi insanlar kötü insanlar diye ayırmayı bırakıpta türkler yunanlar diye ayırmaya başlarsanız daha çok ;

la kim suçladı burda "seni" sadece yunansın diye?

Bu konuşmalardan önce kim ırkçılık yaptı sana?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

The_Cure bunu yazdı:

warderpipi bunu yazdı:

The_Cure bunu yazdı:

hep taraflı hep taraflı.

la kim suçladı burda "seni" sadece yunansın diye?

Bu konuşmalardan önce kim ırkçılık yaptı sana?

hay beyninizde ki bağlantı noktalarını ,
    burda kime türk diye laf söyledim ben yada tur şirketiyle şimdi buranın bağlantısı ne ?
    adam bana dışardan örnek verdi bende cevap olarak dışardan örneklerle devam ettim sen şimdi oradaki bağlantıyı kuramıyormusun ?

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
Toplam Hit: 32758 Toplam Mesaj: 256