TBT Cebit Bulusması. [ 9 EYLUL CUMARTESI GUNUDUR ILK BASLIKTAKI ACIKLAMALARI DIKKATLE OKUYUNUZ ! ]
-
olm daha bir ay var ama 234 mesaj olmuş ak :D ne kadar tekn0loji merağlısıyız amk D: neyse günLer ilerlesin bi bakalım bakırköy civarındaki veya otogardan gelecek oğlanları ben organize ederim =P bugüne bugün Ahmet san gibi adamız (H) =P
-
@mc besle anam besle fistan kadıköydemiş o benim rehberim olcak can yoldaşım olcak
@888 olm canım manım ameleye göndermeydi beni bilen bilir katışıksız ayunun biriyim
@matrax o t-shirti bi ara ben gicem istte ama cebitte tahri tişörtü giycem -
Yaw a.q su sınav sonucu bi acıklansaydı bi yerlesseydim uniye o zman karanti gelecem ve gelirsem karanti sabahlayacam onun icin ben gelirsem yalnız kalman sorci rahat ol...İşte ilk olarak şu öss lahnetinin üstümden kalkması lasım a.q...
-
Harbiden yav, a.q bunların tercih sistemi bilgisayarlı değil mi? Zaten yarısına yakınıda kazanamayıp tercihte yapamadı.Dizemiyorlarmı hemen bu ipneler kayıtları ne diye bekletiyorlar 2-3 hafta.
-
vutku hajı seninde maşallahın var yaw adana fotolarında geberdim sizin pozlara
-
alp onlar senin kadar yetenekli mi aaaa:D
-
Gelmeyen Puhuşttur Hemde :)) Puhişt Oğli Puhuşttir :))
-
bende gelebilirim ayın 7 dinden sonra olsun neden diye soracak olursanız her ayın 7 sinde öğrenim kredileri ve burslar hesaplara yatar hatta 6 gecesi 00.01 de yatmış olur para yatarsa ve bi aksilik olmazsa ordayım yanlız istanbulun i sini bilmem avrupa yakasında mı anadolu yakasında mı fuar?umarım anadolu yakasındadır trenle gelicem bide orlarda karşıya geçmek için uğraşmıyalım istte belediye otobüsleri kaç yeni kuruş:) bilgilendirirseniz iyi olur not: gelrisem hatunla gelcem damlı olarak tbtye girmek serbest mi birsürü abazanın içine doğru olmaz heral:))
-
:) Lan inanmıyacaksınız ama ilk defa sınırlarımı zorlayıp aileden izin alıp gelicem :D Dershaneye yazılacam ama gitmem sizin için nolacak s...rim dershanesini :D
chobanım güLüm tabiki sen iste yeter giyersin t-shirt'ü ;)
bu arada izmirdeyken çekindiğimiz fotoları koy da görsün millet..
T-shirtü de görmüş olurlar hem :D -
Bende Geliyorum :P Benide Yaz Bi Zahmet..
Sony CyberShot DSC-W7
Toplam Hit: 131404 Toplam Mesaj: 518