TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]
-
ismini yazdırmayan muridlerde gelebilirmi (kedi temin ettigi davetiyele birlikte)
-
adını kendin yazdırmıon mmssoft muydu adını tam yazamadım o arkadaş yazıo :)
-
kawga muabbeti yapmayın öle bişey hiç olmadı bizim buluşmalarda olmayacakda eğer tarikat içinde birbiriyle dargınlar varsa o gün bi araya gelmemeye özen göstersinler ha yok kavga edecem derseniz salarım sorciyi üstünüze kendisi kovboy atı :):)
-
edit.
-
eger bu 64 kişi gelırse (isko yu saymadım ) valla aksam haberlere bile cıkarız teknoloji tv ye falan roportaj mevzularana girilir tüm yayın organlarına duyururuz kendimizi
-
:):) Artık istanbullu biri olaraktan, Benide yazın listeye :D
Foto: Olympus E-300'üm var :D -
mesajım sahibine ulaşmış.
demek yarasına basdık ki havlıyor... -
şşşşş sakin sakin nese ben irye bi laf sölemek istiorum hoja
Kavgaya bende karşıyım kimse kavga etmesin barış olsun hepimiz kardeşiz PeacE RabbİT (8 milde bağırıolardı zuzhhahhaa) -
organizasyon olarak guzel bi dusunce ben gelemiyorum cebit e İstanbul a yolumda dusmuyo su aralar zaten sezon da dotune gitmeye basladi isler tersine sariyo gibi neyse ama haberlerinizin olumlu yanlarini duymak cok gurur verici.
Basarilar TBT. -
dai şekil bi tane büyük pankart tasarlıyorum.tahrip edicez her yeri amk :D görün cebitinde a q ycaz :D çok deli olacakkkk...kopppppp kopppp
Toplam Hit: 131431 Toplam Mesaj: 518