folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]

TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    olm daha bir ay var ama 234 mesaj olmuş ak :D ne kadar tekn0loji merağlısıyız amk D: neyse günLer ilerlesin bi bakalım bakırköy civarındaki veya otogardan gelecek oğlanları ben organize ederim =P bugüne bugün Ahmet san gibi adamız (H) =P
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    @mc besle anam besle fistan kadıköydemiş o benim rehberim olcak can yoldaşım olcak
    @888 olm canım manım ameleye göndermeydi beni bilen bilir katışıksız ayunun biriyim
    @matrax o t-shirti bi ara ben gicem istte ama cebitte tahri tişörtü giycem
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    Yaw a.q su sınav sonucu bi acıklansaydı bi yerlesseydim uniye o zman karanti gelecem ve gelirsem karanti sabahlayacam onun icin ben gelirsem yalnız kalman sorci rahat ol...İşte ilk olarak şu öss lahnetinin üstümden kalkması lasım a.q...

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Harbiden yav, a.q bunların tercih sistemi bilgisayarlı değil mi? Zaten yarısına yakınıda kazanamayıp tercihte yapamadı.Dizemiyorlarmı hemen bu ipneler kayıtları ne diye bekletiyorlar 2-3 hafta.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    vutku hajı seninde maşallahın var yaw adana fotolarında geberdim sizin pozlara
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    alp onlar senin kadar yetenekli mi aaaa:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roque
    Roque's avatar
    Erkek
    Gelmeyen Puhuşttur Hemde :)) Puhişt Oğli Puhuşttir :))

Tutamayacağım SÖZLER Vermem, ADIMLARIMDA Kim Ne Der DİYE Düşünmem, BASİT Kişilerle POLEMİĞE Girmem, CESARETSİZLİĞİ Gururla ÖRTMEM, YALAN ve TAKTİKLERLE Uğraşmayın YEMEM, Güvenmedikçe SEVMEM ve SEVEMEM, Ağır GELİYORSA Bunlar FİRAR Serbesttir ÜSTELEMEM!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pentiumtbt
    pentiumtbt's avatar
    Erkek
    bende gelebilirim ayın 7 dinden sonra olsun neden diye soracak olursanız her ayın 7 sinde öğrenim kredileri ve burslar hesaplara yatar hatta 6 gecesi 00.01 de yatmış olur para yatarsa ve bi aksilik olmazsa ordayım yanlız istanbulun i sini bilmem avrupa yakasında mı anadolu yakasında mı fuar?umarım anadolu yakasındadır trenle gelicem bide orlarda karşıya geçmek için uğraşmıyalım istte belediye otobüsleri kaç yeni kuruş:) bilgilendirirseniz iyi olur not: gelrisem hatunla gelcem damlı olarak tbtye girmek serbest mi birsürü abazanın içine doğru olmaz heral:))

Alayına inat ölümüne Tahribat
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    :) Lan inanmıyacaksınız ama ilk defa sınırlarımı zorlayıp aileden izin alıp gelicem :D Dershaneye yazılacam ama gitmem sizin için nolacak s...rim dershanesini :D

chobanım güLüm tabiki sen iste yeter giyersin t-shirt'ü ;)
    bu arada izmirdeyken çekindiğimiz fotoları koy da görsün millet..
    T-shirtü de görmüş olurlar hem :D

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek
    Bende Geliyorum :P Benide Yaz Bi Zahmet..

Sony CyberShot DSC-W7
Toplam Hit: 131404 Toplam Mesaj: 518