TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]
-
Removed...
-
Removed...
-
aradaşlar beni orda çöpleri toplayan bir işci olcak elinde tekerlekli sepet olan ve standalara çöpünüz varmı diye seselenen elemanlardan biri olabilirim.yada direk gelirim tahribat.com yazarım giriş ücretlimi bilmiyorum.ben oraya çalışmak için gitmiştim gecen sene iç çamasarı fuarıydı :DDD
-
arkadaşlar cebitin sitesinden daveyiye alıyorum kendime mesela orda şirket ismi olarak rastgele bir şirket yazsam da online davetiye çıkıyor. cebite gidince kontol sırasından bakıyorlarmı doğrumu değilmi diye felan.? online davetiye işini biri açıklabilirmi
-
bende vegapiç ile gelcem..
doguhan sen pankarta
" Ben Bir İneğim " Yaz en güzel o olur sana :D -
hacılar ben zervalone ile cebitteyim beleş internet buldum :d süper valla herkes gelsin imkanı olan nese hacı karı geldi gidin dio byssss
-
Yarin 21:00 da biniom ertesi gun oglen sonu oradayim.ondan once universiteye gidip 2 kitap alacam sonra efor ve ekg testini doktora goturecem(saat 5 te) ondan sonra eve bile ugramadan atlayip gelecem amk :S
-
Removed...
-
bende
" götüne koyim doĞuhan " :D
ben video kamera getircem amatör profesyonel Anal Oral Video çekimleri yaparız :D
zaten 3 gün istanbuldayım
galatasaray maçına bakıcam öle gidicem geri :D -
Removed...
Toplam Hit: 131476 Toplam Mesaj: 518