TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]
-
Bakın şu sabahlama olayını düşünelim beyler.Çok harika olur..Gece kalma imkanı olmayanlar olacaktır ama yinede sahil kenarı vs bir yerde sabahlayabilirz.Disko da olur ama orada ne muhhabet olur ne ortam..Burdan bakarsak 50 kişi gibi gözüküyor ama 20 kişi fethetsek Cebit"i yine iyi :) Feci kral olacakmış gibi bir his var içimde :P
-
ya zaten gece sabahlayacagımız adam sayısı 7-8 ı gecmez bıra falan bıseyler alırız sahılde mehtapa karsı dertlesırız
basta soyleyım cebıt sınırları dısında bılgısayar ınternet mumkunse hıc bı teknolojık cıhaz hakkında muhabbet olmayacak :D -
koko sattın beni a.q 2 dakkada
bana da balık ısmarlıcaktın dallama :D
boğazda rakı balık?
hea tarram :D -
beyler bende gelcem ama benim heç firendim yok tarikattan :P bi saplık neyim duygusuna kapılmayız demü ? :D gelirim bende parayı ayarlarım büyük ihtimal sorun olmaz günleriylede bi derdim yok gelebülürüm :D
-
Aga Toplu Olarak Bir Yerde Sabahlarız ReaL_KurD Gelmezse Topsuz Olur.
Sorada Hep Birlikte 32 Cekeriz.
Ne Dersiniz La ee : :) -
Tabi sabahlama manyak olur siz bira içersiniz ben su :D
üsküdar sahil offff.
dehşet olur tinerciler felan ...
Her türlü insan grubu ile hemen iletişim kurma üstadıyım tinercilerle beraber sabahlarız :D:D:D -
bana öyle geliyorki geceyi nezaretde geçirecez :)
-
heheh tinerci olsa nolur lan etinden korkanın kemini zkim :)
bağyan gelecekse bende getiririm dicem ama sabahlama fikri daha cazip geldi ondan ayak bağı olur sallayın.. sap sap gezelim cebitin içinde zaten standaki kadınlara yazılma operasyonları düzenleriz geçen sene gibi :) ben isteyince hepsi oke dio resim çekmeye felan (dayanamıolarki) :)
önce toplanıp sonra ordu şeklinde içeri giricez herkes bulabildiği kadar çok bilet bulsun antiki yine bulur heralde bu sefer elimizde fazla olan biletleri kara borsa yapar akşam sabahlıcaklarla biraları beleşe getiririz
tercihen 2 kişinin fotoğraf makinesi getirmesi rica olunur.
bu sene mc donalds da buluşmayalım sonra criminal falan gelio emperyalist şeysi allah buranın belasını versin die bağırıo :)
bu sene açık bi alandada buluşmayalım sonra sıcakda bekliom...
yoldan geçenlere "sorcerer senmisin lan" diyom
"abi valla param yok lütfen beni rahat bırak" filan dio millet :)
bu sene o amk köftecisinede gitmiyelim gidersekde hesabı stormy e kitliyelim :)
bu sene linuxcularla kavga etceksek kendimizi uçak müendisi die tanıtalım (ehehe stormy gibi göt olmıyalım sora:P) -
ir2 demişkine
---
yoldan geçenlere "sorcerer senmisin lan" diyom
"abi valla param yok lütfen beni rahat bırak" filan dio millet :)
-----
zuıhaua yarıldım abi :D:D:D -
Tahminime Göre Bu Sene Cebite Cwdende Gelecekler Onları Dövüp Paralarını Alırız Sonra Dütlerin Tikip Pempe Kimlik Veiririz
Yada Gece Holy Bize Bi Karı Ayarlar Sırayla Kayarız Oke
Toplam Hit: 131456 Toplam Mesaj: 518